d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > .cbx1992 + .wraps <3
Prev1252627282943Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.75
Warn: 20%
Oct 24 2025 11:16pm
I think so. It's much cheaper, and many people roll their own. However, you need a good connection to get tobacco cheaply. Even half a kilo is fine. Some people roll in reserve, but I roll as I go, and if I run out, I make another. I usually only buy a pre-made pack from the store when I'm going to the city, for example, or when I've run out of tobacco and can't get any more, but that's not worth it in the long run.^cbx1992he said something about morning mass earlier and that he was going to take a nap at 6, so as usual Jay you must have missed him:PI don't sleep often, I'd probably force myself to sleep if I worked, but since I'm on benefits I don't feel the urge to sleep.

Ach, rozumiem! Tutaj jest zupełnie inaczej! Ludzie, którzy palą papierosy, zazwyczaj kupują po prostu paczki papierosów! Wiele osób przechodzi tutaj z papierosów na e-papierosy! Ja też jestem jedną z nich. Teraz palę tylko e-papierosy! Ile kosztuje tam paczka papierosów? :)

Tak, wydaje mi się, że bardzo za nim tęsknię! Jeśli jutro idzie na mszę, to prawdopodobnie pójdzie spać wcześniej! Chyba że msza jest wieczorem! Prawdopodobnie będę mógł porozmawiać z wami więcej w moje dni wolne! :D
Member
Gold: 1,040.00
Oct 24 2025 11:21pm
Ach, rozumiem! Tutaj jest zupełnie inaczej! Ludzie, którzy palą papierosy, zazwyczaj kupują po prostu paczki papierosów! Wiele osób przechodzi tutaj z papierosów na e-papierosy! Ja też jestem jedną z nich. Teraz palę tylko e-papierosy! Ile kosztuje tam paczka papierosów? :)

Tak, wydaje mi się, że bardzo za nim tęsknię! Jeśli jutro idzie na mszę, to prawdopodobnie pójdzie spać wcześniej! Chyba że msza jest wieczorem! Prawdopodobnie będę mógł porozmawiać z wami więcej w moje dni wolne! :D

No u nas to różnie w sumie, jak kogoś stać na to, to sobie kupuje paczki papierosów ze sklepu, ale naprawdę dużo osób znam, które sobie kręcą, bo tak taniej wychodzi wtedy. Ja e-papierosa paliłem przez 9 dni i wtedy nie paliłem fajek w ogóle, ale w momencie, gdy wyprowadzili to u nas ze sklepów, to wróciłem do szlugów. Paczka fajek kosztuje mniej więcej 20 zł. +/-. Ale od 20 wzwyż, już taniej raczej nie znajdziesz niż 20 zł.
Member
Oct 24 2025 11:39pm
Well, it varies here. If someone can afford it, they buy packs of cigarettes from the store, but I know a lot of people who roll their own because it's cheaper that way. I smoked an e-cigarette for nine days and then stopped smoking pipes altogether, but when they took them out of stores here, I went back to cigarettes. A pack of pipes costs around 20 złoty, plus or minus. But from 20 złoty onwards, you probably won't find it cheaper than 20 złoty.

To naprawdę niedrogie w porównaniu z cenami tutaj! Najtańsze opakowanie papierosów, jakie można tu kupić, kosztuje równowartość 25 złoty! :)

Czy nadal można kupować vape'y przez Internet? W dłuższej perspektywie może to być tańsze! :D
Member
Oct 24 2025 11:41pm
Widzę cię tam, kochanie! Robię sobie małą przerwę od GC! Planuję pisać tylko w jednym wątku, który stworzyłem! To mój wątek z galerią sztuki! :wub:

:love:
Member
Oct 24 2025 11:53pm
To naprawdę niedrogie w porównaniu z cenami tutaj! Najtańsze opakowanie papierosów, jakie można tu kupić, kosztuje równowartość 25 złoty! :)

Czy nadal można kupować vape'y przez Internet? W dłuższej perspektywie może to być tańsze! :D

Chyba tak, albo poprzez znajomych, którzy tym handlują. Miałem takiego jednego, który tym handlował, ale przestał w momencie, gdy ja tego potrzebowałem.
Member
Gold: 30.00
Warn: 10%
Oct 25 2025 02:01am
Widzę cię tam, kochanie! Robię sobie małą przerwę od GC! Planuję pisać tylko w jednym wątku, który stworzyłem! To mój wątek z galerią sztuki! :wub:

^cbx1992 :love:

ja mam dziś gości i roboty z łazienką trochę wiec będę wieczorkiem jak Ty będziesz spał smacznie pewnie Kotuś ! Kocham ! :wub:
Member
Gold: 30.00
Warn: 10%
Oct 25 2025 06:43am
Skarbie nie śpij :( :love:
Member
Oct 25 2025 11:12am
I think so, or through friends who deal in it. I had one who dealt in it, but he stopped when I needed it.

Wiem, że na niektórych stronach internetowych można kupić vape'y w hurtowych ilościach! Powinny mieć nawet takie o smaku tytoniu, jeśli to lubisz! :D

I have guests today and a bit of bathroom work to do, so I'll be back in the evening, and I'm sure you'll be sleeping soundly, Sweetie! Love!:wub:

Dobry wieczór, kochanie! Czy udało Ci się coś zrobić w łazience? :wub:

Honey, don't sleep:( :love:

Och, to pewnie będzie dzisiaj, kochanie! Wygląda na to, że teraz co drugą noc nie śpię dobrze! :lol:
Member
Oct 25 2025 11:22am
Wiem, że na niektórych stronach internetowych można kupić vape'y w hurtowych ilościach! Powinny mieć nawet takie o smaku tytoniu, jeśli to lubisz! :D

Dobry wieczór, kochanie! Czy udało Ci się coś zrobić w łazience? :wub:

Och, to pewnie będzie dzisiaj, kochanie! Wygląda na to, że teraz co drugą noc nie śpię dobrze! :lol:

Ja lubiłem jagodowe chyba najbardziej :+)
Member
Oct 25 2025 11:25am
I liked the blueberry one the most :+)

Tak, niektóre z tych o smaku jagodowym są całkiem niezłe! Ja osobiście wolę truskawkowe! Lubię mieć wybór różnych smaków, ponieważ zazwyczaj kupuję pięć e-papierosów na raz! Nie byłoby złym pomysłem, gdybyś też miał kilka e-papierosów na wypadek, gdyby skończył Ci się tytoń! ;)
Go Back To Polska Topic List
Prev1252627282943Next
Add Reply New Topic New Poll