d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > .cbx1992 + .wraps <3
Prev1202122232443Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 1,040.00
Oct 20 2025 01:09pm
Och, zdecydowanie jestem nocnym markiem! Zazwyczaj budzę się tutaj około jedenastej rano, co tam jest około ósmej wieczorem! Dzisiaj mam trochę trudności z poruszaniem się! Cierpię na zespół chronicznego zmęczenia, przez co naprawdę ciężko mi cokolwiek robić! Mam nadzieję, że mój chłopak nie jest na mnie zły ^cbx1992 ! :cry:

Zespół chronicznego zmęczenia to pewnie nic fajnego...
Member
Gold: 0.75
Warn: 20%
Oct 20 2025 01:13pm
Chronic fatigue syndrome is probably no fun...

Tak, to nie jest fajne! Cały czas jestem wyczerpana i bez względu na to, jak długo odpoczywam, nie nabieram energii! :(

Member
Oct 20 2025 01:16pm
Tak, to nie jest fajne! Cały czas jestem wyczerpana i bez względu na to, jak długo odpoczywam, nie nabieram energii! :(

Na to też są jakieś leki?
Member
Gold: 30.00
Warn: 10%
Oct 20 2025 01:19pm
Och, zdecydowanie jestem nocnym markiem! Zazwyczaj budzę się tutaj około jedenastej rano, co tam jest około ósmej wieczorem! Dzisiaj mam trochę trudności z poruszaniem się! Cierpię na zespół chronicznego zmęczenia, przez co naprawdę ciężko mi cokolwiek robić! Mam nadzieję, że mój chłopak nie jest na mnie zły ^cbx1992 ! :cry:

zły to ja jestem na tych co robili mi łazienkę bo wyszła klapa totalna i wszystko od nowa trzeba robić a z funduszami ciężko :( zjem hamburgery i kładę się spać dziś wcześniej. smutno mi że zle sie czujesz...chciałbym Ci jakoś pomóc i przytulić :( masz 4 dni wolnego wiec odpoczywaj dużo!
Member
Oct 20 2025 01:22pm
Are there any medications for this too?

Niewiele! Mogą mi podawać środki pobudzające, ale na dłuższą metę pogorszy to moje chroniczne zmęczenie, ponieważ będę funkcjonować na sztucznej energii! :)

I'm angry with those who did my bathroom because it was a complete flop and I have to do everything again. I'm struggling with the funds.:(I'll eat hamburgers and go to bed early tonight. I'm sad you're feeling unwell... I'd like to help you somehow and give you a hug.:(You have four days off, so get plenty of rest!

Przykro mi, kochanie! Czy nie powinni za to zapłacić, skoro nie wykonali dobrze swojej pracy w Twojej łazience? :hug:
Member
Oct 20 2025 01:23pm
zły to ja jestem na tych co robili mi łazienkę bo wyszła klapa totalna i wszystko od nowa trzeba robić a z funduszami ciężko :( zjem hamburgery i kładę się spać dziś wcześniej. smutno mi że zle sie czujesz...chciałbym Ci jakoś pomóc i przytulić :( masz 4 dni wolnego wiec odpoczywaj dużo!

Wtopiłeś siano?
Niewiele! Mogą mi podawać środki pobudzające, ale na dłuższą metę pogorszy to moje chroniczne zmęczenie, ponieważ będę funkcjonować na sztucznej energii! :)

Przykro mi, kochanie! Czy nie powinni za to zapłacić, skoro nie wykonali dobrze swojej pracy w Twojej łazience? :hug:

Czyli nie ma rady na to :( jakoś trzeba się przemęczyć w tym życiu, żeby tam gdzie kiedyś trafimy, było nam fajnie...

This post was edited by fafnirek on Oct 20 2025 01:25pm
Member
Gold: 30.00
Warn: 10%
Oct 20 2025 01:27pm
Wtopiłeś siano?

a chuj nie chce mi się już dzisiaj denerwować. taa..zjem hamburgerki i popije dr pepperem idę lulu :P :rolleyes:

cześć pieniedzy odzyskam ale wiekszość prac trzeba zacząć od nowa. Kochanie zaraz idę spać...Kochasz mnie? :unsure:
Member
Oct 20 2025 01:29pm
a chuj nie chce mi się już dzisiaj denerwować. taa..zjem hamburgerki i popije dr pepperem idę lulu :P :rolleyes:

cześć pieniedzy odzyskam ale wiekszość prac trzeba zacząć od nowa. Kochanie zaraz idę spać...Kochasz mnie? :unsure:

Chujowo cbx.
Member
Oct 20 2025 01:35pm
Did you melt the hay?

So there is no way around it,:(we have to somehow get through this life so that wherever we end up, we will feel good...

Nie, naprawdę niewiele można zrobić! W końcu dojdzie do tego, że nie będę mógł już pracować! Już prawie do tego doszło! Wtedy będę musiał ubiegać się o rentę i tak dalej! :)

Oh fuck, I don't feel like being nervous today. Yeah, I'll eat some hamburgers and drink some Dr. Pepper. I'm going, Lulu.:P :rolleyes:

I'll get some of the money back, but most of the work will have to start over. Honey, I'm going to bed soon... Do you love me?:unsure:

Oczywiście, że cię kocham, kochanie! Przykro mi, że musisz przechodzić przez to wszystko z łazienką! Chcę, żebyś wiedziała, że bardzo cię kocham! Nigdy o tym nie zapominaj, kochanie! :wub: :hug:
Member
Oct 20 2025 01:47pm
Nie, naprawdę niewiele można zrobić! W końcu dojdzie do tego, że nie będę mógł już pracować! Już prawie do tego doszło! Wtedy będę musiał ubiegać się o rentę i tak dalej! :)

Oczywiście, że cię kocham, kochanie! Przykro mi, że musisz przechodzić przez to wszystko z łazienką! Chcę, żebyś wiedziała, że bardzo cię kocham! Nigdy o tym nie zapominaj, kochanie! :wub: :hug:

Na rencie też można jakoś żyć.
Go Back To Polska Topic List
Prev1202122232443Next
Add Reply New Topic New Poll