d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > .cbx1992 + .wraps <3
Prev1181920212243Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.75
Warn: 20%
Oct 19 2025 12:54pm
^wrapsBaby!!!!:cry: :love:

Dobry wieczór, kochanie! Przepraszam, że nie odezwałem się wcześniej! Przygotowywałem się do pracy! :wub:
Member
Gold: 30.00
Warn: 10%
Oct 19 2025 12:56pm
Dobry wieczór, kochanie! Przepraszam, że nie odezwałem się wcześniej! Przygotowywałem się do pracy! :wub:

wiem że coś wcześniej pisałeś ale nie wiem gdzie bo powiadomienia mi przepadły :( ja szykuje się do snu...będę o Tobie śnił. coraz mocniej Cię Kocham i pragnę :blush: już dobrze się czujesz? miłego dnia Ci życzę :love:
Member
Oct 19 2025 01:01pm
I know you wrote something earlier, but I don't know where because my notifications disappeared.:(I'm getting ready for bed... I'll dream about you. I love you more and more.:blush:Are you feeling better now? Have a nice day.:love:

Myślę, że to było w wątku zatytułowanym „Ogólna dyskusja”! A także w tym wątku,
gdzie zapytałem, czy jestem oficjalnym członkiem polskiej społeczności! :)

Życzę Ci dobrej nocy, kochanie! Kocham Cię i tęsknię za Tobą! Został mi jeszcze tylko jeden dzień pracy, a potem mam cztery dni wolnego, kochanie! Całuję Cię mocno! :hug: :wub: 💋💋💋

Wciąż jestem chora, ale z każdym dniem czuję się coraz lepiej! Ty też nadal jesteś chora, kochanie? :hug:
Member
Oct 19 2025 01:04pm
Myślę, że to było w wątku zatytułowanym „Ogólna dyskusja”! A także w tym wątku,
gdzie zapytałem, czy jestem oficjalnym członkiem polskiej społeczności! :)

Życzę Ci dobrej nocy, kochanie! Kocham Cię i tęsknię za Tobą! Został mi jeszcze tylko jeden dzień pracy, a potem mam cztery dni wolnego, kochanie! Całuję Cię mocno! :hug: :wub: 💋💋💋

Wciąż jestem chora, ale z każdym dniem czuję się coraz lepiej! Ty też nadal jesteś chora, kochanie? :hug:

Tak dla mnie jesteś pełnoprawnym członkiem tej cudownej sekcji :love: trochę jeszcze męczy mnie kaszel i jestem cały obolały ale jak zaraz się położę i wyśpię fajnie marząc o Tobie to powinno być już dobrze ;) fajną masz pracę :P jak tam Twoje pieski?
Member
Oct 19 2025 01:13pm
As far as I'm concerned, you're a full-fledged member of this wonderful section.:love:I'm still a bit tired from the cough and I'm sore all over, but if I lie down soon and have a good night's sleep dreaming of you, I should be fine.;)You have a great job,:Phow are your dogs?

Dziękuję, kochanie! To dla mnie bardzo ważne! Czy możesz zażywać tylenol razem z lekami? Albo coś, co obniża gorączkę? To zazwyczaj gorączka powoduje bóle całego ciała! :love:

Mam nadzieję, że dziś w nocy oboje będziemy o sobie śnić! Wiem, że myślę o Tobie cały czas, kochanie! Staram się uważać na to, co mówię w GC, żeby nie zostać zawieszonym i móc dalej z Tobą rozmawiać! :wub:
Member
Oct 19 2025 01:18pm
Dziękuję, kochanie! To dla mnie bardzo ważne! Czy możesz zażywać tylenol razem z lekami? Albo coś, co obniża gorączkę? To zazwyczaj gorączka powoduje bóle całego ciała! :love:

Mam nadzieję, że dziś w nocy oboje będziemy o sobie śnić! Wiem, że myślę o Tobie cały czas, kochanie! Staram się uważać na to, co mówię w GC, żeby nie zostać zawieszonym i móc dalej z Tobą rozmawiać! :wub:

wziąłem 2 tabletki Poltram Combo a to podobno pomaga na ból jak i gorączkę ale sprawdzałem temperaturę i nie mam gorączki :) muszę się po prostu wyspać i już będę zdrów jak ryba :thumbsup: dziękuję za troskę Misiaczku jesteś kochany! :love: ja też uważam na to co piszę bo zostało mi 6 dni do 0%
Member
Gold: 1,040.00
Oct 19 2025 01:19pm
wziąłem 2 tabletki Poltram Combo a to podobno pomaga na ból jak i gorączkę ale sprawdzałem temperaturę i nie mam gorączki :) muszę się po prostu wyspać i już będę zdrów jak ryba :thumbsup: dziękuję za troskę Misiaczku jesteś kochany! :love: ja też uważam na to co piszę bo zostało mi 6 dni do 0%

Ja od 7 lat nie miałem 0 % <_<
Member
Oct 19 2025 01:23pm
I took 2 Poltram Combo tablets, and it supposedly helps with pain and fever, but I checked my temperature and I don't have a fever.:)I just need to get some sleep and I'll be fine.:thumbsup:Thank you for your concern, Honey, you're a sweetheart!:love:I'm also careful with what I write because I have 6 days left until I'm 0%.

To dobrze, kochanie! Mam nadzieję, że po odpoczynku poczujesz się lepiej! 6 dni do końca to nie tak dużo! Ja mam chyba ponad 20 dni! Jestem pewna, że bez problemu zrzucisz te kilogramy! :D

My stupid translator keeps saying pounds/kilos lol! I mean warn! :lol:
Member
Gold: 1,040.00
Oct 19 2025 04:01pm
Jay, co robisz? :)
Member
Oct 20 2025 03:28am
pewnie spi Skarb moj Kochany po ciezkiej zmianie w pracy :bouncy:
Go Back To Polska Topic List
Prev1181920212243Next