It's not that I don't like it, but I don't know English well enough to express myself there. Besides, I like the Polish section.
Całkowicie to rozumiem! Pamiętam, że zanim niedawno tu wróciłem, było tam wiele osób, które źle traktowały zagranicznych użytkowników! W tamtym czasie nie pisałem zbyt wielu postów na GC! Głównie tylko obserwowałem! Ale jeśli ponownie zobaczę, jak źle traktują zagranicznych użytkowników, będę ich za każdym razem zgłaszał! Moderatorzy mają teraz lepsze rozeznanie w tym, co dzieje się na GC!
I mainly come to GC to get a 1+ and sometimes laugh at some posts, honey. You're the King of GC, so you should make whatever changes you want.:thumbsup:Generally, when I have more time during the day, I try to be there briefly, but my English isn't perfect either.:(I speak English better than I write.
Jesteś tam bardzo kochany! Wiele osób cię kocha! Zwłaszcza ja! Ale nie musisz pisać tam idealnym angielskim! Tak samo jak ja wyobrażam sobie, że mój polski jest tutaj dość kiepski! Chcę tylko, żeby ludzie z sekcji międzynarodowych czuli się komfortowo, odwiedzając GC!