d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > Jestem Tu Nowy
Prev1181920212225Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.75
Warn: 20%
Oct 10 2025 07:43pm
Unfortunately, I don't lead a healthy lifestyle, so for breakfast I'll have coffee, a cigarette, and vanilla ice cream... I love vanilla ice cream!:love:But for dinner, I make homemade chicken nuggets and fries:P. I've never had jalapeño sausage. Is it spicy? Meatballs, mmm,:)I love good food.B)

Ja też nie prowadzę najzdrowszego trybu życia! Uwielbiam lody, wszystkie rodzaje! Powinnam unikać węglowodanów, ale po prostu nie potrafię się powstrzymać! Jestem też na granicy cukrzycy! Staram się jednak poprawić swoje nawyki! Tak, kiełbasa jalapeno jest trochę ostra! Ale nie za bardzo! Tak, lubię robić szwedzkie klopsiki, ponieważ wystarczają mi na kilka dni i są łatwe w przygotowaniu! Jestem niezłą kucharką, ale z powodu chronicznego zmęczenia trudno mi wstać i zrobić wiele rzeczy! Ja też uwielbiam dobre jedzenie! :drool:
Member
Gold: 36.63
Warn: 10%
Oct 10 2025 07:46pm
Ja też nie prowadzę najzdrowszego trybu życia! Uwielbiam lody, wszystkie rodzaje! Powinnam unikać węglowodanów, ale po prostu nie potrafię się powstrzymać! Jestem też na granicy cukrzycy! Staram się jednak poprawić swoje nawyki! Tak, kiełbasa jalapeno jest trochę ostra! Ale nie za bardzo! Tak, lubię robić szwedzkie klopsiki, ponieważ wystarczają mi na kilka dni i są łatwe w przygotowaniu! Jestem niezłą kucharką, ale z powodu chronicznego zmęczenia trudno mi wstać i zrobić wiele rzeczy! Ja też uwielbiam dobre jedzenie! :drool:

biedactwo :( zaopiekował bym się Tobą i nic nie musiał byś robić tylko mnie Kochać :wub: ale relanium fajnie działa :P
Member
Oct 10 2025 07:53pm
Poor thing,:(I would take care of you and you wouldn't have to do anything but love me,:wub:but Relanium works great:P

Ja też zrobiłbym wszystko, co w mojej mocy, żeby cię kochać! Mam klonazepam! Jest bardzo podobny do Relanium! Musimy tylko uważać, jak go przyjmujemy, ponieważ nasz organizm może się od niego uzależnić! A kiedy przestaniemy go brać, pojawią się objawy odstawienia! Niedawno przechodziłem przez objawy odstawienia po zaprzestaniu przyjmowania klonazepamu! To było okropne! :cry:
Member
Oct 10 2025 08:00pm
Ja też zrobiłbym wszystko, co w mojej mocy, żeby cię kochać! Mam klonazepam! Jest bardzo podobny do Relanium! Musimy tylko uważać, jak go przyjmujemy, ponieważ nasz organizm może się od niego uzależnić! A kiedy przestaniemy go brać, pojawią się objawy odstawienia! Niedawno przechodziłem przez objawy odstawienia po zaprzestaniu przyjmowania klonazepamu! To było okropne! :cry:

ja chyba jestem uzależniony od Relanium bo biorę jedna tabletkę dziennie . wiem jakie to uczucie odstawić... szumi w głowie i człowiek nie wie co się dzieje wokół niego :wacko: musimy pielęgnować Naszą Miłość...jesteś dla mnie wszystkim :love:
Member
Oct 10 2025 08:12pm
I think I'm addicted to Relanium because I take one pill a day. I know what it feels like to stop taking it... my head is buzzing and I don't know what's going on around me.:wacko:We have to nurture our love... you are everything to me.:love:

https://forums.d2jsp.org/topic.php?t=106875152&f=27

Więc wiesz, o co chodzi! Po to właśnie powstał ten wątek, kiedy przechodziłem przez odstawienie klonazepamu! Teraz biorę go tylko w nagłych wypadkach! B)

Ty też jesteś dla mnie wszystkim, kochanie! Kiedy wstaję rano, jesteś pierwszą osobą, o której myślę! I mój dzień nie jest dobry, jeśli nie porozmawiam z tobą jako pierwszą! :wub:

Kocham cię, skarbie! :love:
Member
Oct 10 2025 08:19pm
https://forums.d2jsp.org/topic.php?t=106875152&f=27

Więc wiesz, o co chodzi! Po to właśnie powstał ten wątek, kiedy przechodziłem przez odstawienie klonazepamu! Teraz biorę go tylko w nagłych wypadkach! B)

Ty też jesteś dla mnie wszystkim, kochanie! Kiedy wstaję rano, jesteś pierwszą osobą, o której myślę! I mój dzień nie jest dobry, jeśli nie porozmawiam z tobą jako pierwszą! :wub:

Kocham cię, skarbie! :love:

dużo czasu spędzasz w łóżku?
Member
Oct 10 2025 08:22pm
do you spend a lot of time in bed?

Tak, praktycznie mieszkam w łóżku! Chodzę do pracy, biorę prysznic, jem, bawię się z Taco i leżę w łóżku! To z powodu zespołu chronicznego zmęczenia! :blush:
Member
Oct 10 2025 08:31pm
Tak, praktycznie mieszkam w łóżku! Chodzę do pracy, biorę prysznic, jem, bawię się z Taco i leżę w łóżku! To z powodu zespołu chronicznego zmęczenia! :blush:

a gdzie pracujesz? ja nie pracuje . mam rentę na schizofrenie :D
Member
Oct 10 2025 08:42pm
Where do you work? I don't work. I have a disability pension for schizophrenia.:D

Pracuję w restauracji! Mój terapeuta chce, żebym wystąpiła o rentę inwalidzką, ale najpierw muszę uzyskać diagnozę zespołu chronicznego zmęczenia! Zdiagnozowano u mnie już zaburzenia lękowe uogólnione, ale trudno jest uzyskać rentę inwalidzką z powodu lęku! :)
Member
Gold: 1,040.00
Oct 11 2025 07:30am
Co tam, pany?
Go Back To Polska Topic List
Prev1181920212225Next
Add Reply New Topic New Poll