d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > Dla Mojego Pięknego Chłopaka .cbx1992
Prev191011121315Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.75
Warn: 20%
Oct 9 2025 12:13pm
I warn you, I am a master at... (censored)B)

Wygląda na to, że oboje będziemy się dobrze bawić! B)

:blink: -_-

FUSIK_PUSIK3000 zaskakuje mnie i cbx1992 podczas uprawiania miłości! :D
Member
Oct 9 2025 12:44pm
Zaraz wezmę prysznic, kochanie, i pójdę wyprać ubrania! Kocham cię i wkrótce się odezwę! :love:

Życzę ci dobrej nocy, kochanie! :wub:

Member
Gold: 30.00
Warn: 10%
Oct 9 2025 12:47pm
Zaraz wezmę prysznic, kochanie, i pójdę wyprać ubrania! Kocham cię i wkrótce się odezwę! :love:

Życzę ci dobrej nocy, kochanie! :wub:

^cbx1992

dobrze Skarbie ;) jakbym zasnął w tym czasie to życzę Ci przyjemnego dnia i dla Taco też. uściskaj go ode mnie :hug:
Member
Oct 9 2025 01:21pm
Okay, honey,;)if I fall asleep during this time, I wish you a nice day and Taco too. Give him a hug from me.:hug:

Właśnie go uściskałam i pocałowałam za Ciebie, kochanie! Życzę Ci dobrej nocy i mam nadzieję, że będziesz śnił o mnie! :hug: :wub: :love:
Member
Oct 9 2025 01:31pm
Właśnie go uściskałam i pocałowałam za Ciebie, kochanie! Życzę Ci dobrej nocy i mam nadzieję, że będziesz śnił o mnie! :hug: :wub: :love:

super :) co będziesz robił przez resztę dnia? :wub:
Member
Oct 9 2025 01:35pm
great,:)what will you do for the rest of the day?:wub:

Czekam tylko, aż moja sąsiadka znajdzie kluczyki do samochodu, żebym mogła pojechać do pralni i wyprać swoje ubrania! :)

Dzisiaj wieczorem zadzwonię do mamy i prawdopodobnie napiszę na jsp, jeśli nie zostanę zawieszony, lol! :D

Wygląda na to, że prawie codziennie jestem zawieszany! :lol:
Member
Oct 9 2025 01:47pm
Czekam tylko, aż moja sąsiadka znajdzie kluczyki do samochodu, żebym mogła pojechać do pralni i wyprać swoje ubrania! :)

Dzisiaj wieczorem zadzwonię do mamy i prawdopodobnie napiszę na jsp, jeśli nie zostanę zawieszony, lol! :D

Wygląda na to, że prawie codziennie jestem zawieszany! :lol:

mi brakuje 15 dni do 0% dlatego lekko traktuje pewnych użytkowników ;) dobrze ze masz kontakt z mama :) dalej wojna z bananami? :angry:
Member
Oct 9 2025 07:12pm
I'm 15 days away from 0%, that's why I treat certain users lightly.;)It's good that you're in touch with your mom,:)is the war on bananas still going on?:angry:

Bardzo za tobą tęsknię, kochanie! :cry:

Mam nadzieję, że dobrze śpisz! :love:

Możesz to zrobić, schodząc do zera procent! Jesteś już w połowie drogi! Znowu wróciłem do trzydziestu dni! Od jakiegoś czasu jestem na trzydziestym dniu, lol! Teraz zawieszają mnie za najgłupsze rzeczy! Moderatorzy działają przeciwko mnie! :lol:

Tak, wojna nadal trwa! Chociaż bardziej przypomina zimną wojnę! Wojnę na przynęty i donosy! Właściwie to nienawidzę wojny, ale oni chcą ją kontynuować! Moim celem jest więc samodzielne wyeliminowanie całego klanu bananowego! B)

Ale teraz staram się być dla nich milszy, żeby nie zawiesili mnie i żebym mógł dalej z tobą rozmawiać! :wub:

Member
Oct 10 2025 12:01am
Bardzo za tobą tęsknię, kochanie! :cry:

Mam nadzieję, że dobrze śpisz! :love:

Możesz to zrobić, schodząc do zera procent! Jesteś już w połowie drogi! Znowu wróciłem do trzydziestu dni! Od jakiegoś czasu jestem na trzydziestym dniu, lol! Teraz zawieszają mnie za najgłupsze rzeczy! Moderatorzy działają przeciwko mnie! :lol:

Tak, wojna nadal trwa! Chociaż bardziej przypomina zimną wojnę! Wojnę na przynęty i donosy! Właściwie to nienawidzę wojny, ale oni chcą ją kontynuować! Moim celem jest więc samodzielne wyeliminowanie całego klanu bananowego! B)

Ale teraz staram się być dla nich milszy, żeby nie zawiesili mnie i żebym mógł dalej z tobą rozmawiać! :wub:

dzień dobry Skarbie :* spało mi się akurat dziś wybornie B) dziękuje za donację Kotku ! mogę kupić sobie boosty do warframe? :D kiepsko że cały czas musisz mieć 10% :( pomogę Ci z bananami jak będę miał chwilę. teraz pije kawę i ubieram się zaraz...same slipki są super :blush: muszę kupić chlebek i kawę :angel: mam nadzieje ze dobrze Ci się śpi
Member
Oct 10 2025 12:19am
Good morning, honey :* I slept wonderfully today.B)Thank you for the donation, sweetie! Can I buy Warframe boosts?:DIt's a shame you have to have 10% all the time:(. I'll help you with the bananas when I have a moment. I'm drinking coffee now and I'll get dressed soon... the briefs themselves are great.:blush:I need to buy some bread and coffee.:angel:I hope you sleep well.

Dzień dobry, kochanie! Cieszę się, że dobrze spałeś! :love:

Nie ma za co podziękować za darowiznę! :wub:

Nie mam nic przeciwko dziesięciu procentom! Nie musisz walczyć ze mną z gangiem bananowym! Po prostu zgłoszą cię i zawieszą! Ale dziękuję! Nie chcę, żeby cię zawiesili, bo wtedy nie będę mógł z tobą rozmawiać! :hug:

Nie jestem pewien co do boostów w Warframe! Być może jest to możliwe! :)

Mam nadzieję, że smakuje ci chleb i kawa, kochanie! Właśnie składam pranie, a potem pójdę spać! Jutro mam wolne, więc napiszę do ciebie jutro! Kocham cię, skarbie! :wub: 💋💋💋

Go Back To Polska Topic List
Prev191011121315Next
Add Reply New Topic New Poll