d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > Dla Mojego Pięknego Chłopaka .cbx1992
Prev167891015Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 30.00
Warn: 10%
Oct 8 2025 08:45pm
Dzień dobry, kochanie! Czekałam tylko, aż się obudzisz! :hug:

Smacznie ci smakuje kawa? :wub:

tak. bardzo lubię świeżą kawę z młynka. koniecznie czarną i bez cukru B) zle się dzisiaj czujesz? :(
Member
Gold: 0.75
Warn: 20%
Oct 8 2025 08:57pm
Yes. I really like fresh coffee from the grinder. Definitely black and no sugar.B)Feeling bad today?:(

Ja też lubię czarną kawę! Zwykle dodaję do niej śmietankę i cukier, ale lubię ją też czarną! :)

Tak, dzisiaj był ciężki dzień! Miałam silny niepokój, a do tego nie widziałam twojego wpisu rano! Obudziłam się późno, bo nie mogłam zasnąć do późna! Ale teraz czuję się lepiej! :D

Czy dobrze spałaś, kochanie? :wub:
Member
Oct 8 2025 09:01pm
Ja też lubię czarną kawę! Zwykle dodaję do niej śmietankę i cukier, ale lubię ją też czarną! :)

Tak, dzisiaj był ciężki dzień! Miałam silny niepokój, a do tego nie widziałam twojego wpisu rano! Obudziłam się późno, bo nie mogłam zasnąć do późna! Ale teraz czuję się lepiej! :D

Czy dobrze spałaś, kochanie? :wub:

przykro mi że kiepsko się czujesz! :( moglibyśmy sobie pić kawę z ust do ust :blush: tak średnio bo o 4 rano wstałem i już nie mogłem zasnąć . może to dlatego że tak dużo marzę o Tobie? która godzina jest teraz u Ciebie?
Member
Oct 8 2025 09:06pm
I'm sorry you're feeling bad!:(We could drink coffee from mouth to mouth,:blush:so I woke up at 4 a.m. and couldn't fall back asleep. Maybe it's because I dream about you so much? What time is it where you are now?

Czuję się lepiej, skoro tu jesteś! :love:

Byłoby cudownie! Mam nadzieję, że dziś w nocy też będę miała o tobie miłe sny! Przykro mi, że nie spałaś dobrze ostatniej nocy! Tutaj jest godzina 22:05! :)
Member
Oct 8 2025 09:09pm
Czuję się lepiej, skoro tu jesteś! :love:

Byłoby cudownie! Mam nadzieję, że dziś w nocy też będę miała o tobie miłe sny! Przykro mi, że nie spałaś dobrze ostatniej nocy! Tutaj jest godzina 22:05! :)

kładz się wcześnie spać. jak będziesz wypoczęty to będziesz lepiej się czuł a ja zrobię Ci naleśniki na śniadanie :wub: o 6 otwierają sklep. kupić Ci coś Kochanie? B) jesteś moim Skarbeczkiem największym !!
Member
Oct 8 2025 09:18pm
Go to bed early. You'll feel better when you're rested. And I'll make you pancakes for breakfast:wub:. The shop opens at 6. Can I buy you something, honey?B)You're my sweetheart!

Zwykle kładę się spać około pierwszej w nocy, ale zasypiam dopiero około czwartej! Potem budzę się około jedenastej rano! :)

Chętnie zjem naleśniki, kochanie, ale musisz mi je zrobić, a potem zjemy razem śniadanie w łóżku! :wub:

Nie musisz mi nic kupować, kochanie, chcę tylko twojej miłości! :love:
Member
Oct 8 2025 09:20pm
Zwykle kładę się spać około pierwszej w nocy, ale zasypiam dopiero około czwartej! Potem budzę się około jedenastej rano! :)

Chętnie zjem naleśniki, kochanie, ale musisz mi je zrobić, a potem zjemy razem śniadanie w łóżku! :wub:

Nie musisz mi nic kupować, kochanie, chcę tylko twojej miłości! :love:

ja za to zasypiam po lekach wcześnie . wczoraj zasnąłem o 21 po tym jak zjadłem całą pizze i mnie zmuliło :D zrobię zakupy o 6 i jeszcze się zdrzemnę. obejrzę Mszę Świętą i się pomodlę. jesteś wierzący Kotku? Słodki jesteś :love: ja oddał bym swojego naleśnika dla Taco :rofl:
Member
Oct 8 2025 09:29pm
I, on the other hand, fall asleep early because of my medication. Yesterday I fell asleep at 9 p.m. after eating a whole pizza and feeling groggy:D. I'll do some shopping at 6 a.m. and take another nap. I'll watch Mass and pray. Are you a believer, honey? You're sweet.:love:I'd give up my pancake for Taco.:rofl:

Tak, domyśliłam się, że twoje leki powodują senność! Jeszcze nie zaczęłam brać leków nasennych! Nadal zbyt się boję, lol! :blush:

Mam na myśli saraquil! :)

Tak, jestem wierzący! Kiedyś chodziłem do kościoła, ale mój niepokój stał się tak silny, że nie mogłem przebywać w dużych grupach ludzi! Nadal jednak modlę się i czytam Biblię! :love:

Możemy po prostu zrobić Taco jego własny mały naleśnik! B)
Member
Oct 8 2025 09:32pm
Tak, domyśliłam się, że twoje leki powodują senność! Jeszcze nie zaczęłam brać leków nasennych! Nadal zbyt się boję, lol! :blush:

Mam na myśli saraquil! :)

Tak, jestem wierzący! Kiedyś chodziłem do kościoła, ale mój niepokój stał się tak silny, że nie mogłem przebywać w dużych grupach ludzi! Nadal jednak modlę się i czytam Biblię! :love:

Możemy po prostu zrobić Taco jego własny mały naleśnik! B)

ja też mam lęk przed ludzmi a zwłaszcza przed dużymi grupami :( :wub: Taco jest taki słodki że oddam mu wszystko :P to dobrze że jesteś wierzący. ja tak samo czytam biblie i się modlę ale do kościoła nie chodzę :mellow: a próbowałeś już tego leku czy to byłby pierwszy raz?
Member
Oct 8 2025 09:36pm
I'm also afraid of people, especially large groups.:( :wub:Taco is so sweet, I'd give him anything:P. It's good that you're religious. I read the Bible and pray, too, but I don't go to church.:mellow:Have you tried this medication yet, or would this be your first time?

Wow! Jesteśmy tak bardzo podobne! :)

Nigdy wcześniej nie próbowałam tego leku! Słyszałam, że jest dość silny i myślę, że mnie powali! Wczoraj zwiększyłam dawkę prozacu, ale dzisiaj znów ją zmniejszyłam, ponieważ działanie było zbyt intensywne! :blush:
Go Back To Polska Topic List
Prev167891015Next
Add Reply New Topic New Poll