d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > Musimy Porozmawiac O Uzytkowniku Kupcia Vol 2
Prev1234Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 2,137.69
Warn: 10%
Oct 7 2025 11:18am
Fuksik to kupica nie mówcie nikomu
Member
Gold: 0.75
Warn: 20%
Oct 7 2025 11:23am
I haven't had anything to drink today except coffee and Red Bull, and that's a success.;)Mmm, I love your feet.^_^We should start a separate thread for them.:PI don't know... I'll either play something or watch a movie and go to sleep after taking medication.:wacko:Food is expensive here :D? It eats up 70% of my income.:(I love you so much.:wub:

Dobra robota, że dzisiaj nic nie piłeś! Jestem z ciebie dumna, kochanie! Tak trzymaj, pamiętaj, że jeden drink może doprowadzić do upicia się! :hug:

Cieszę się, że podobają ci się moje stopy, kochanie! Te zdjęcia są tylko dla ciebie! To dobry pomysł, żeby założyć wątek o stopach! Zrobimy to tutaj czy w GC? :)

Czy twoje leki powodują senność? Saraquil, który zamierzam kupić, powoduje u mnie senność! Mam nadzieję, że film i gry sprawią ci dzisiaj przyjemność! B)

Ja też cię kocham, kochanie! :wub: :wub:

Member
Gold: 30.00
Oct 7 2025 11:29am
Dobra robota, że dzisiaj nic nie piłeś! Jestem z ciebie dumna, kochanie! Tak trzymaj, pamiętaj, że jeden drink może doprowadzić do upicia się! :hug:

Cieszę się, że podobają ci się moje stopy, kochanie! Te zdjęcia są tylko dla ciebie! To dobry pomysł, żeby założyć wątek o stopach! Zrobimy to tutaj czy w GC? :)

Czy twoje leki powodują senność? Saraquil, który zamierzam kupić, powoduje u mnie senność! Mam nadzieję, że film i gry sprawią ci dzisiaj przyjemność! B)

Ja też cię kocham, kochanie! :wub: :wub:

"dulsevia" ma aktywizować w depresji ale biorę lek jeden nasenny...Chlorprothixen Hasco jedna tabletkę na sen i śpię w miarę dobrze do tego czasami strzele jeszcze relanium i już całkiem błogo się robi :P nie wiem czy chłopakom z tej sekcji spodobają się Nasze stópki tak bardzo jak mnie :blush:
nie chcesz brać leków? nie pomagają Ci?
Member
Gold: 0.75
Warn: 20%
Oct 7 2025 11:38am
"Dulsevia" is supposed to help with depression, but I take one sleeping pill... Chlorprothixene Hasco, one sleeping pill, and I sleep reasonably well. Sometimes I'll also take Relanium, and it's quite blissful.:PI don't know if the guys in this section will like our feet as much as I do.:blush:
You don't want to take medication? Don't they help you?

W porządku, w Ameryce nazywamy to cymbalta lub duloxetine! Dulsevia! Nie próbowałem tego! Lubię ten lek, ale nie pomaga mi zbytnio! Potrzebuję lepszego leku! :)

Możemy spróbować opublikować wątek o stopach w GC, ale moderatorzy prawdopodobnie go zamkną! Muszę tylko zdobyć trochę fg, żeby móc ustawić ten temat na czerwono/pogrubiony/kursywę! Niedługo założę tam wątek o stopach! :D
Member
Gold: 1,040.00
Oct 7 2025 11:46am
Niby jakim drogi kolego? :mellow:

Fusik.
Member
Oct 7 2025 11:59am
W porządku, w Ameryce nazywamy to cymbalta lub duloxetine! Dulsevia! Nie próbowałem tego! Lubię ten lek, ale nie pomaga mi zbytnio! Potrzebuję lepszego leku! :)

Możemy spróbować opublikować wątek o stopach w GC, ale moderatorzy prawdopodobnie go zamkną! Muszę tylko zdobyć trochę fg, żeby móc ustawić ten temat na czerwono/pogrubiony/kursywę! Niedługo założę tam wątek o stopach! :D

no ja jestem biedny i jeszcze mam dług w fg :( czy stópki to ofensywny temat? ja mogę na Twoje patrzeć godzinami :angel: mi Dulsevia pomaga... nie mam już takich dołków od kiedy ja biorę. chce mi się żyć :P
Member
Oct 7 2025 12:01pm
no ja jestem biedny i jeszcze mam dług w fg :( czy stópki to ofensywny temat? ja mogę na Twoje patrzeć godzinami :angel: mi Dulsevia pomaga... nie mam już takich dołków od kiedy ja biorę. chce mi się żyć :P

Serio podobają Ci się wrapsa stopy?
Member
Oct 7 2025 12:03pm

a Tobie nie ?! :o :angry:
Member
Gold: 1,769.65
Warn: 50%
Oct 7 2025 12:19pm
This post is a violation of the site rules and appropriate action was taken.

Lizalbys ja ciuchcie
Member
Oct 7 2025 12:21pm
a Tobie nie ?! :o :angry:

Nie bardzo.
Go Back To Polska Topic List
Prev1234Next
Add Reply New Topic New Poll