d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska >
Poll > Staram Się Zostać Stałym Bywalcem Polskiej Sekcji!
Prev123412Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 0.75
Warn: 20%
Oct 5 2025 09:41pm
What happened with the banana guild? Are they bad people? I've been less active lately, but I'll try to devote more time to you. How are you?:love:

Tak, są bardzo złe! Cóż, ci, którzy aktywnie publikują w GC! Jest tam około 3 dobrych! :(

Ale mogę wziąć je wszystkie sam! B)

Dlaczego ostatnio jesteś mniej aktywny? Mam nadzieję, że wszystko u Ciebie w porządku! :hug:

Mam się dobrze, kochanie! :)

Jak się masz? :D
Member
Gold: 30.00
Warn: 10%
Oct 6 2025 12:15am
Tak, są bardzo złe! Cóż, ci, którzy aktywnie publikują w GC! Jest tam około 3 dobrych! :(

Ale mogę wziąć je wszystkie sam! B)

Dlaczego ostatnio jesteś mniej aktywny? Mam nadzieję, że wszystko u Ciebie w porządku! :hug:

Mam się dobrze, kochanie! :)

Jak się masz? :D

pije piwo od kiedy tylko sklep otworzyli ;) jakie plany na 4 dni wolnego? co mój Skarb będzie robił? :blush:
Member
Oct 6 2025 12:19am
I've been drinking beer since the store opened.;)What are your plans for the 4 days off? What will my sweetheart be doing?:blush:

Pomyślałem, że właśnie budzisz się ze snu! :)

Jutro muszę zrobić zakupy spożywcze i porozmawiać z terapeutą! Pobawić się z Taco i odpocząć! Jakie masz plany, kochanie? :wub:
Member
Oct 6 2025 12:21am
Pomyślałem, że właśnie budzisz się ze snu! :)

Jutro muszę zrobić zakupy spożywcze i porozmawiać z terapeutą! Pobawić się z Taco i odpocząć! Jakie masz plany, kochanie? :wub:

masz jakieś choroby psychiczne? ja mam schizofrenie paranoidalną i depresję :wacko: będę grał w borderlands 3 i warframe. pił piwo jadł chipsy i pizze i myślał o Tobie i Taco :P właśnie...jak mój ukochany piesek?
Member
Oct 6 2025 12:29am
Do you have any mental illnesses? I have paranoid schizophrenia and depression.:wacko:I'll be playing Borderlands 3 and Warframe. I'll be drinking beer, eating chips and pizza, and thinking about you and Taco:P... just like my beloved dog?

Tak, jestem dość szalony! Mam poważne zaburzenia lękowe, depresję i natrętne myśli! Prawie agorafobię! :(

Przykro mi, że musisz się z tym wszystkim zmagać! Wiem, że to nic przyjemnego! Ale możemy przez to przejść razem! Mam nadzieję, że Borderlands 3 i Warframe przypadną Ci do gustu! :wub: :wub:
Member
Oct 6 2025 12:33am
Tak, jestem dość szalony! Mam poważne zaburzenia lękowe, depresję i natrętne myśli! Prawie agorafobię! :(

Przykro mi, że musisz się z tym wszystkim zmagać! Wiem, że to nic przyjemnego! Ale możemy przez to przejść razem! Mam nadzieję, że Borderlands 3 i Warframe przypadną Ci do gustu! :wub: :wub:

dużo Nas łączy Skarbie :P dobrze też że masz przyjaciela Taco i żonę Cannibal Girl...kiepsko jest być samemu :( Damy radę razem :wub:
Member
Oct 6 2025 12:36am
We have a lot in common, honey,:Pit's good that you have a friend, Taco, and a wife, Cannibal Girl... it's hard to be alone.:(We can do it together.:wub:

Z pewnością mamy ze sobą wiele wspólnego! Jesteśmy dla siebie idealni! Masz jakieś zwierzaki, kochanie? :wub:
Member
Oct 6 2025 12:41am
Z pewnością mamy ze sobą wiele wspólnego! Jesteśmy dla siebie idealni! Masz jakieś zwierzaki, kochanie? :wub:

nie aktualnie nie mam. chciałbym mieć psa owczarka niemieckiego ale jak na razie to za duży obowiązek dla mnie bo dbałbym o niego bardziej niż o siebie. może chomika sobie kupię :D chciałbym mieć gromadkę dzieci za to :(
Member
Oct 6 2025 12:45am
No, I don't currently have one. I'd like to have a German Shepherd, but right now it's too much of a commitment for me because I'd care for him more than I care for myself. Maybe I'll buy a hamster;:DI'd love to have a bunch of kids instead.:(

Rozumiem to! Opieka nad psem to świetna zabawa, ale też duża odpowiedzialność! Nigdy nie ma dnia wolnego, gdy w grę wchodzi pies! Szczury są całkiem fajne! Chomiki gryzą! Dzieci są zabawne, ale najbardziej pracochłonne lol! :lol:
Member
Oct 6 2025 12:52am
Rozumiem to! Opieka nad psem to świetna zabawa, ale też duża odpowiedzialność! Nigdy nie ma dnia wolnego, gdy w grę wchodzi pies! Szczury są całkiem fajne! Chomiki gryzą! Dzieci są zabawne, ale najbardziej pracochłonne lol! :lol:

czy w Taxasie adopcja przez pary homoseksualne jest legalna? :huh:
Go Back To Polska Topic List
Prev123412Next
Add Reply New Topic New Poll