d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > Jestem Tu Nowy
Prev1789101125Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.75
Warn: 20%
Oct 2 2025 11:43am
Yes. It's better...thanks for asking. Honey,:blush:it's already 7:30 PM here.:)Did you get enough sleep? What did you dream?:love:Write here as much as you want and don't worry.B)

Cieszę się, że czujesz się lepiej! Tam jest dopiero 19:30? To wciąż wcześnie! :)

Tak, spałem dobrze! Spałabym lepiej, gdybyśmy się do siebie przytulali! Śniłem o nas razem i kiedy się obudziłem, moje bokserki były całe mokre! :blush: ale to był dobry sen! :love:
Member
Gold: 36.63
Warn: 10%
Oct 2 2025 11:45am
Cieszę się, że czujesz się lepiej! Tam jest dopiero 19:30? To wciąż wcześnie! :)

Tak, spałem dobrze! Spałabym lepiej, gdybyśmy się do siebie przytulali! Śniłem o nas razem i kiedy się obudziłem, moje bokserki były całe mokre! :blush: ale to był dobry sen! :love:

musisz mi kiedyś opowiedzieć o tych snach ... ze szczegółami :blush: jakie plany masz na dziś z Taco i Cannibal Girl ? masz wolne czy pracujesz?
Member
Gold: 1,712.72
Warn: 50%
Oct 2 2025 11:48am
To dlatego wiktorii tylko nie bylo?! Wyscie razem sie pojawili nagle
Kiedy z tesknoty juz temat zalozylem
O co kinooo tu sie odbywa wystarczy troszeczke bardziej z aktorami sie zapoznac ktorych sie na lasso lapalo wczesniej ; Ddd
Pomidorkowo elitarnie
Dobrze ze sie wiktoria nie zepsula po tym snie : D tez szkoda ze taka wstydliwa jest do kamery twardziela udaje tylko xD
Member
Gold: 13.37
Oct 2 2025 11:52am
To dlatego wiktorii tylko nie bylo?! Wyscie razem sie pojawili nagle
Kiedy z tesknoty juz temat zalozylem
O co kinooo tu sie odbywa wystarczy troszeczke bardziej z aktorami sie zapoznac ktorych sie na lasso lapalo wczesniej ; Ddd
Pomidorkowo elitarnie
Dobrze ze sie wiktoria nie zepsula po tym snie : D tez szkoda ze taka wstydliwa jest do kamery twardziela udaje tylko xD

Serio ci sie chciało to pisac? Przeciez tego i tak nikt nie przeczyta xD
Member
Oct 2 2025 12:02pm
You'll have to tell me about these dreams sometime... in detail,:blush:what are your plans for today with Taco and Cannibal Girl? Are you free or working?

Mam dziś wolne! Jutro wracam do pracy! W tej chwili Taco biega po domu i próbuje złapać muchę! Poza tym będę tylko na d2jsp! Masz dziś jakieś plany, kochanie? :love:

Member
Oct 2 2025 12:22pm
Mam dziś wolne! Jutro wracam do pracy! W tej chwili Taco biega po domu i próbuje złapać muchę! Poza tym będę tylko na d2jsp! Masz dziś jakieś plany, kochanie? :love:

będę pił piwo i grał w warframe lub borderlands. lubię gry choć jestem już stary :( bardzo cieszy mnie że mam taką bliską osobę jak Ty w której zawszę znajdę oparcie i zrozumienie. a w nocy co my byśmy wyprawiali :blush: jak Ci się podoba Polska sekcja? nie zwracaj uwagi na rasistów!
Member
Oct 2 2025 12:30pm
I'll drink beer and play Warframe or Borderlands. I like games, even though I'm old now.:(I'm very happy to have someone as close as you, in whom I can always find support and understanding. And what would we do at night?:blush:If you like the Polish section? Ignore the racists!

Nie ma nic złego w lubieniu gier! Ja też lubię gry, ale sprzedałem Nintendo Switch, więc teraz nie mam żadnych gier! Planuję w końcu kupić Xboxa i wtedy będziemy mogli grać razem! :D

Będziemy się dużo przytulać! :wub:

Tak, bardzo podoba mi się polska sekcja! Podoba mi się bardziej niż GC! Nie jestem rasistą, więc nie będę przyłączał się do rasizmu! B)

Member
Oct 2 2025 12:39pm
Nie ma nic złego w lubieniu gier! Ja też lubię gry, ale sprzedałem Nintendo Switch, więc teraz nie mam żadnych gier! Planuję w końcu kupić Xboxa i wtedy będziemy mogli grać razem! :D

Będziemy się dużo przytulać! :wub:

Tak, bardzo podoba mi się polska sekcja! Podoba mi się bardziej niż GC! Nie jestem rasistą, więc nie będę przyłączał się do rasizmu! B)

ja kupiłbym nintendo żeby pograć w Zelde B) grałeś? nawet dobrze Ci idzie tłumaczenie na Polski :) lubię się przytulać zwłaszcza do takiego seksownego faceta jak Ty :> jak Ci się podoba życie w USA?
Member
Oct 2 2025 12:55pm
I'd buy a Nintendo just to play ZeldaB). Have you played it? You're even good at translating to Polish.:)I like cuddling, especially with a sexy guy like you :> How do you like living in the USA?

Dziękuję! Mam nowego tłumacza, więc mam nadzieję, że poradzi sobie lepiej niż stary! Jest zdecydowanie łatwiejszy w użyciu! :)

Tak, grałem w Breath of the Wild! Było całkiem fajnie, ale nie zaszedłem daleko, zanim utknąłem! Grałem też we wszystkie stare na zwykłym nintendo! :D

Życie w USA jest w porządku! Ale jestem raczej zamknięty w sobie! Jak wygląda życie w EU? B)

Member
Oct 2 2025 01:00pm
Dziękuję! Mam nowego tłumacza, więc mam nadzieję, że poradzi sobie lepiej niż stary! Jest zdecydowanie łatwiejszy w użyciu! :)

Tak, grałem w Breath of the Wild! Było całkiem fajnie, ale nie zaszedłem daleko, zanim utknąłem! Grałem też we wszystkie stare na zwykłym nintendo! :D

Życie w USA jest w porządku! Ale jestem raczej zamknięty w sobie! Jak wygląda życie w EU? B)

szkoda mi 400-500$ na nintendo tylko po to by zagrać w dwie cześci zeldy :( wiesz to zależy w jakim kraju ale UE w jako całość gnije od środka. mamy problem z imigrantami tak jak i Wy w USA a gejowskie pary nie mogą adoptować w moim kraju dziecka :cry: ogólnie marzy mi się mieszkać w USA albo Australii lub Kanadzie.
jesteś introwertykiem? ja też :blush:
Go Back To Polska Topic List
Prev1789101125Next
Add Reply New Topic New Poll