nie. są grupy pd 1-3 . za trzecią grupe zadnego siana nie dostaniesz ale na schizofrenie z miejsca jest 2 grupa a jak dłużej się leczysz to dostaniesz pierwszą. najlepiej jakbyś miał jakieś wizyty w szpitalu ;) niestety hajs marny bo druga grupa to ok 1350zł a pierwsza 1700. ja liczę że dostanę pierwszą teraz i biorę komputer na ratki B)
A mozna pracować do tego? 😳 Czy państwo nie jest tak łaskawe?
jak bym jebał tak jakby chcieli,to bym pleców nie naprawił mordo, i pewnie wtedy tak jak mówisz bym grzebał w śmietniku,albo gorzej,handlowałbym itemkami z gierki dla dzieci... w ciągu 3 lat już mam 8 miesięcy w domu,z łóżka wstawałem 10 minut z płaczem,chodze do osteopaty i dbam żeby sie nie zajechać,typ pyta o sposób,to ten jest najlepszy jak ma wyjebane na prace,tam pełno ludzi co chodzą popracować 3 miesiące a napierdalają l4 po 2 lata,to mówie
ubezpieczalnia wypłaca 80% średniej 3 ostatnich wypłat,więc im lepsza robota tym lepszy hajs na zwolnieniu lekarskim
poza tym,jak będzie dalej tak dobrze w Polsce, to ty będziesz zapierdalał po śmietnikach, a ja bede sie smiał przewożąc jurki przez most graniczny
Wtf w Polsce mozna byc maksymalnie 182 dni w ciągu roku kalendarzowego na l4 a później jest jakas komisja czy chuj wie co a tam masz od tak 2 lata? 😳👀
This post was edited by Mis_nom on Sep 28 2025 09:41am