d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > Jak Mozna Zarabiac Z Domu
Prev1234Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 13.37
Sep 15 2025 04:13pm
moj kolega sadzi tytoń i sprzedaje na stronach w internecie hmmmm ? :D

Bez wychodzenia z domu? Zajebista musi miec chate XDDDD
Member
Gold: 1,047.06
Sep 15 2025 06:30pm
zostań seksowną streamerką vtuberką, niestety wymaga to inwestycji bo te modele trzeba kupic
nawet jak nie masz kobiecego głosu, to jak nie bedziesz mowil po polsku mozesz zawsze powiedziec ze jestes transidłem

nie wiem czy allegowno tego nie zdejmuje ale kiedys wynajmowanie kont z grami singleplayer bylo calkiem zajebiste,
kupujesz gre przez jakas smieszna walute zeby bylo taniej i wysylasz ludziom te same passy z instrukcja jak sie polaczyc offline z clientem np po 15-30zl, a gra 250zl no i wlasnie tak B)
jak na aleguro nie mozna to mozna pewnie gdzIes indziej

mozesz kupowac onlyfansowskie konta i sprzedawac foldery popularnych aktorek taniej na discordach, telegramie, facebooku, snapie

lub jak juz masz takie zdjecia z of to nabierac starych dziadow na facebooku i im zdjecia wysylasz i mowisz oh chcialabym nowa torebke hihi

This post was edited by firstmurloc on Sep 15 2025 06:30pm
Member
Gold: 7,242.01
Sep 15 2025 11:32pm
Nie wiem ile jest prawdy w tej historii, ale jakiś czas temu słyszałem o gościu, który miał konto na tylko fani. Robił zdjęcia stopek i ludzie sie na to lapaki, w sensie nic poza stópkami, więc "klienci" nie wiedzieli, że to typ. Po jakimś czasie wyszło na jaw I dostał bana, ale mówił, że tyle zarobił przez te dwa lata, że może już do końca życia nic nie robić. Natomiast robił jakieś pojebane rzeczy, typu zgniatanie myszy czy coś w tym stylu, bo stópkarze mają ponoć pojebane fetysze
Member
Gold: 0.00
Warn: 40%
Sep 16 2025 01:27am
Bez wychodzenia z domu? Zajebista musi miec chate XDDDD

Slyszalem ze to nieoplacalne uprawiac wlasny tyton, zwyczajnie w chuj dlugo sie czeka i jest to niepraktyczne. Chyba ze ma X hektsrow tego tytoniu czy cos
Member
Sep 16 2025 01:41am
Nie wiem ile jest prawdy w tej historii, ale jakiś czas temu słyszałem o gościu, który miał konto na tylko fani. Robił zdjęcia stopek i ludzie sie na to lapaki, w sensie nic poza stópkami, więc "klienci" nie wiedzieli, że to typ. Po jakimś czasie wyszło na jaw I dostał bana, ale mówił, że tyle zarobił przez te dwa lata, że może już do końca życia nic nie robić. Natomiast robił jakieś pojebane rzeczy, typu zgniatanie myszy czy coś w tym stylu, bo stópkarze mają ponoć pojebane fetysze

Slyszalem o facecie ktory nosil damska bielizne uzywajac kobiecych srodkow higieny i sprzedawal to jakims typom fetyszystom ktorzy mysleli ze to jakiejs nastolatki xD

zostań seksowną streamerką vtuberką, niestety wymaga to inwestycji bo te modele trzeba kupic
nawet jak nie masz kobiecego głosu, to jak nie bedziesz mowil po polsku mozesz zawsze powiedziec ze jestes transidłem

nie wiem czy allegowno tego nie zdejmuje ale kiedys wynajmowanie kont z grami singleplayer bylo calkiem zajebiste,
kupujesz gre przez jakas smieszna walute zeby bylo taniej i wysylasz ludziom te same passy z instrukcja jak sie polaczyc offline z clientem np po 15-30zl, a gra 250zl no i wlasnie tak B)
jak na aleguro nie mozna to mozna pewnie gdzIes indziej

mozesz kupowac onlyfansowskie konta i sprzedawac foldery popularnych aktorek taniej na discordach, telegramie, facebooku, snapie

lub jak juz masz takie zdjecia z of to nabierac starych dziadow na facebooku i im zdjecia wysylasz i mowisz oh chcialabym nowa torebke hihi

To wszystko ciekawe rady ale chyba zadna za bardzo sie mnie nie ima, nie siedze w OF itp :unsure: poza tym to wszystko chyba darmo po necie smiga tylko trzeba pewnie wiedziec gdzie szukac
Member
Gold: 1,023.47
Warn: 10%
Sep 16 2025 05:09am

Szalona historia drogi kolego :mellow:
Member
Gold: 70.21
Sep 16 2025 07:37am
nic tylko pracować :drool:
Member
Sep 16 2025 09:44am
Byl odcinek King Of The Hill o stupkarskim biznesie
Member
Gold: 126,098.12
Sep 17 2025 02:20am
Kup cokolwiek w chinach, sprzedaj drozej w europie -> profit?
Member
Sep 17 2025 02:37am
Kup cokolwiek w chinach, sprzedaj drozej w europie -> profit?

W sensie dropshipping? To juz sie skonczylo jakis czas temu
Lightning in a bottle
Go Back To Polska Topic List
Prev1234Next
Add Reply New Topic New Poll