Tak, porobiłem nimi misje, teraz mam jakieś nowe pewnie + nie zrobiłem jeszcze misji Piper. Dalej mnie nurtuje ta skrzynka zielona, czemu tam nie mogę wbić żadnych pucharków... Mówiłeś, że to dla prosów i nie powinno mnie to interesować, ale mimo tego się nad nią zastanawiam, tam jest jakaś mowa o tym, że "wbij 1000 pucharków swoimi postaciami" - nie rozumiem, to skrzynkę mogę dopiero odblokować, jak postacie moje będą miały 1000 pucharków zdobytych i więcej?
Dokładnie tak.
Pierwsze ulepszenie skrzynki to potrzeba 100 pucharków, czyli musisz mieć albo 1100 pucharków na jakiejś jednej postaci, albo 1050 na dwóch postaciach, albo 1040, 1040, 1020 itp - dowolna kombinacja.
Drugie ulepszenie skrzynki potrzeba 400 pucharków, czyli wtedy musisz mieć 1400 na jakiejś postaci, albo 1200 na dwóch itp itd.
Im więcej pucharków masz na danej postaci tym trudniej je zwiększać, dlatego napisałem żebyś się tym na razie nie przejmował.
Ale jak chcesz to próbuj.
Z miesiąca na miesiąc jest coraz to łatwiej te 1000 pucharków wbijać, może Ci się udać.
Zapytasz może dlaczego jest łatwiej z miesiąca na miesiąc, otóż ponieważ prosi już mają po 1000 pucharków i zazwyczaj nie trzeba już z nimi konkurować żeby je wbić, albo teraz wbijają je na postaciach którymi nie umieją za dobrze grać (bo tam gdzie umieją już mają 1000)