d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > Path Of Exile 2 - Temat Oficjalny
Prev1404142434468Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 2,261.43
Sep 2 2025 12:24am
Gierka faktycznie słaba? Czytałem, że wiele osób mocno narzeka na tego patcha. Właściwie jest tylko kilka grywalnych buildów, melee nawet nie ma co próbować, słabo itemki lecą. Nie wiem ile w tym prawdy, ale wydawało mi się, że poe2fps jest prawie takie samo jak jedynka tylko z lepszą grafiką

Jebane bzdury powielane przez debili ;)
Member
Gold: 0.00
Sep 2 2025 01:00am

myślę że na odwrót :D ale z kobietami zakochanymi wiecie jak jest...
Member
Gold: 7,242.01
Sep 2 2025 01:15am

To są opinie ze strama i od gości co grali życie w poe1. Podobno ci drudzy najbardziej narzekają. Oczywiście to tylko wyciągnięte info z artykułu na mmorpg, ale może coś w tym jest
Member
Gold: 21,649.56
Sep 2 2025 06:02am
ja zaczalem grac warriorem i fajnie sie gra na razie, mega tank w porownaniu do rangerki i witchki, zobaczymy jak bedzie na endgejmie
Member
Gold: 0.00
Sep 2 2025 09:40am
ja zaczalem grac warriorem i fajnie sie gra na razie, mega tank w porownaniu do rangerki i witchki, zobaczymy jak bedzie na endgejmie

nie pograsz nim... a na pewno nie efektywnie każdy go hejci za to że jest wolny a trzeba exy farmić na potęgę ^^

This post was edited by xGULx on Sep 2 2025 09:42am
Member
Gold: 21,649.56
Sep 2 2025 12:47pm
nie pograsz nim... a na pewno nie efektywnie każdy go hejci za to że jest wolny a trzeba exy farmić na potęgę ^^

moje granie ogranicza sie do osiągnięcia endgameu a potem kupowaniu div w tygodniu i sprzedawaniu w weekend, i dont care :thumbsup:
Member
Gold: 350.00
Sep 2 2025 12:55pm
Ja zrobiłem witchke pod chaos jak narazie początek pierwszego aktu ;) ja gram co prawda na konsoli ale zrobiłem gildię kiedyś i mam tego guild stasha to jak chcecie popykać czasami to można dodać konto puciasty#9568 albo postać Kiniulas
Member
Gold: 1,097.06
Sep 4 2025 06:29am
Gierka faktycznie słaba? Czytałem, że wiele osób mocno narzeka na tego patcha. Właściwie jest tylko kilka grywalnych buildów, melee nawet nie ma co próbować, słabo itemki lecą. Nie wiem ile w tym prawdy, ale wydawało mi się, że poe2fps jest prawie takie samo jak jedynka tylko z lepszą grafiką

Jako wielki hejter pierwszych dwoch patchy, uwazam ze ten znaczaco poprawil gre.

Z jednym ciezko sie nie zgodzic, balans skilli jest nieciekawy. Co sezon w poe 2 jest jedna, dwie op rzeczy do grania a reszta znaczaco odstaje, po czym nerfią i to samo next patch. W poprzednim polowa graczy rzucala wlocznia a teraz strzela z luku.

Jednak co powoduje ze ten sezon jest tak bardzo kurwa lepszy od poprzednich, to zmiany jakie wprowadzili w kampani, ogolnym dropie oraz craftingu.

Dodali nową mechanike Abyss, ktora w porownaniu z tym co dodali ostatnio czyli te pizdo duszki i rogue exile, jest 100 razy lepsza, jesli chodzi o loot oraz mozliwosci craftowania z itemami dostepnymi tylko z niej.

W dodatku rework esencji i to jak czesciej sie teraz pojawiaja, nowe tiery currency ktore maja wieksza szanse na trafienie lepszego moda.

Crafting z jebanego gowna gdzie podnosisz baze do craftu i masz absolutnie 0 kontroli nad efektem koncowym, stal sie tak bardzo lepszy ze samo to przez pierwsze dni mnie wciagalo do gry. Dropila baza luku i chcialem w nią przykurwic jakas kurencją.

Niestety, end game „juicing” dalej wyglada tak samo, i dla mnie jest dosc nudny, ale tak 100h na postaci mysle ze do zrobienia.

Tldr
plusy:
wiecej lootu
nowe akty czyli nie jedxiemy przez koszmar jak pizda
spoko mechanika ligowa
buffy craftingu

minusy:
BUGI KURWA
lvling nienaajlepszym skillem dla twojej klasy z duzym prawdopodobienstwem zacheci cie do wydlubania sobie oczu
end game farmando dalej mocno odstaje od jedynki, system towerow jest troche cringe ale mowili ze chca to w przyszlosci zmienic
aktualny balans skilli jest absurdalny

jednak jak na to ze w pierwsze dwie ligi zagralem 200h i myslalem ze ta gra zdechnie lub mialem taka nadzieje, to zrobili dobra robote i na 1.0 gra moze byc bardzo spoko

This post was edited by firstmurloc on Sep 4 2025 06:30am
Member
Gold: 350.00
Sep 4 2025 07:25am
Jako wielki hejter pierwszych dwoch patchy, uwazam ze ten znaczaco poprawil gre.

Z jednym ciezko sie nie zgodzic, balans skilli jest nieciekawy. Co sezon w poe 2 jest jedna, dwie op rzeczy do grania a reszta znaczaco odstaje, po czym nerfią i to samo next patch. W poprzednim polowa graczy rzucala wlocznia a teraz strzela z luku.

Jednak co powoduje ze ten sezon jest tak bardzo kurwa lepszy od poprzednich, to zmiany jakie wprowadzili w kampani, ogolnym dropie oraz craftingu.

Dodali nową mechanike Abyss, ktora w porownaniu z tym co dodali ostatnio czyli te pizdo duszki i rogue exile, jest 100 razy lepsza, jesli chodzi o loot oraz mozliwosci craftowania z itemami dostepnymi tylko z niej.

W dodatku rework esencji i to jak czesciej sie teraz pojawiaja, nowe tiery currency ktore maja wieksza szanse na trafienie lepszego moda.

Crafting z jebanego gowna gdzie podnosisz baze do craftu i masz absolutnie 0 kontroli nad efektem koncowym, stal sie tak bardzo lepszy ze samo to przez pierwsze dni mnie wciagalo do gry. Dropila baza luku i chcialem w nią przykurwic jakas kurencją.

Niestety, end game „juicing” dalej wyglada tak samo, i dla mnie jest dosc nudny, ale tak 100h na postaci mysle ze do zrobienia.

Tldr
plusy:
wiecej lootu
spoko mechanika ligowa
buffy craftingu

minusy:
BUGI KURWA
lvling nienaajlepszym skillem dla twojej klasy z duzym prawdopodobienstwem zacheci cie do wydlubania sobie oczu
end game farmando dalej mocno odstaje od jedynki, system towerow jest troche cringe ale mowili ze chca to w przyszlosci zmienic

jednak jak na to ze w pierwsze dwie ligi zagralem 200h i myslalem ze ta gra zdechnie lub mialem taka nadzieje, to zrobili dobra robote i na 1.0 gra moze byc bardzo spoko

O proszę jaki budujący i na poziomie post! Brawo

A teraz możesz rzucić coś w grze heheheh
Member
Gold: 7,242.01
Sep 4 2025 07:34am

Tldr
plusy:
wiecej lootu
spoko mechanika ligowa
buffy craftingu

minusy:
BUGI KURWA

Oglądałem filmik raxxa i w sumie na podobne rzeczy zwrócił uwagę, jest lepiej, ale nadal bez szału. W październiku mam dwa tygodnie wolnego i się zastanawiam czy po takim czasie od patcha w ogóle będzie sens coś ponolifić. End game mi się średnio póki co podobał, trochę za dużo trzeba inwestować czasu, a może z tego nic nie być.
Go Back To Polska Topic List
Prev1404142434468Next
Add Reply New Topic New Poll