d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > Ultra Ważne
12Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Warn: 20%
Jul 29 2025 02:56pm
Gracz NBA, Kyrie Irving twierdzi, że gwiazdy Hollywood mają niewiele wspólnego z talentem czy kreatywnością, a wszystko z inżynierią społeczną.
Według Kyriego, większość celebrytów to nie autentyczni ludzie, lecz bezduszni artyści – aktorzy odgrywający starannie przypisane role, by uspokajać i wprowadzać w błąd opinię publiczną.

:unsure:
Member
Gold: 13.37
Jul 29 2025 03:04pm
Ja tam sie Arturze nie znam ale kupiłem se rower po taniości tzn w piątek go odbiorę bo typ jest na wyjeździe 👀😋
Member
Jul 29 2025 03:13pm
Ja tam sie Arturze nie znam ale kupiłem se rower po taniości tzn w piątek go odbiorę bo typ jest na wyjeździe 👀😋

Rowerek super sprawa, tylko nie zapomnij Misiu ogarnąć sobie jakiś licznik. Nawet jakiś guwniany za te 30-60 złoty.
I światełka, żeby się skurwole nie przyczepiły. I chyba w tym roku debile z wiejskiej ustanowili, że trzeba mieć dzwonek zainstalowany w rowerze, bo jak nie to mandat jakiś potężny rozdają, chyba nawet większy niż za brak świateł. :D

A oto i mądrości sztuczniackiej inteligencji:

Za brak świateł w rowerze, szczególnie po zmroku lub w warunkach ograniczonej widoczności, grozi mandat karny. Wysokość mandatu może wynosić od 50 do 200 zł. Dodatkowo, policjant może nałożyć mandat za brak innych elementów wyposażenia roweru, takich jak dzwonek.
Obowiązkowe oświetlenie roweru:
Światło przednie: Białe lub żółte światło pozycyjne.
Światło tylne: Czerwone światło pozycyjne i odblaskowe.
Wymagane od zmierzchu do świtu i w warunkach ograniczonej widoczności.
Inne wykroczenia rowerowe i mandaty:
Jazda po przejściu dla pieszych: mandat do 100 zł.
Jazda bez trzymania kierownicy przynajmniej jedną ręką: mandat 50 zł.
Przewożenie dziecka na bagażniku roweru bez fotelika: mandat 50 zł.
Jazda rowerem po alkoholu: wysoka grzywna lub areszt.
Brak dzwonka: mandat do 500 zł.

Kurwa, 500 zeta za brak dzwonka - takie rzeczy tylko w kraju kwitnącej cebuli. :mellow:

This post was edited by rurzowiak on Jul 29 2025 03:13pm
Member
Jul 29 2025 03:16pm
Rowerek super sprawa, tylko zapomnij Misiu ogarnąć sobie jakiś licznik. Nawet jakiś guwniany za te 30-60 złoty.
I światełka, żeby się skurwole nie przyczepiły. I chyba w tym roku debile z wiejskiej ustanowili, że trzeba mieć dzwonek zainstalowany w rowerze, bo jak nie to mandat jakiś potężny rozdają, chyba nawet większy niż za brak świateł. :D

Za brak świateł w rowerze, szczególnie po zmroku lub w warunkach ograniczonej widoczności, grozi mandat karny. Wysokość mandatu może wynosić od 50 do 200 zł. Dodatkowo, policjant może nałożyć mandat za brak innych elementów wyposażenia roweru, takich jak dzwonek.

Kurwa, 500 zeta za brak dzwonka - takie rzeczy tylko w kraju kwitnącej cebuli. :mellow:

Z tego co widzę jest dzwonek i nawet jakas lampka ale licznik i nowe lampki ledowe sobie zamówię w weekend jak go odbiorę niby typ chciał 200 utargalem na 150 to jak za darmo 😅

Member
Jul 29 2025 03:19pm
Nie pije prawie 2 tygodnie, zacząłem ćwiczyć i przyda sie zrobić trochę kondycji a nie wszędzie autem dupe wozić 😅

Member
Jul 29 2025 03:35pm
Rowerek super sprawa, tylko nie zapomnij Misiu ogarnąć sobie jakiś licznik. Nawet jakiś guwniany za te 30-60 złoty.

Nawet za gadanie przez telefon mandat lol

This post was edited by Mis_nom on Jul 29 2025 03:37pm
Member
Jul 29 2025 06:09pm
Z tego co widzę jest dzwonek i nawet jakas lampka ale licznik i nowe lampki ledowe sobie zamówię w weekend jak go odbiorę niby typ chciał 200 utargalem na 150 to jak za darmo 😅

https://i.imgur.com/Hswg9oz.jpeghttps://i.imgur.com/P3qKRk4.jpeghttps://i.imgur.com/q9rDlXv.jpeg

150 zeta, to jak za darmo - cg. Tylko weź go nasmaruj plx bo aż oczy puchną. :mellow:

Ja mam smar michelina 200 ml za 3x zeta kupiony i taka mała buteleczka powinna mi wystarczyć na jakieś 2-4 lata spokojnie. Zajebisty smar.
Member
Jul 29 2025 06:14pm
150 zeta, to jak za darmo - cg. Tylko weź go nasmaruj plx bo aż oczy puchną. :mellow:

Ja mam smar michelina 200 ml za 3x zeta kupiony i taka mała buteleczka powinna mi wystarczyć na jakieś 2-4 lata spokojnie. Zajebisty smar.

Ogarnę go calego w piątek jak go odbiorę na zdjęciach widze ze bede mial chyba kasetę albo wolnobieg chuj wie co tam jest do wymiany bo nie podobają mi sie zęby w jednym miejscu no chyba ze tylko na foto tak widać 😅 tych smarow jest od chuja jakies na sucho na mokro woskowe i chuj wie jakie 😳

Jeszcze na necie pisza ze smarują lancuch co 50-200km lol ja zawsze raz na rok smarowałem i jeździło 😅[

This post was edited by Mis_nom on Jul 29 2025 06:19pm
Member
Gold: 7,242.01
Jul 29 2025 10:05pm
Po transferze do dallas było chwilę spokoju, ale gość znowu zaczyna odlatywać. On również twierdzi, że ziemia jest płaska
Member
Gold: 1,047.06
Jul 30 2025 12:26am
kyyrie ma duzo 'ciekawych' opinii, w czasie covidu przeciez nie gral i placil kary, bo sie buntowal z maseczkami iszczepionkami. no ale gosc jest popierdolony jesli chodzi o umiejetnosci

Go Back To Polska Topic List
12Next
Add Reply New Topic New Poll