d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > Kupilem Sobie Wczoraj
Prev1456
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 30.00
Warn: 10%
Jul 25 2025 06:38am
Mnie po miesiącu dalej ciągnie, omg :(

Kurwa, nie piłem barmańskiej chyba z 7 lat, a Ty to cały czas tankujesz :blush:

juz to paru osobom wkreciłem. smakuje dobrze i ostro wali po łbie. są w lidlu za 15 zł. wiesz co...człowiek nie wielbłąd napić się musi dopóki nie przesadza a ja chyba juz przesadzam :mellow:
Member
Gold: 1,040.00
Jul 25 2025 06:39am
juz to paru osobom wkreciłem. smakuje dobrze i ostro wali po łbie. są w lidlu za 15 zł. wiesz co...człowiek nie wielbłąd napić się musi dopóki nie przesadza a ja chyba juz przesadzam :mellow:

Przesadza się wtedy, jak życie wymyka się spod kontroli.
Member
Gold: 13.37
Jul 25 2025 06:41am
w weekend od paru lat jestem najebany :( B) co Ty Misiu grilla nie palisz od tygodnia? Faf nie lubie wina...chyba doczłapie się po jeszcze jedną barmańską...cytrynową :drool:

Ja też więcej weekendów byłem najebany niż trzezwy ale na dłuższą metę jak sobie pomyślałem to nic z tego nie mam prócz chujowego samopoczucia i kasy uciekającej z konta. Grilli nie robię na razie bo nie chce sie widzieć przez jakiś czas z ludźmi z którymi waliłem browar żeby nie kusić losu i to rozumieją bo chce wyjść z tego jebanego uzależnienia od alko a to nie jest łatwe. Codziennie mam 100 myśli żeby iść i kupić 8 piw jak zawsze i cos sobie robić ale mam z tyłu głowy to ze juz wylądowałem przez to w szpitalu w styczniu, akcje gdzie wychodziłem z łóżka tylko po to żeby sie wylać albo wysrac nawet nie jadłem a jeśli już to na siłę i szybko popijałem piwem ogolnie dramat.
Member
Jul 25 2025 06:44am
Mnie po miesiącu dalej ciągnie, omg :(

Kurwa, nie piłem barmańskiej chyba z 7 lat, a Ty to cały czas tankujesz :blush:

I będzie ciągnąć dlatego ja nie stawiam sobie teraz terminu ze oooo nie będę pil wcale czy przez miesiąc tylko każdego dnia mówię sobie ze dziś nie pije i jakoś leci - wszystko kwestia podejścia no i oczywiście trzeba mieć obok siebie kogos z kim można pogadać zawsze i o wszystkim jednak wsparcie to bardzo dużo :) mam 2 gości na facebooku którzy bardzo dobrze tłumacza "z czym to sie je" i jest mi jakoś łatwiej dzięki temu 😅
Member
Jul 25 2025 06:47am
I będzie ciągnąć dlatego ja nie stawiam sobie teraz terminu ze oooo nie będę pil wcale czy przez miesiąc tylko każdego dnia mówię sobie ze dziś nie pije i jakoś leci - wszystko kwestia podejścia no i oczywiście trzeba mieć obok siebie kogos z kim można pogadać zawsze i o wszystkim jednak wsparcie to bardzo dużo :) mam 2 gości na facebooku którzy bardzo dobrze tłumacza "z czym to sie je" i jest mi jakoś łatwiej dzięki temu 😅

Ja mam kolegę z dzieciństwa, który też się babrał z narkotykami i był rok na odwyku i od tego momentu wyszedł na prostą i już raz miałem taką sytuację, że do niego dzwoniłem, no bo po prostu musiałem coś "przegadać".
Member
Jul 25 2025 06:52am
Ja mam kolegę z dzieciństwa, który też się babrał z narkotykami i był rok na odwyku i od tego momentu wyszedł na prostą i już raz miałem taką sytuację, że do niego dzwoniłem, no bo po prostu musiałem coś "przegadać".

Wiadomo z takimi ludźmi sie rozmawia duzo łatwiej jeśli sami przez to przeszli niż z kimś kto jest w to dalej wjebany i nie widzi problemu.. niektórzy oszukują sami siebie ze nie sa uzależnieni od alko czy dragow I jeszcze Ci powiedzą ze jesteś pojebany i zaczną wypominać ze sam chlasz czy ćpasz 😅 a jeśli nie widzisz problemu to nikt ani nic Ci nie pomoże nawet na oddziale zamkietym bo kiedys z niego wyjdziesz i wrócisz do starego życia a nie o to chodzi 😅
Member
Jul 25 2025 06:55am
Wiadomo z takimi ludźmi sie rozmawia duzo łatwiej jeśli sami przez to przeszli niż z kimś kto jest w to dalej wjebany i nie widzi problemu.. niektórzy oszukują sami siebie ze nie sa uzależnieni od alko czy dragow I jeszcze Ci powiedzą ze jesteś pojebany i zaczną wypominać ze sam chlasz czy ćpasz 😅 a jeśli nie widzisz problemu to nikt ani nic Ci nie pomoże nawet na oddziale zamkietym bo kiedys z niego wyjdziesz i wrócisz do starego życia a nie o to chodzi 😅

Mądre słowa Misiu.
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Warn: 10%
Jul 25 2025 04:12pm
fajna
Go Back To Polska Topic List
Prev1456
Add Reply New Topic New Poll