fejsbook jest dla podludzi drogi kolego. usuń go bo uwazam Cię za człowieka-gita i sztywniaka :mellow:
Potrzebuję go choćby dla takich treści jakie głosi Tomek czy inne dziedziny np stolarstwo gdzie mogę sie wymienić pomysłami z innymi a przy okazji nauczyć kogoś kilku rzeczy jak i samemu sie czegoś nauczyć.

nie jestem na facebooku po to żeby komuś lajkowac fotki bo byl na wakacjach - chuj mnie to obchodzi w skrócie 😅
Depresja na tym polega że masz zaburzoną chemię w mózgu, a to oznacza że na czas określony nie ma mowy o silnej woli.
Po części się zgodzę, że są osoby z mentalnością ofiary. Będą robić z siebie ofiarę byleby nie musieć spojrzec prawdzie w oczy że sami muszą sie wyciągnąć z dna. Nikt nie przyjdzie i pomoże.
Natomiast osoby młode nie wymyślają sobie depresji. Są na nią diagnozowani i przede wszystkim sa oni świadomi. Nie zapijają się i nie popadają w nałogi. Tylko widzą, że stan w którym się znajdują już jest stanem depresyjnym, coś co kiedyś by się znieważyło słowami “życie, bądź silny”
17 sierpnia kończę 35 lat i nie mam czasu ani ochoty żeby sobie wymyślać jakieś chorby za to cieszę sie ze jestem świadomy swoich problemów i nie uciekam nigdzie ani nie zamykam sie w sobie, najgorsze to ukrywanie problemu, udawanie ze go nie ma, ignorancja. Nie mówię o wynoszeniu z domu przedmiotów czy popadaniu w długi ale ja szczęście póki co mi to nie grozi mam nadzieję ze wyjdę z tego gówna
This post was edited by Mis_nom on Jun 30 2025 07:26am