d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska >
Poll > Przerwijmy Ciszę U Mężczyzn!
1235Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 3,121.00
Jun 30 2025 06:24am
Nie miałem osobiście nigdy próby samobójczej, ale żyje w przeświadczeniu że nie chce żyć dłużej niż 50 lat. Chce żeby córka się usamodzielniła i zaczęła żyć własnym zyciem. Potem, zobaczę jakie będę miał opcje

This post was edited by Cook4 on Jun 30 2025 06:27am
Member
Gold: 13.37
Jun 30 2025 06:29am
Mam depresję oraz problemy z alkoholem - nie kryje sie z tym. Życzę wytrwałości wszystkim którzy walczą z jakimś nałogiem bo nie jest lekko 🥺
Member
Gold: 0.00
Warn: 40%
Jun 30 2025 06:32am
Nie miałem osobiście nigdy próby samobójczej, ale żyje w przeświadczeniu że nie chce żyć dłużej niż 50 lat. Chce żeby córka się usamodzielniła i zaczęła żyć własnym zyciem. Potem, zobaczę jakie będę miał opcje

https://www.youtube.com/watch?v=3u1DBVWDEWI

teraz dzieci po 30stce sie usamodzielniaja takze GG
Mam depresję oraz problemy z alkoholem - nie kryje sie z tym. Życzę wytrwałości wszystkim którzy walczą z jakimś nałogiem bo nie jest lekko 🥺

jedno idzie zwykle w parze z drugim, jak w przypadku wiekszosci uzaleznien. polecam isc do psychiatry naltex + SSRI i bzikasz

a jak komus sie wydaje ze tak latwo jest sie zabic to nie wie o czym mowi :cry:
Member
Gold: 95.00
Warn: 50%
Jun 30 2025 06:34am
widziałem pare materiałów tego typa i dno totalne wiec nie oglądam
Member
Jun 30 2025 06:36am
teraz dzieci po 30stce sie usamodzielniaja takze GG

jedno idzie zwykle w parze z drugim, jak w przypadku wiekszosci uzaleznien. polecam isc do psychiatry naltex + SSRI i bzikasz

a jak komus sie wydaje ze tak latwo jest sie zabic to nie wie o czym mowi :cry:

Po tych lekach źle sie czuje chodzę strasznie przyjebany a to nie moja natura ja lubię pogadać z ludźmi, ogólnie jestem otwarty i uśmiechnięty ale co z tego jak wytrzymam miesiąc-dwa bez picia i do tego wracam.. żadne dragi ani inne gowno nie ciągnie mnie tak jak alko dlatego uważam ze to najgorszy syf jaki kiedykolwiek stworzył człowiek :(

Co do samobója to nie miałem takich myśli ale jeśli nie wrócę na dobrą drogę to mysle ze to kwestia czasu bo za dobrze mam w życiu i może dlatego nie potrafie docenić czegoś na co ludzie pracują latami eh temat rzeka 😅
Member
Gold: 0.00
Warn: 40%
Jun 30 2025 06:39am
Po tych lekach źle sie czuje chodzę strasznie przyjebany a to nie moja natura ja lubię pogadać z ludźmi, ogólnie jestem otwarty i uśmiechnięty ale co z tego jak wytrzymam miesiąc-dwa bez picia i do tego wracam.. żadne dragi ani inne gowno nie ciągnie mnie tak jak alko dlatego uważam ze to najgorszy syf jaki kiedykolwiek stworzył człowiek :(

Co do samobója to nie miałem takich myśli ale jeśli nie wrócę na dobrą drogę to mysle ze to kwestia czasu bo za dobrze mam w życiu i może dlatego nie potrafie docenić czegoś na co ludzie pracują latami eh temat rzeka 😅

SSRI to masz cala game lekow, jedne sa uppery i downery. naltex to metadon na chlanie, jak nie chcesz relanej pomocy i probowac roznych mozliwosci to sie przynajmniej nie uzalaj. teraz cale pokolenie nic innego nie robi tylko wymysla sobie depresje zeby miec lajcik od innych w zyciu
Member
Gold: 10,916.36
Jun 30 2025 06:43am
nigdy nie miałem lepszego brzucha taka ciekawostka
Member
Jun 30 2025 06:44am
SSRI to masz cala game lekow, jedne sa uppery i downery. naltex to metadon na chlanie, jak nie chcesz relanej pomocy i probowac roznych mozliwosci to sie przynajmniej nie uzalaj. teraz cale pokolenie nic innego nie robi tylko wymysla sobie depresje zeby miec lajcik od innych w zyciu

Nie użalam sie tylko mówię jak jest, wiadomo jak ktoś nie chce czyjejś pomocy to jej nie dostanie ale wszystko siedzi w głowie a tabletki i terapia moga jedynie pomoc. Jakbyś wyjaral w życiu tyle co ja też byś tak do tego podszedł tutaj trzeba sie zajebiscie zawziąć i ogarnac. Jak to mówią trzeba pierw spaść na samo dno żeby sie od niego odbic może to mi jest pisane? Chuj wie zobaczymy
Member
Gold: 1,040.00
Jun 30 2025 06:46am
Depresja jest mi obca. Chcę żyć jak najdłużej, bo cieszę się z życia, tylko chciałbym przy tym, żeby zdrowie dopisywało, bo bez tego to chuj.
Member
Jun 30 2025 06:47am
Btw po chuj mi isc na terapię jak ten typek mów to samo

https://www.facebook.com/uniezalezniony/?locale=pl_PL

Trzeba mieć silna wolę i to jest 80% sukcesu.

Polecam gościa wchuj

This post was edited by Mis_nom on Jun 30 2025 06:48am
Go Back To Polska Topic List
1235Next
Add Reply New Topic New Poll