No witam, osobiście nigdy nie grałem LSa choć wiem co to. Jak się znudziło to zdrowo odstawić, na siłe w coś klikać to tragedia, gierka raczej powinna zapewniać jakąś rozrywkę.
Sam też się wypalałem wielokrotnie i sobie mówiłem, że "wyrosłem z gier", wtedy najczęściej pożerałem zaległości kinowe jeśli jakieś warte uwagi wyszły albo seriale.
Z biedy ten luksus, że jeśli chodzi o kinematografię to zawsze mogę wrócić do znanych mi już starszych pozycji lepszych i z przyjemnością skonsumować ponownie.
Po takich dłuższych rajdach po serialach i filmach wracała ochota w coś poklikać. Ty może masz podobnie, jeśli nie to na pewno znajdziesz jakieś ciekawe zajęcie inne niż granie

Odpowiadając na pytanie, w co gram?
Cóż, sam niechętnie sięgam po nowe gierki bo w większości albo mi nie pasują, albo odpalam i po krótkiej rozgrywce porzucam.
Na szczęście uzależniłem się od Poe długi czas temu, ta gierka wciąż dostaje nową zawartość, więc jest co robić.
Chociaż ta liga pomimo, że ciekawa bo poza nowymi itemami/skillami dodali Merców jak w Diablo2 to jakoś po tygodniu grania się wypaliłem.
Na trade grając od startu bardzo dużo, dość szybko ubrałem koks postać i straciłem cel w tej grze. Także jutro HCSSF wjedzie i sie nie będę nudził raczej dłużej niż tydzień.