d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > Wojna Temat Oficjalny
Prev18910
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 410.00
Jun 26 2025 11:29pm
kolego skróty to są dobre jak wszyscy je znają, typu lol.
Dla mnie najważniejsze by wszyscy mnie zrozumieli, dlatego ograniczam skróty.

Trudno się a tym nie zgodzić, ja jeszcze widzę problem tego typu, że nie użyjesz skróty tylko pełnej nazwy. To rozmówca wciąż takie oczy robi :o
Ja sobie lubię zatrolować i użyć pełnej nazwy w języku polskim B)
Member
Gold: 95.00
Warn: 50%
Jun 27 2025 12:31am
kolego skróty to są dobre jak wszyscy je znają, typu lol.
Dla mnie najważniejsze by wszyscy mnie zrozumieli, dlatego ograniczam skróty.

"strzelałem invbisible guided arrow" na prawdę nie musze nic więcej dodawać, im dalej brniesz w to tym bardziej każdego przekonujesz że nie masz pojęcia o informatyce ;) yaml i jira u informatyka jest hitem u mnie na służbowym slacku z kanałami śmieszkowymi, to jest tak abstrakcyjne ze każdy wyje xD
Member
Gold: 12,059.17
Jun 27 2025 12:37am
"strzelałem invbisible guided arrow" na prawdę nie musze nic więcej dodawać, im dalej brniesz w to tym bardziej każdego przekonujesz że nie masz pojęcia o informatyce ;) yaml i jira u informatyka jest hitem u mnie na służbowym slacku z kanałami śmieszkowymi, to jest tak abstrakcyjne ze każdy wyje xD

Nudny się robisz.
Jakoś kurwa widocznie z analizą skomplikowanej wieloplikowej konfiguracji IaC midzi mają czasami problemy bo by mnie nie wołali do pomocy.
Tak samo developerzy z zaprojektowaniem wydajnie działającego schematu bazy danych.
Goście z defaultu u mnie wszystko robią jednowątkowo, a potem kurwa zdziwienie że ten jeden wątek nie daje rady obrobić wszystkich klientów wydajnościowo. Taki jest poziom midów, i dlatego tacy inżynierowie jak ja są seniorami.

This post was edited by Ironfister on Jun 27 2025 12:40am
Member
Jun 27 2025 12:40am
Nudny się robisz.
Jakoś kurwa widocznie z analizą skomplikowanej wieloplikowej konfiguracji IaC midzi mają czasami problemy bo by mnie nie wołali do pomocy.
Tak samo developerzy z zaprojektowaniem wydajnie działającego schematu bazy danych.

iac to nie yaml, wiec znowu jebnales xD

chłopie teraz na poważnie, czemu ABSOLUTNIE KAŻDA TWOJA WYPOWIEDZ O IT świadczy o tym że ty nie masz najmniejszego pojęcia? potrafisz odpowiedzieć merytorycznie czy będziesz unikał odpowiedzi znowu?
nie prościej się przyznać że poleciałeś z tym nazywaniem siebie informatykiem i po prostu pracujesz jako nic nie warty "manager" i zajmujesz się hr?

This post was edited by RedGentooHat on Jun 27 2025 12:41am
Member
Gold: 12,059.17
Jun 27 2025 12:45am
iac to nie yaml, wiec znowu jebnales xD

chłopie teraz na poważnie, czemu ABSOLUTNIE KAŻDA TWOJA WYPOWIEDZ O IT świadczy o tym że ty nie masz najmniejszego pojęcia? potrafisz odpowiedzieć merytorycznie czy będziesz unikał odpowiedzi znowu?
nie prościej się przyznać że poleciałeś z tym nazywaniem siebie informatykiem i po prostu pracujesz jako nic nie warty "manager" i zajmujesz się hr?

Dzbanie IaC to nie yaml, ale bardzo często iac jest zapisane w skomplikowanych plikach yaml i pracuje się na tych plikach yaml.
Jak tego nie rozumiesz, nie skojarzyłeś jednego z drugim to też jesteś tak samo głupi jak Ci moi midzi jak nie głupszy.
Masz za to ego wyjebane w kosmos, ale rozumku widać nie masz.
Dalsza dyskusja jest bezcelowa, wszystko już jasne w temacie.
Member
Jun 27 2025 12:48am
Dzbanie IaC to nie yaml, ale bardzo często iac jest zapisane w skomplikowanych plikach yaml .

"skomplikowane pliki yaml"
"iac jest zapisane w plikach yaml"
"iac to nie yaml"

dziękuję, dalsze rozmowy są zbędne jesteś po prostu skrajnym i..

Nie masz absolutnie żadnego pojęcia o informatyce...
Go Back To Polska Topic List
Prev18910
Add Reply New Topic New Poll