d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > Wojna Temat Oficjalny
Prev13456710Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 3,121.00
Jun 25 2025 05:19am
Starą wyśle do Niemiec, a samemu pewnie i tak nie będę mógł wyjechać.
Może jako informatyk przydam się jakoś na wojnie siedząc gdzieś w zadaszonym, ogrzewanym miejscu.

Do islamistów? Już lepiej niech zostanie w ojczyznie
Member
Jun 25 2025 05:20am
Czym się zajmuje pytasz, po pierwsze jestem liderem zespołu, prawą ręką i mózgiem managera bo manager, jak to typowy manager, mało kuma co się dzieje dookoła i trzeba nim sterować.
Proponowali mi jakiś czas temu "awans" na managera ale nie chciałem bo po pierwsze jest taki burdel w firmie że co by manager nie robił to i tak muszą go wypierdolić co 2-3 lata, tzn executive managerowie muszą na kogoś zwalać winę że nie idzie zgodnie z oczekiwaniami akcjonariuszy więc wypierdalają niskich managerów żeby próbować odwrócić od siebie uwagę.
"Awans" nie oznaczałby też zmiany pensji, bo już mam wysoką, ale za to musiałbym np jeździć po kraju czyli wstawać jak małpa o 5ej rano żeby zdążyć na pociąg do Wawy czy Wrocławia czy innego Krakowa, pracować z biura 4 dni w tygodniu, odbierać telefony po pracy bo przecież manager to darmozjad więc niech chociaż odbiera telefon 24/7 i pokazuje się w biurze xd, rozliczać jakieś bzdurne papiery typu urlopy itp.

Taki poważny człowiek chwali się swoim życiem na niepoważnym forum o gierkach komputerowych. Coś tu nie pasuje
Member
Gold: 12,059.17
Jun 25 2025 05:23am
Do islamistów? Już lepiej niech zostanie w ojczyznie

Kurwa przecież Braun mówi, że islamiści są dobrzi, że to sojusznicy Polaków w walce z żydami, a ja mu wierzę
Member
Jun 25 2025 05:30am
Kurwa przecież Braun mówi, że islamiści są dobrzi, że to sojusznicy Polaków w walce z żydami, a ja mu wierzę

Source
Member
Gold: 1,047.06
Jun 25 2025 05:32am
eh kurwa wojna wojną ale co to za wojna jak cie dron z ladunkiem odlamkowym wypierdoli :( nawet nikogo nie rozjebiesz. moze kilku i ostatecznie nikt o tobie nie wspomni 2 lata po wojnie za glupich ludzi

a szkoda bo moglbym byc wojownikiem np 600 lat temu scinac ludzi z konia i wtedy byl skill based matchmaking. no chyba ze ktos nasral do rzeki i umierales z goraczka, lub cie brudna panna co sie nie myla bo sie nie myli zarazila jakims brudem.
Member
Gold: 95.00
Warn: 50%
Jun 25 2025 06:47am
Czym się zajmuje pytasz, po pierwsze jestem liderem zespołu, prawą ręką i mózgiem managera bo manager, jak to typowy manager, mało kuma co się dzieje dookoła i trzeba nim sterować.
Proponowali mi jakiś czas temu "awans" na managera ale nie chciałem bo po pierwsze jest taki burdel w firmie że co by manager nie robił to i tak muszą go wypierdolić co 2-3 lata, tzn executive managerowie muszą na kogoś zwalać winę że nie idzie zgodnie z oczekiwaniami akcjonariuszy więc wypierdalają niskich managerów żeby próbować odwrócić od siebie uwagę.
"Awans" nie oznaczałby też zmiany pensji, bo już mam wysoką, ale za to musiałbym np jeździć po kraju czyli wstawać jak małpa o 5ej rano żeby zdążyć na pociąg do Wawy czy Wrocławia czy innego Krakowa, pracować z biura 4 dni w tygodniu, odbierać telefony po pracy bo przecież manager to darmozjad więc niech chociaż odbiera telefon 24/7 i pokazuje się w biurze xd, rozliczać jakieś bzdurne papiery typu urlopy itp.

reasumujac nie masz nic wspolnego z inforamtyka co sie potwierdza ze stanem twojej wiedzy

tak znajde ci posta z przed roku na pewno bede marnowal czas na szukanie
Member
Gold: 0.00
Warn: 20%
Jun 25 2025 07:08am

A w tej bajce były smoki, dewiancie polityczny?

Source

Pewnie jakiś onet lub inne ścierwo typu tvn.
Member
Gold: 0.00
Jun 25 2025 07:51am
eh kurwa wojna wojną ale co to za wojna jak cie dron z ladunkiem odlamkowym wypierdoli :( nawet nikogo nie rozjebiesz. moze kilku i ostatecznie nikt o tobie nie wspomni 2 lata po wojnie za glupich ludzi

a szkoda bo moglbym byc wojownikiem np 600 lat temu scinac ludzi z konia i wtedy byl skill based matchmaking. no chyba ze ktos nasral do rzeki i umierales z goraczka, lub cie brudna panna co sie nie myla bo sie nie myli zarazila jakims brudem.

Ja mysle ze w okopach padlbyn po 2 dniach :lol: 3h into ww3 a ja glodny i wkurwiony pewnie. Co do dronow to przejebane dzisiaj w otwartym polu praktycznie nie ma jak uciec przed tym wiec pozostaje tylko nadzieja ze to bedzie szybkie. Widzialem juz kilka filmikow jak ruskich trafiaja na polu i widac ze sa pogodzeni z losem
Member
Gold: 7,242.01
Jun 25 2025 07:54am
Właściwie to się zastanawiałem nad takim plecakiem na zdupcanie asap. Wielkość rzeczy i tak mam w pracy to dlaczego by sobie takiego nie przygotować
Member
Gold: 12,059.17
Go Back To Polska Topic List
Prev13456710Next
Add Reply New Topic New Poll