This post is a violation of the site rules and appropriate action was taken.
Chciałem byś mi udowodnił wyższośc iphone nad s25 czego nie zrobiłeś
Stale pierdolisz o jakimś schemacie o ktorym nic nie napisałeś, nic nie wyjaśniłeś - żadnego porównania 🤷♀️
I Ty smiesz mówić o jakimś poziomie? Chyba masz problem z rozumowaniem pisma bo inaczej tego sie nie da wytłumaczyć czego nie rozumiesz? Jak do Ciebie przemówić bo nie jestem terapeuta a widze ze masz dość spory problem a to już nie jest zabawne 😅
matołku ostatni raz dla spokoju ducha:
- napisałem ze
podam 1 argument i nie będę dalej dyskutować- napisałeś ze go nie rozumiesz (szanuje za przyznanie się do braku kompetencji do zrozumienia prostego schematu)
- zaczalies mieszać system ze sprzętem wykazując ze nie jesteś zbyt bystry
- nie wchodziłem dalej w dyskuskie ad meritum bo podałem co mialem podać tylko nie zrozumiałeś o czym sam napisales
- wrzuciłeś filmiki z yt jak ktoś pstryka po ekranie telefonu nie wiemy nawet co one maiły pokazywać
- piszesz cały czas żebym ci podał więcej argumentów, chociaż napisałem ze podam jeden a finalnie którego i tak nie zrozuamiles
xD walczysz z kredensem o bycie najgłupszym na forum w tym momencie, masz jeszcze szanse się wycofać... pokaz jakiś poziom i po prostu odpuść, wypadało by przeprosić i zaprzestać dalszego samozaorania
p.s. znowu ja napisałem o iOS > android a ty o iPhone vs s25 ... rozmowa z puszka groszku maila by więcej sensu bo ona by może cos wiedziała chociaż
This post was edited by RedGentooHat on Jun 18 2025 03:53am