Guwno filmikami? Przecież to było nagrywane z góry i sam widziałeś co jest lepsze jeśli chodzi o szybkość działania no chyba że masz problemy z postrzeganiem rzeczywistości lub masz mega problemy ze wzrokiem gdzie polecam isc do okulisty tudzież psychiatry 😂
Btw jaka tu analiza schematu? Pytam chyba 10 raz o wykazanie tej masakrycznej przewagi o której pisałeś na początku i dalej cisza 🤷♀️
tak to są gowno filmiki, różnica polega na tym ze podałem ci techniczny schemat działania jakiejś funkcjonalności systemu a ty mi filmik jak ktoś kilka sobie na telefonie... większość tych filmików jest ustawiane pod tezę w obie strony żeby wykazać ze x > y albo y< x zależy kto zapłacił, jeżeli ty na poważnie bierzesz takie filmiki to dobrze było by się nad sobą zastanowic.
Dalsza dyskusja nie ma sensu, dostałeś 1 przykład który obiecałem który pokazuje ze android to syf, możesz srac, płakać, zgrzytać zębami - niczego to nie zmieni, nie wejdę w tobą w dyskusje bo nie znasz się na tym wiec nie miała by ona sensu. Dowód masz na przesłanej ode mnie pierwszej wiadomości w tym temacie w kontekście dlaczego iOS > android. Mam nadziej ze jak przeczytasz to z 30 razy to zrozumiesz
This post was edited by RedGentooHat on Jun 18 2025 03:03am