d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > Jaką Masz Myszkę I Klawiaturę
Prev1345679Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 410.00
Jun 18 2025 01:58am
Typ jest zaślepiony zajebistoscia iosa bo może jedzie na iphone od dłuższego czasu i to rozumiem - kwestia przyzwyczajenia ale niech nie pierdoli glupot jaki to ios nie jest szybki zajebisty etc bo nie ma szans z galaxy może ma face id zajebiste i to wszystko bo nawet jeśli chodzi o baterie to nie ma szans gdzie również mogę pokazać ze samsung>iphone

To jest bardzo trudne w przypadku tego użytkownika, ale życzę powiedzenia ;) wynik tej dyskusji jest z góry ustalony. Niestety drogi kolego, ale zostaniesz zaorany zajebistościa jabłuszka B)

Już nie przeszkadzam czekam na dalsze interesujące wpisy w tej dyskusji B)
Member
Gold: 13.37
Jun 18 2025 01:59am
To jest bardzo trudne w przypadku tego użytkownika, ale życzę powiedzenia ;) wynik tej dyskusji jest z góry ustalony. Niestety drogi kolego, ale zostaniesz zaorany zajebistościa jabłuszka B)

Już nie przeszkadzam czekam na dalsze interesujące wpisy w tej dyskusji B)

To jak grochem o sciane - nie przegadasz 🤦‍♂️
Member
Gold: 95.00
Warn: 50%
Jun 18 2025 02:03am
Napisałem że podam 1 przykład. Podałem jeden. Napisałeś że nie zrozumiałeś, znaczy że nie jesteś na poziomie do dyskusji. Potem zacząłeś prosić o więcej, chociaż poprzedniego nie zrozumiałeś mimo tego że napisałem że podam jeden. Porównałeś system do sprzętu.

Nie dziwi cię że najgłupszy na forum ci wturuje nie daje ci to do myślenia? 😂 ogarnij się albo będę zmuszony traktować cię jak kredensa i irons. Pokazujesz komuś matematyczny przykład on mówi że nie rozumie i prosi o więcej , jaki sens ma rozmowa z takim kimś?
Member
Jun 18 2025 02:12am
Napisałem że podam 1 przykład. Podałem jeden. Napisałeś że nie zrozumiałeś, znaczy że nie jesteś na poziomie do dyskusji. Potem zacząłeś prosić o więcej, chociaż poprzedniego nie zrozumiałeś mimo tego że napisałem że podam jeden. Porównałeś system do sprzętu.

Nie dziwi cię że najgłupszy na forum ci wturuje nie daje ci to do myślenia? 😂 ogarnij się albo będę zmuszony traktować cię jak kredensa i irons. Pokazujesz komuś matematyczny przykład on mówi że nie rozumie i prosi o więcej , jaki sens ma rozmowa z takim kimś?

Ja pierdole 🤦‍♂️ brak słów 😂

This post was edited by Mis_nom on Jun 18 2025 02:14am
Member
Jun 18 2025 02:15am
No brak jak napisałeś że podasz jeden przykład podałeś go a ktoś kto to nie zrozumiał prosi o więcej 😂
Member
Jun 18 2025 02:26am
No brak jak napisałeś że podasz jeden przykład podałeś go a ktoś kto to nie zrozumiał prosi o więcej 😂

Podalem Ci więcej przykładów gdzie android>ios samsung>iphone i nadal nie zobaczyłem dowodów na to że jest inaczej z Twojej strony 😂 mógłbyś mi to unaocznic? Przecież to po rozmawiamy 🤭😋
Member
Jun 18 2025 02:43am
Podalem Ci więcej przykładów gdzie android>ios samsung>iphone i nadal nie zobaczyłem dowodów na to że jest inaczej z Twojej strony 😂 mógłbyś mi to unaocznic? Przecież to po rozmawiamy 🤭😋

Pisałeś mi swoje opinie poparte gowno filmikami z yt to nawet w gimbazuw by nikt na poważnie nie brał. Widzę ze dalej nie rozumiesz więc jak napisze ci 20 razy to samo to i tak nie dotrze, jak cię temat zainteresuje to zacznij od analizy schematu który wysłałem to będzie dobry wstęp
I powianiem ci uświadomić co nieco.

P.S. dowód jest na schemacie :)

This post was edited by RedGentooHat on Jun 18 2025 02:43am
Member
Jun 18 2025 02:49am
Pisałeś mi swoje opinie poparte gowno filmikami z yt to nawet w gimbazuw by nikt na poważnie nie brał. Widzę ze dalej nie rozumiesz więc jak napisze ci 20 razy to samo to i tak nie dotrze, jak cię temat zainteresuje to zacznij od analizy schematu który wysłałem to będzie dobry wstęp
I powianiem ci uświadomić co nieco.

Guwno filmikami? Przecież to było nagrywane z góry i sam widziałeś co jest lepsze jeśli chodzi o szybkość działania no chyba że masz problemy z postrzeganiem rzeczywistości lub masz mega problemy ze wzrokiem gdzie polecam isc do okulisty tudzież psychiatry 😂

Btw jaka tu analiza schematu? Pytam chyba 10 raz o wykazanie tej masakrycznej przewagi o której pisałeś na początku i dalej cisza 🤷‍♀️
Member
Jun 18 2025 03:02am
Guwno filmikami? Przecież to było nagrywane z góry i sam widziałeś co jest lepsze jeśli chodzi o szybkość działania no chyba że masz problemy z postrzeganiem rzeczywistości lub masz mega problemy ze wzrokiem gdzie polecam isc do okulisty tudzież psychiatry 😂

Btw jaka tu analiza schematu? Pytam chyba 10 raz o wykazanie tej masakrycznej przewagi o której pisałeś na początku i dalej cisza 🤷‍♀️

tak to są gowno filmiki, różnica polega na tym ze podałem ci techniczny schemat działania jakiejś funkcjonalności systemu a ty mi filmik jak ktoś kilka sobie na telefonie... większość tych filmików jest ustawiane pod tezę w obie strony żeby wykazać ze x > y albo y< x zależy kto zapłacił, jeżeli ty na poważnie bierzesz takie filmiki to dobrze było by się nad sobą zastanowic.

Dalsza dyskusja nie ma sensu, dostałeś 1 przykład który obiecałem który pokazuje ze android to syf, możesz srac, płakać, zgrzytać zębami - niczego to nie zmieni, nie wejdę w tobą w dyskusje bo nie znasz się na tym wiec nie miała by ona sensu. Dowód masz na przesłanej ode mnie pierwszej wiadomości w tym temacie w kontekście dlaczego iOS > android. Mam nadziej ze jak przeczytasz to z 30 razy to zrozumiesz :angel:

This post was edited by RedGentooHat on Jun 18 2025 03:03am
Member
Gold: 30.00
Warn: 10%
Jun 18 2025 03:03am
:mellow:
Go Back To Polska Topic List
Prev1345679Next
Closed New Topic New Poll