Przecież nie jestem terrorysta zeby sie obawiać takich rzeczy 😅 system syf? Zapierdala aż miło nie tnie sie po co więcej a co funkcjonalności to co ten ios ma tak wspaniałego czego android nie ma skoro mówisz że nie posiada nawet ulamka bo nie kumam
Przecież apple nawet swojego wyświetlacza nie potrafi zrobić w dobrej jakości tylko kupuje od Samsunga/LG i innych dostawców 😂
Masz 8k w swoim iphone? Bo mój 2 letni telefon który leży w szufladzie już miał 😅
a musisz być terrorysta żeby nie chcieć żeby ktoś mial twoje zdjęcia nagrywał twoje rozmowy monitorował i zbierał dane o tym gdzie jesteś za co płacisz?
nie wiem czy wiesz ale samsung i lg odpowiada za 98% wszystkich ekranów - czyli inne firmy nie potrafią? co to za logika...
8k w ekranie paru centymetrowym, właśnie dlatego nie Lubie rozmawiać o tym bo czytać takie głupoty (no office) i juz wiem ze ktoś kto pisze takie rzeczy nie ma zielonego pojęcia, zauważ tez proszę ze rozmawialiśmy o systemie a ty wszedłes na hardware to tez typowe bo przy okazji systemu brakuje argumentów zawsze, android to syf a to ze apple ma "słabszy" hardware to fakt, tylko to niczego nie zmienia bo finalnie i tak ten słabszy sprzęt działa dużo lepiej i oferuje t ysiace razy więcej
Dlatego wlasnie stwierdzilem ze nie bede wypisywal bo rozmowy na temat andorid vs ios koncza sie android vs iphone - swiadczy to o totalym braku podstaw w temacie, a do tego 99% uzytkownikow androida w PL iphona to widzialo na zdjeciu albo u kolegi, ciekawe jest ze jak ktos sie przesiada z androida na ios to raczej jest w szoku ze tak telefon moze dobrze dzialac a odwortnie to jest zawsze placz
This post was edited by RedGentooHat on Jun 18 2025 01:10am