d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska >
Poll > Czy Jestes Liberalna Elita?
Prev1234Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 95.00
Warn: 50%
Jun 4 2025 06:41am
Z ciekawości jak bardzo boisz się korników? Pytam w związku z twoją obsesja dotycząca mebli typu kredens B)

aha
Member
Gold: 410.00
Jun 4 2025 06:50am
aha

Czyli bardzo B) wyrazy współczucia z powodu odblokowanie nowego strachu związanego z obsesją. Cała kombinacja jest bardzo nie ciekawa B)
Member
Gold: 95.00
Warn: 50%
Jun 4 2025 06:52am
Czyli bardzo B) wyrazy współczucia z powodu odblokowanie nowego strachu związanego z obsesją. Cała kombinacja jest bardzo nie ciekawa B)

:bonk:
Member
Gold: 1,040.00
Jun 4 2025 11:22am
:mellow:
Member
Gold: 12,059.17
Jun 4 2025 09:13pm
Jestem dosyć bogaty, gdyż pracuje jako informatyk i żadna AI do tej pory mnie nie zastąpiła.
Mam abonament Spotify, Disneya, Amazon Prime, mamy ze starą osobne auta, osobne komputery, telewizory.
W domu nie muszę już palić węglem i drewnem jak kiedyś tylko ustawiam sobie temperaturę jaką chce mieć, pełen automat, a że styropianu najebałem wokół domu to rachunki niskie.
W Biedronce patrzę na skład produktów i nierzadko kupuje produkty z droższej i lepszej linii Biedronka Premium.
Tak, obiektywnie mówiąc, jak to wszystko dodasz do siebie to jestem dosyć bogaty.
Czy młody? No powiedzmy że jeszcze we własnym mniemaniu tak xd
Najgorzej z tym piękny, niestety:
Jestem gruby, bo nie biegam.
A nie biegam bo jestem gruby i zaraz by mi kolana siadły albo co.
A do tego lubię żreć niezdrowe rzeczy.
I tak oto błędne koło się zamyka :(
Próbowałem spacerować po godzinie dziennie ale chuja to daje.
Rower, basen to są jakieś opcje, ale po rowerze boli mnie dupa a na basen mam daleko i więcej bym jechał niż pływał :(
Member
Gold: 410.00
Jun 5 2025 02:59am
Ależ mnie to rozbawiło

Member
Gold: 1,023.47
Warn: 10%
Jun 5 2025 03:01am
Jestem dosyć bogaty, gdyż pracuje jako informatyk i żadna AI do tej pory mnie nie zastąpiła.
Mam abonament Spotify, Disneya, Amazon Prime, mamy ze starą osobne auta, osobne komputery, telewizory.
W domu nie muszę już palić węglem i drewnem jak kiedyś tylko ustawiam sobie temperaturę jaką chce mieć, pełen automat, a że styropianu najebałem wokół domu to rachunki niskie.
W Biedronce patrzę na skład produktów i nierzadko kupuje produkty z droższej i lepszej linii Biedronka Premium.
Tak, obiektywnie mówiąc, jak to wszystko dodasz do siebie to jestem dosyć bogaty.
Rower, basen to są jakieś opcje, ale po rowerze boli mnie dupa a na basen mam daleko i więcej bym jechał niż pływał :(

Skoro jestes bogaty to stac cie na Ozempic drogi kolego b)
Member
Gold: 300.00
Jun 5 2025 03:39am
W domu nie muszę już palić węglem i drewnem jak kiedyś tylko ustawiam sobie temperaturę jaką chce mieć, pełen automat,
a że styropianu najebałem wokół domu to rachunki niskie.

bogahcz ze jacieniemoge :D
to jak dojebie steropianu na chatę którą zakupiłem w tym roku bede jak ironfister tylko nie taki gruberny bo się człowiek wysiłku nie boi B)
Member
Gold: 12,059.17
Jun 5 2025 03:45am
to jak dojebie steropianu na chatę którą zakupiłem w tym roku bede jak ironfister tylko nie taki gruberny bo się człowiek wysiłku nie boi B)

No styropian robi robotę. Tylko u mnie jest mały problem, że stara koniecznie chciała wykuć dziurę, rurę z okapu na zewnątrz domu, i tą rurą wpierdala się zimne powietrze z pominięciem styropianu i rekuperacji...
Member
Gold: 70.20
Jun 5 2025 03:46am

Typ pisze że patrzy na składy produktów, kupuje lepsze jakościowo produkty a potem że je niezdrowe gówniane rzeczy. Pizder ora się bezustannie w każdym swoim poście 😄
Go Back To Polska Topic List
Prev1234Next
Add Reply New Topic New Poll