d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > Wszywa
Prev12345Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 1,040.00
Jun 4 2025 01:41pm
moj kolega tez przepil, sek w tym ze chce przestac licze ze zmiana srodowiska bedzie temu sprzyjac bo mi to zycie psuje

Może zacznij ćwiczyć. Jakieś pompki, brzuszki - żeby nie pić.
Member
Gold: 13.37
Jun 4 2025 01:42pm
moj kolega tez przepil, sek w tym ze chce przestac licze ze zmiana srodowiska bedzie temu sprzyjac bo mi to zycie psuje

Też mam problem z alko a nie chciałem sie zaszywać bo by mnie to prowokowało jeszcze bardziej niż bez zeby sie napić "a co mi sie stanie jak przepije" dlatego mam teraz pojebana akcje bo nie pije kilka tygodni/miesięcy a pozniej ogień przez kilka dni i wyrzuty sumienia ktore sa po tym czasie najgorsze 😅 mam dobrego ziomka na fejsie który jest terapeuta i zajebiscie tlumaczy co i jak jeśli chcesz moge podesłać i sam ocenisz - mi jego gadanie bardzo pomogło i dużo wytłumaczyło jak to wszystko działa i dlaczego tak jest ale uwierz że bez pomocy nie wyjdziesz z tego gówna
Member
Jun 4 2025 01:46pm
W tym sporcie musisz potrafić przyznać sie do błędu i nie oszukiwać przede wszystkim samego siebie bo nikt za Ciebie życia nie przeżyje a jeśli będziesz robił to co zawsze będziesz dostawał to co zawsze niestety tak to działa
Member
Gold: 0.00
Warn: 40%
Jun 4 2025 01:53pm
ja akurat wiem ze mam problem bralem Naltex ktory tylko czesciowo pomagal, terapeuta to ze mna co najwyzej skryptem jechal zeby mu kasa wpadla juz psychiatra wiecej pomogl z farmakologia. z fb nie korzystam nie mam socjali co mnie cieszy akurat. mam nadzieje ze pomoze wszywa zawsze sie chlanie rozpoczyna wraz z pogoda bo jesien-zime-wiosne mi niezle szlo ale lato to kazdy daje w gaz ze znajomych bardziej albo mniej czesto
Member
Gold: 1,040.00
Jun 4 2025 01:56pm
ja akurat wiem ze mam problem bralem Naltex ktory tylko czesciowo pomagal, terapeuta to ze mna co najwyzej skryptem jechal zeby mu kasa wpadla juz psychiatra wiecej pomogl z farmakologia. z fb nie korzystam nie mam socjali co mnie cieszy akurat. mam nadzieje ze pomoze wszywa zawsze sie chlanie rozpoczyna wraz z pogoda bo jesien-zime-wiosne mi niezle szlo ale lato to kazdy daje w gaz ze znajomych bardziej albo mniej czesto

Ile wszywka kosztuje?
Member
Jun 4 2025 01:59pm

Jeśli naprawdę chcesz przestac to musisz sie odciąć od ludzi ktorzy mysla jak sie tu tylko najebać a takich nie brakuje jak sam wiesz i później człowiek leci po bandzie.. ja żadnych farmaceutykow pod tym kątem nie brałem jedynie cloranxen żeby mnie nie trzepalo na kacu jedno opakowanie gdzie wziąłem może 5-6 tabletek 😅 znajdź sobie zajęcie to jest najważniejsze żeby z nudów nie myśleć jak sie tu najebać. Nie jest lekko ale trzeba dać radę a takich jak my sa miliony niestety 🥺

This post was edited by Mis_nom on Jun 4 2025 02:01pm
Member
Jun 4 2025 02:56pm
Nie kumam jaki jest sens wszywki jesli jest ona nieskuteczna z tego co widze. Tak ogolnie to na jakiej zasadzie to ma niby dzialac? Zaszywasz sie i nie pijesz bo masz cos w dupie i ci wybuchnie jak sie drina napijesz?

This post was edited by Shapiro on Jun 4 2025 02:57pm
Member
Jun 4 2025 02:58pm
Ie kumam jaki jest sens wszywki jesli jest ona nieskuteczna z tego co widze. Tak ogolnie to na jakiej zasadzie to ma niby dzialac? Zaszywasz sie i nie pijesz bo masz cos w dupie i ci wybuchnie jak sie drina napijesz?

kiedys esperal byl smiertelny ale hardkorowe alkusy padalu jak muchy bo i tak pily "tylko troche" a pozniej kartetka nie zdarzy odratowac wiec to zmienili na taka po ktorej jest mega zwala ale nie umierasz
Member
Jun 4 2025 03:06pm
kiedys esperal byl smiertelny ale hardkorowe alkusy padalu jak muchy bo i tak pily "tylko troche" a pozniej kartetka nie zdarzy odratowac wiec to zmienili na taka po ktorej jest mega zwala ale nie umierasz

Pff czym jest jakas zwala dla alkoholika ktory sie trzesie na sama mysl o odstawieniu. Mysle ze terapia jest najlepszym rozwiazanie ale nawazniejsze to chciec sie wyrwac z nalogu. Wiem co mowie bo moj ojciec tez byl alkoholikiem
Member
Jun 4 2025 03:16pm
Pff czym jest jakas zwala dla alkoholika ktory sie trzesie na sama mysl o odstawieniu. Mysle ze terapia jest najlepszym rozwiazanie ale nawazniejsze to chciec sie wyrwac z nalogu. Wiem co mowie bo moj ojciec tez byl alkoholikiem

zamierzam autoterapii sprobowac ta zewnetrzna mi gowno dala. a zwala mam na mysli ze na pogotowiu jest spora szansa ze skonczysz ale nie wykitujesz. ten caly Tajger Bonzo czy inny smieszek z netu podobno sie zachlal wlasnie bo mial wszywke
Go Back To Polska Topic List
Prev12345Next
Add Reply New Topic New Poll