Nie było żadnego zaorania :)
Wrócimy wrócimy, tylko w pracy jestem, sram sobie teraz, więc raczej pod wieczór odpisze i to raczej nie na wszystkie punkty od razu tylko punkt po punkcie będziemy rozmawiać.
Do tego czasu możesz wybrać który punkt będziemy omawiać jako pierwszy, jak nie to będziemy jechać zgodnie z kolejnością
czekam nicerpliwie, podałem ci tyle punktów ze możesz sobie wybrać

ale wiesz ze żadne z podanych twoich źródeł nie mówi o tym ze będąc w Polsce łamiesz te ustawy? bo odbywa się to nie w Polsce tylko na serwerach za granica? Wszak podajesz się za pracownika IT na pewno wiesz jak wyglada regulacja prawna dotyczącą np GPDR i przechowywania danych w danych krajach? Jeżeli jesteś niemcem to na terenie Niemiec masz prawnie zakazane np posługiwanie się swastyka, ale Niemcy to robią będąc w Niemczech jak robią to na serwerach amerykańskich na przykład (tak robią gry). Zanim niezbyt rozgarnięty kredensik przyleci tutaj wylizać obsrany Tylek do czysta, to pokazuje mechanizm. Tak samo jest w PL, nie znam ani jednego przykładu w którym ktoś byłby skazany w takim przypadku a żaden z tych aktów na tych stronkach internetowych nie mówi o tym. Dlatego poprosiłem o dokładny punkt chcąc się czegoś nowego dowidzeciec, ale widzę ze po prostu nie ma takiego
This post was edited by RedGentooHat on Jun 2 2025 04:43am