d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > Rafał, Rafał Rzuć Monetom
Prev1345
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 95.00
Warn: 50%
May 27 2025 11:55am
Oxford kończy 0,1 % Brytyjczyków. Wszystkie te super uniwersytety to 1-2% społeczeństwa, z czego większość studiuje gówno kierunki nie mające nic z byciem naukowcami.
To nie to decyduje o przeciętnym Janie Kowalskim czy Johnie Smithu.

lepiej mieć 0,1% społeczeństwa wybitnie inteligentnego niż 100% społeczeństwa po Łazarskim, ale żebyś to zrozumiał to potrzebowałbyś edukacji lepszej niż to co oferuje polska. Dalej oxford to tylko jedna z uczelni, przed najlepsza polska uczelnia jest 210 innych... oczy tym chcesz rozmawiać... polska to zadupie intelektualne europy
Member
Gold: 12,059.17
May 27 2025 01:45pm
lepiej mieć 0,1% społeczeństwa wybitnie inteligentnego niż 100% społeczeństwa po Łazarskim, ale żebyś to zrozumiał to potrzebowałbyś edukacji lepszej niż to co oferuje polska. Dalej oxford to tylko jedna z uczelni, przed najlepsza polska uczelnia jest 210 innych... oczy tym chcesz rozmawiać... polska to zadupie intelektualne europy

W kontekście wyborów chuja ci da najlepiej wykształcony 1%, bo o wyniku wyborów decydują średniacy i Ci poniżej średniej.
Zadupie intelektualne Europy powiadasz... No tylko kiedy tu było lepiej w tym kraju. Nigdy.
wysuwanie na tej podstawie wniosku że PO rządzą Niemcy a PiSem ruskie to jakieś science fiction.
Tzn co do PiSu to cholera ich wie, no ale dowodów nie ma.
Member
Gold: 1,628.44
May 27 2025 01:53pm
kto wygrywa potyczke bo nie jestem w stanie czytac co tam wklejacie sobie z tych chatkow gpt
Member
May 27 2025 01:58pm
kto wygrywa potyczke bo nie jestem w stanie czytac co tam wklejacie sobie z tych chatkow gpt

Jak zwykle ja wygrałem
Member
May 27 2025 03:36pm
W kontekście wyborów chuja ci da najlepiej wykształcony 1%, bo o wyniku wyborów decydują średniacy i Ci poniżej średniej.
Zadupie intelektualne Europy powiadasz... No tylko kiedy tu było lepiej w tym kraju. Nigdy.
wysuwanie na tej podstawie wniosku że PO rządzą Niemcy a PiSem ruskie to jakieś science fiction.
Tzn co do PiSu to cholera ich wie, no ale dowodów nie ma.

było lepiej przed II wojna światowa, czy było dobrze? nie

Jak zwykle ja wygrałem

jeszcze ci się nawet zbliżyć nigdy nie udało do obalenia chociaż jednego mojego argumentu :angel:
Member
Gold: 410.00
May 27 2025 03:59pm
Xd najbardziej mnie rozbawiło tutaj, że wybitny naukowiec polskiego pochodzenia robiący karierę w międzynarodowym środowisku naukowym nie rozumie, że inteligencja to coś innego niż edukacja xddddddd

Takiej lektury mi trzeba było teraz dobrze dotleniony mogę spać dalej B)
Member
May 27 2025 04:16pm
było lepiej przed II wojna światowa, czy było dobrze? nie

jeszcze ci się nawet zbliżyć nigdy nie udało do obalenia chociaż jednego mojego argumentu :angel:

Przed drugą wojną światową zaledwie 10% społeczeństwa żyło na w miarę przyzwoitym poziomie, a 90% klepało biedę. Był wysoki analfabetyzm.
Teraz biedy masz może 20-30%.
Jak Niemcy na nas napadli, to była przepaść.
My mieliśmy mało i przestarzałych samolotów czy czołgów, praktycznie nie mieliśmy marynarki wojennej.
Komunikacja na froncie kulała bo Niemcy używali radia a nasi wysyłali do siebie kurierów.
Pomimo tego że formalnie mieliśmy podobną liczbę żołnierzy, to naziści pokazali nam miejsce w szeregu i ześmy przepierdolili wojnę w dwa tygodnie podczas gdy Ukraina walczy już 3 lata z ruskimi.
Teraz mamy 300tys km dróg asfaltowych/betonowych, przed wojną 1% tego, tylko 3tys km. Zdecydowana większość dróg była wtedy gruntowa, nieprzejezdna po opadach.
taki to był "zajebisty" kraj.
Member
May 28 2025 12:45am
a gdzie ja napisalem ze inteligencja = madrosc do ktorej nawiazuje nasz naczelny nierozgarniety mylac z "edukacja" :rofl: i tak za kazdym razem kiedy stara sie napisac cos innego niz glupie +1 xD

Przed drugą wojną światową zaledwie 10% społeczeństwa żyło na w miarę przyzwoitym poziomie, a 90% klepało biedę. Był wysoki analfabetyzm.
Teraz biedy masz może 20-30%.
Jak Niemcy na nas napadli, to była przepaść.
My mieliśmy mało i przestarzałych samolotów czy czołgów, praktycznie nie mieliśmy marynarki wojennej.
Komunikacja na froncie kulała bo Niemcy używali radia a nasi wysyłali do siebie kurierów.
Pomimo tego że formalnie mieliśmy podobną liczbę żołnierzy, to naziści pokazali nam miejsce w szeregu i ześmy przepierdolili wojnę w dwa tygodnie podczas gdy Ukraina walczy już 3 lata z ruskimi.
Teraz mamy 300tys km dróg asfaltowych/betonowych, przed wojną 1% tego, tylko 3tys km. Zdecydowana większość dróg była wtedy gruntowa, nieprzejezdna po opadach.
taki to był "zajebisty" kraj.

a teraz mniej niz 10% masz racje :)
Go Back To Polska Topic List
Prev1345
Add Reply New Topic New Poll