Valszeg nem fogunk ilyen giga efficient walkot tolni, szoval hozd amihez kedved van.
Amugy ki vagy? Hol tudunk elerni a szervezeshez? :D
Kuldtem pm-et.
Amugy nem nagyon mutatkoztam be az itteni komjunitinek, szori nem tudtam meddig fogok itt maradni egyaltalan.
Kb annyit kell tudni rolam hogy 2006-7 kornyeke ota Diablo 1-eztem. Akkortajt mar szinte teljesen halott volt a jatek de azert volt meg kb 30-40 jatekos akik nyomtak, furcsamod feluk magyar. A nemetek szerveztek duel meg iron man tournamenteket amikbol az egyiken indultunk es meg is nyertuk, kb elsok voltunk legjobb tudomasom szerint akik diablo 1 iron man-ben egyaltalan lejutottak hell difficulty-ba. Azota persze emberek mar soloban leverik siman, de 20 eve ez nagy szam volt i guess. Diablo 1-et azota lelottek a battle.netrol ugyhogy szetesett a mini kozossegunk, de nehany magyarral tartom a kapcsolatot es jarok veluk tarsasozni meg iszogatni idonkent.
Utana D2-t jatszottam kanin, 6neten meg meg valami masik magyar tort szeron, slashdiablon meg par hetet eredetin, ahonnan azonnal kaptam is a bant a keylogger miatt xd.