d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > Manchester United F.c
Prev1600601602603604772Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 1,023.47
Warn: 10%
Apr 3 2025 03:45am
Ten wrzuca jakieś wyrzygi z bota i myśli że jest fajny :mellow:

Mam do Ciebie prosbe – przestan spamowac w moim temacie. Rozumiem, ze chcesz byc aktywny i uczestniczyc w dyskusji, ale Twoje ciagle wpisy, czesto niezwiązane z tematem, sprawiaja, ze rozmowa traci sens. Staram sie prowadzic uporzadkowana i merytoryczna wymiane opinii, ale nadmiar zbednych komentarzy tylko rozmywa glowny watek i utrudnia innym uczestnictwo.

Jesli masz cos wartosciowego do dodania do tematu, chetnie to przeczytam i podyskutuje. Jednak jesli Twoje wpisy sa powtarzalne lub nie maja zwiazku z glownym watkiem, to niepotrzebnie wprowadzaja chaos. Zamiast tego mozesz zalozyc swoj wlasny temat i tam kontynuowac rozmowe na interesujacy Cie temat. W ten sposob kazdy, kto chce, bedzie mogl wziac w niej udzial i dyskusja bedzie bardziej uporzadkowana.

Spamowanie nie sprawia, ze Twoje opinie sa bardziej sluchane. Wrecz przeciwnie – inni uzytkownicy moga zaczac ignorowac Twoje wpisy albo w ogole przestac udzielac sie w temacie. Forum istnieje po to, by prowadzic sensowne dyskusje, a nie po to, by zostalo zalane nieistotnymi postami. Wszyscy uczestnicy zasluguja na to, by moc swobodnie wymieniac sie myslami bez niepotrzebnych przeszkod w postaci powtarzajacych sie lub off-topicowych komentarzy.

Nie traktuj tego jako atak na siebie. Nie mam nic osobistego przeciwko Tobie, ale chce zadbac o to, by rozmowa byla konstruktywna i uporzadkowana. Kazdy, kto bierze udzial w tej dyskusji, liczy na to, ze bedzie ona ciekawa i merytoryczna. Jesli ktos wchodzi do watku i widzi mase powtarzajacych sie wpisow, moze po prostu stracic ochote na dalsza rozmowe. To nie pomaga ani Tobie, ani nikomu innemu.

Jesli naprawde zalezy Ci na udziale w dyskusji, moze warto zastanowic sie nad sposobem, w jaki sie udzielasz. Jakosc jest wazniejsza niz ilosc. Jesli masz cos do powiedzenia, co wnosi wartosc do tematu, to swietnie – podziel sie tym. Ale jesli Twoje wpisy niczego nowego nie wnosza, to moze warto sie powstrzymac.

Zauwaz, ze inni uzytkownicy rowniez chca miec mozliwosc uczestnictwa w tej dyskusji. Jesli ktos wchodzi do tematu i widzi dziesiatki Twoich powtarzajacych sie komentarzy, moze uznac, ze nie warto tracic czasu i opuscic watek. To szkodzi wszystkim. Zamiast tego postaraj sie wnosic cos konkretnego i wartosciowego, aby temat rozwijal sie w sposob naturalny, a nie byl zapychany nadmierna liczba postow.

Dobre forum to miejsce, gdzie ludzie moga wymieniac sie opiniami w sposob uporzadkowany i sensowny. Jesli kazdy zacznie spamowac, to zadna dyskusja nie bedzie mozliwa. Warto pomyslec o tym, jak wplywaja Twoje wpisy na innych uczestnikow. Jesli chcesz, aby inni traktowali Cie powaznie, to warto zadbac o jakosc swoich wypowiedzi.

Mam nadzieje, ze rozumiesz, dlaczego to pisze. Nie chodzi o to, zeby Cie uciszyc, ale o to, by cala rozmowa miala sens i byla ciekawa dla wszystkich uczestnikow. Licze na Twoje zrozumienie i wspolprace. Dzieki za pomoc w utrzymaniu tego tematu w dobrej formie, drogi kolego :mellow:
Member
Gold: 0.01
Apr 3 2025 04:32am
znowu ten sam tekst, po raz setny

Po raz setny mi to mówisz, drogi kolego :mellow:
Member
Gold: 314.22
Apr 3 2025 04:43am
Po raz setny mi to mówisz, drogi kolego :mellow:

pokaż gdzie niby
Member
Apr 4 2025 01:15am
Już w niedzielę oglądamy o 17:30 wyśmienite widowisko :) Derby Manchesteru, drodzy koledzy :) popcorn kupiony??
Member
Apr 4 2025 01:55am
Już w niedzielę oglądamy o 17:30 wyśmienite widowisko :) Derby Manchesteru, drodzy koledzy :) popcorn kupiony??

o co gra manu w tym sezonie w premier league? :lol:
Member
Gold: 0.00
Warn: 20%
Apr 4 2025 02:01am
o co gra manu w tym sezonie w premier league? :lol:

O popcorn.
Member
Apr 4 2025 02:03am
O popcorn.

buahaha
Member
Gold: 76.63
Warn: 10%
Apr 4 2025 06:14am
Ja powiem tak, po ETH i sprowadzaniu piłkarzy z którymi wcześniej współpracował nie chcę, żeby Amorim robił to samo, więc nie chce Gyokeresa w naszym klubie zwłaszcza, że to by było coś około 70-80 milionów, a jesteśmy w słabej sytuacji finansowej. Osobiście chciałbym pozbyć się Garnacho a moją opcją nr.1 na napastnika jest Osihmen, więc może jakaś wymiana. Delap też jest dobrą opcją, jest agresywny, szybki, fizyczny i zawsze gra do ostatniej minuty, ale uważam, że nie jest gotowy na bycie nr.1
Member
Apr 4 2025 08:58am
Ja powiem tak, po ETH i sprowadzaniu piłkarzy z którymi wcześniej współpracował nie chcę, żeby Amorim robił to samo, więc nie chce Gyokeresa w naszym klubie zwłaszcza, że to by było coś około 70-80 milionów, a jesteśmy w słabej sytuacji finansowej. Osobiście chciałbym pozbyć się Garnacho a moją opcją nr.1 na napastnika jest Osihmen, więc może jakaś wymiana. Delap też jest dobrą opcją, jest agresywny, szybki, fizyczny i zawsze gra do ostatniej minuty, ale uważam, że nie jest gotowy na bycie nr.1

Jaki zwykle bardzo trafna i merytorycznie wartościowa analiza, drogi kolego. Gdyby tylko hejterzy potrafili tak logicznie podchodzić do sprawy!
Member
Gold: 0.00
Apr 6 2025 09:49am
Witam jakie sa cele na przyszly sezon? Ktos cos wie? Walka o mistrzostwo to wiadome ale cos wiecej?
Go Back To Polska Topic List
Prev1600601602603604772Next
Add Reply New Topic New Poll