A mageket buffolták valamennyit egy korábbi patch-ben, de Px-re még mindig gyengébbek a warriornál.
SP-re érdemes maxolni mind a kettőt.
Ha pedig csapatban játszol, akkor 3-4 csontinál többre nincs szükség, told az átkot, és robbantsd a hullákat.
Ha szeretnél UT-t solozni, akkor érdemes mage helyett kimaxolni a Revive-t.
Átkok közül Amp, LR és Decrepify a három legfontosabb. Ha van pár +skilles itemed, akkor 1-1 pont is elég rájuk.
Ami a geart illeti: summon necrora azt raksz, amit csak akarsz, item nélkül is elvan. Ha nem akarsz sokat költeni rá, akkor Nai staffot vagy sima teleport staffot adj neki, hogy tudd pozícionálni a minionjaidat.
Ha szeretnél rá költeni, akkor Enigma mindenképpen, fegyvernek Beast, mercre pedig Infynity. Mercre sokan Pride-ot mondanak, de én a Convi aurát jobban szeretem, mert a -def segít a warrioroknak, a -resist pedig a mageknek, illetve a CE damját is jelentősen megtámogatja.
Van aki szereti kimaxolni az Iron Golemet, és mondjuk Insight golemet csinálni.
Én inkább maradok a Clay Golemnél, mert azt bármikor újracastolhatom, és a mobokat is lassítja.
Bone Shield-re én nem teszek, mert a minionok arra vannak, hogy blokkoljanak. Ha HC-zol, akkor azért érdemes max blockra menni.
Értem, köszi!
Block az ofc max lesz és akkor így a Bone Shield teljes offolható? Vagy azért 1-1-1 skill elfér rajtuk, van bármi effektív haszna?
Sok helyen a Dim Vision-t írták még, hogy hasznos lehet. Meglehetősen óvatlanul játszottam eddig, SC-t toltam mindig is, ami eredményezett számtalan blőd elhalálozást. Pláne, hogy hosszú ideje egyáltalán nem játszottam, így igyekszem igen óvatosra venni a figurát míg megszokom. A HC-ban éreztem, hogy némi releváns kihívást talán ad majd.