d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > Kto Jest Najlepszym Informatykiem Na Forum?
Prev1234Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Warn: 20%
Jan 31 2025 06:25pm
dawno randa nie widziałem,i nigdy nie widziałem jego postów na graphics request,więc w sumie chuja wiem

Nie no żartuje przecież. W końcu mlody123, to człowiek-mem, prawie taki sam jak ironfister (informatyg).
Member
Gold: 300.00
Jan 31 2025 06:35pm
grafikiem tradycyjnym czy komputerowym? bo bedziemy sie napierdalac
nieno zartuje ja rysownik

a kiedyś miałem jakiś tani tablet do rysowania,tak tani ze nie mial ekranu tylko powierzchnie do rysowania po niej i musiales patrzyc na ekran który stał przed tobą,a sam tablet leżał na biurku,więc rysowanie było trudne,ale narysowałem kiedyś dwa obrazki ładnego fullcapa i całkiem podobną łape z left 4 dead,miałem je gdzieś w profilu kiedyś ale wygasły linki
Member
Gold: 2,380.15
Jan 31 2025 08:14pm
Napisze ci tak.
informatykę, programowanie trzeba lubić, to nie jest praca gdzie klepiesz 8h, to styl życia. Ciągłe dokształcanie. Generalnie owszem zarabiają najlepsi, tacy jak ja, 100zl+ za godzinę, ale zazwyczaj to jest za godzinę pracy, gdzie jesteś do dyspozycji tego co cię zatrudnia. A szlifowanie wiedzy, coś co sprawi że będą chcieli ci to 100zl/h zapłacić, to już generalnie trzeba we własnym zakresie, popołudniami, wieczorami, weekendami czy w dni wolne.
W tej branży najtrudniej mają właśnie początkujący, mało kto chce zatrudniac początkujących, słabszych pracowników. Kapitalizm jest dziki, ta branża też jest dzika, chociaż wydaje się, że zarobki niezłe.
Ale z takim podejściem, że "chciałem wejść w gastronomie ale nie wyszło więc spróbuje IT" to nie wróżę sukcesu. To jest branża dla specyficznego rodzaju nerdów, którzy lubią to co robią.
Member
Gold: 95.00
Warn: 50%
Feb 1 2025 02:34am
Napisze ci tak.
informatykę, programowanie trzeba lubić, to nie jest praca gdzie klepiesz 8h, to styl życia. Ciągłe dokształcanie. Generalnie owszem zarabiają najlepsi, tacy jak ja, 100zl+ za godzinę, ale zazwyczaj to jest za godzinę pracy, gdzie jesteś do dyspozycji tego co cię zatrudnia. A szlifowanie wiedzy, coś co sprawi że będą chcieli ci to 100zl/h zapłacić, to już generalnie trzeba we własnym zakresie, popołudniami, wieczorami, weekendami czy w dni wolne.
W tej branży najtrudniej mają właśnie początkujący, mało kto chce zatrudniac początkujących, słabszych pracowników. Kapitalizm jest dziki,https://forums.d2jsp.org/forum.php?f=230 ta branża też jest dzika, chociaż wydaje się, że zarobki niezłe.
Ale z takim podejściem, że "chciałem wejść w gastronomie ale nie wyszło więc spróbuje IT" to nie wróżę sukcesu. To jest branża dla specyficznego rodzaju nerdów, którzy lubią to co robią.

informatyka to nie programowanie, ale wiem ze nie zrozumiesz
Member
Warn: 20%
Feb 1 2025 02:57am

To jest pasta. :) Zgadnij czyja.
Member
Warn: 40%
Feb 1 2025 03:23am

znajomy programista wlasnie pierdolca dostaje jak go ktos informatykiem nazwie. twierdzi ze infromatyk to zmienia tusz w tonerach i uczy dzieci bajtka w klasie komputerowej
na programistow mowi sie code-monkey na zachodzie bo nie maja podobno za grosz kreatywnosci
Member
Feb 1 2025 03:35am
znajomy programista wlasnie pierdolca dostaje jak go ktos informatykiem nazwie. twierdzi ze infromatyk to zmienia tusz w tonerach i uczy dzieci bajtka w klasie komputerowej
na programistow mowi sie code-monkey na zachodzie bo nie maja podobno za grosz kreatywnosci

programowanie to jedna z galezi informatyki, ta najprostsza bym powiedzial, programista moze zostac kazdy kto mysli reszta wymaga duzo wiecej umiejetnosci
Member
Warn: 40%
Feb 1 2025 03:37am
programowanie to jedna z galezi informatyki, ta najprostsza bym powiedzial, programista moze zostac kazdy kto mysli reszta wymaga duzo wiecej umiejetnosci

bez kitu nie znam sie ani troche wiec powtarzam po kims glupoty. czy cybernetyka kwalifikuje sie jako galaz informatyki? moj brat cioteczny jest cybernetykiem i sobie wybiera z zona i dzieciakami w ktorym kraju chce mu sie aktualnie mieszkac bo wszedzie znajdzie dobra posade
Member
Feb 1 2025 03:39am
bez kitu nie znam sie ani troche wiec powtarzam po kims glupoty. czy cybernetyka kwalifikuje sie jako galaz informatyki? moj brat cioteczny jest cybernetykiem i sobie wybiera z zona i dzieciakami w ktorym kraju chce mu sie aktualnie mieszkac bo wszedzie znajdzie dobra posade

tak cybernetyka jest uważana za gałąź informatyki, odpowiada za badanie systemów sterowania i komunikacji
Member
Gold: 410.00
Feb 1 2025 03:54am
To jest pasta. :) Zgadnij czyja.

Ci ty drogi kolego wymagasz od tej persony :lol:
Go Back To Polska Topic List
Prev1234Next
Add Reply New Topic New Poll