Wiesz jaki jest twój problem B)
Z każdym twoim nowym postem marik utwierdzasz mnie (i pewnie nie tylko), że jesteś zwykłym piwniczkaiem który irl jest totalnym zerem a w internatach na forum o martwej grze kreuję się na inteligenta :lol:
Co do kielni i betonu pewnie musiał byś zrobić 3 fakultety i mieć z 2 majstrów którzy cię nauczą co z tym zrobić B)
kredens, zostaleś zaorany w absolutnie kazdej polemice ad meritum, wymyślasz jakies ksywki bo sie z ciebie i z twoje glupoty smieje... normalny czlowiek to by przeprosił ze pisal glupoty i po prostu zamilkl to bym przestal sie z ciebie smiac. Ja na prawde rozumiem ze wylewasz frustracje bo jestes bity niczym Kmicic przez Wołodyjowskiego i twoja jedyna linia obrony to próba obrażania mnie bo jesteś po prostu... za głupi by polemike ze mną podjąć i słusznie tego nie robisz. Zachowujesz się jak typowy polak janusz który po 3h cieżkiej pracy zbierania puszek po śmietnikach waraca do domu i napierdziela żone i dzieci. Śmieszy mnie też jak bardzo Cie boli wykształcenie które mam którego ty nigdy nie osiągniesz, wiesz że jestem lepszy od ciebie w absolutnie wszystkim dlatego tak cie to zabolalo i piszesz to wszedzie
Jest jeszcze szansa, na prawde... wez sie za edukacje za jakies 20 lat będzisez na poziomie gimnazjum i moze znajdziesz jakas prace na przykład na magazynie
This post was edited by RedGentooHat on Jan 28 2025 03:10am