d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > Pytanie-zagadka#2
Prev123456Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Warn: 20%
Jan 28 2025 02:37am
co wygrałem?

Uścisk spoconej od grania dłoni użytkownika lub solidnego rurzowego wubszczaka od rurzowiaka, choice is yours!

Member
Gold: 95.00
Warn: 50%
Jan 28 2025 02:39am
Uścisk spoconej od grania dłoni użytkownika ^Kupcia lub solidnego rurzowego wubszczaka od rurzowiaka, choice is yours!

a co z moja poprzednia nagroda? prosze zmusic kredensa jak wroci z zbierania zlomu do calowania moich butow (pod warunkiem umycia twarzy wczesniej)
Member
Gold: 410.00
Jan 28 2025 02:51am
nie zarabiam z bycia naukowcem jak to okresliles, jestem pewny ze w tydzien zarabiam wiecej niz ty ze wszystkich zrodel (zbieranie zlomu, wietnamska pande + zasilki) w rok, nie ta liga

na kredensa i balon?

wiem nawet co komu zamuruje i gdzie to potem wrzuce :wub:

Wiesz jaki jest twój problem B)

Z każdym twoim nowym postem marik utwierdzasz mnie (i pewnie nie tylko), że jesteś zwykłym piwniczkaiem który irl jest totalnym zerem a w internatach na forum o martwej grze kreuję się na inteligenta :lol:

Co do kielni i betonu pewnie musiał byś zrobić 3 fakultety i mieć z 2 majstrów którzy cię nauczą co z tym zrobić B)
Member
Jan 28 2025 03:10am
Wiesz jaki jest twój problem B)

Z każdym twoim nowym postem marik utwierdzasz mnie (i pewnie nie tylko), że jesteś zwykłym piwniczkaiem który irl jest totalnym zerem a w internatach na forum o martwej grze kreuję się na inteligenta :lol:

Co do kielni i betonu pewnie musiał byś zrobić 3 fakultety i mieć z 2 majstrów którzy cię nauczą co z tym zrobić B)

kredens, zostaleś zaorany w absolutnie kazdej polemice ad meritum, wymyślasz jakies ksywki bo sie z ciebie i z twoje glupoty smieje... normalny czlowiek to by przeprosił ze pisal glupoty i po prostu zamilkl to bym przestal sie z ciebie smiac. Ja na prawde rozumiem ze wylewasz frustracje bo jestes bity niczym Kmicic przez Wołodyjowskiego i twoja jedyna linia obrony to próba obrażania mnie bo jesteś po prostu... za głupi by polemike ze mną podjąć i słusznie tego nie robisz. Zachowujesz się jak typowy polak janusz który po 3h cieżkiej pracy zbierania puszek po śmietnikach waraca do domu i napierdziela żone i dzieci. Śmieszy mnie też jak bardzo Cie boli wykształcenie które mam którego ty nigdy nie osiągniesz, wiesz że jestem lepszy od ciebie w absolutnie wszystkim dlatego tak cie to zabolalo i piszesz to wszedzie :)

Jest jeszcze szansa, na prawde... wez sie za edukacje za jakies 20 lat będzisez na poziomie gimnazjum i moze znajdziesz jakas prace na przykład na magazynie

This post was edited by RedGentooHat on Jan 28 2025 03:10am
Member
Jan 28 2025 03:33am
kredens, zostaleś zaorany w absolutnie kazdej polemice ad meritum, wymyślasz jakies ksywki bo sie z ciebie i z twoje glupoty smieje... normalny czlowiek to by przeprosił ze pisal glupoty i po prostu zamilkl to bym przestal sie z ciebie smiac. Ja na prawde rozumiem ze wylewasz frustracje bo jestes bity niczym Kmicic przez Wołodyjowskiego i twoja jedyna linia obrony to próba obrażania mnie bo jesteś po prostu... za głupi by polemike ze mną podjąć i słusznie tego nie robisz. Zachowujesz się jak typowy polak janusz który po 3h cieżkiej pracy zbierania puszek po śmietnikach waraca do domu i napierdziela żone i dzieci. Śmieszy mnie też jak bardzo Cie boli wykształcenie które mam którego ty nigdy nie osiągniesz, wiesz że jestem lepszy od ciebie w absolutnie wszystkim dlatego tak cie to zabolalo i piszesz to wszedzie :)

Jest jeszcze szansa, na prawde... wez sie za edukacje za jakies 20 lat będzisez na poziomie gimnazjum i moze znajdziesz jakas prace na przykład na magazynie

No po prostu marik1234 :wub:

Member
Jan 28 2025 05:29am
No po prostu marik1234 :wub:

widzisz i znowu wykazales ubytek intelektualny, ja nie wymyslam ci ksywki tylko przeinaczam twoja :) przepraszam ze za trudne :(
Member
Jan 28 2025 05:41am
widzisz i znowu wykazales ubytek intelektualny, ja nie wymyslam ci ksywki tylko przeinaczam twoja :) przepraszam ze za trudne :(

Wstawiaj, zesrałeś się B)

Doceniam zdolność wypierania rzeczywistości :thumbsup:
Member
Jan 28 2025 05:44am
Wstawiaj, zesrałeś się B)

Doceniam zdolność wypierania rzeczywistości :thumbsup:

i znowu zaorany ad meritum przechodzisz do obrazania, dziekuje ze tak latwo potwierdzasz wszystko co napisalem :wub:
Member
Jan 28 2025 06:02am
i znowu zaorany ad meritum przechodzisz do obrazania, dziekuje ze tak latwo potwierdzasz wszystko co napisalem :wub:

Dlaczego już nie używasz przeinaczonej w cale nie wymyślonej ksywki :lol:

Member
Jan 28 2025 06:41am
Dlaczego już nie używasz przeinaczonej w cale nie wymyślonej ksywki :lol:

kredens, pisz tak zeby ktos poza toba zrozumial, ciezko jest az tak bardzo poziom intelektualny obnizyc by zrozumiec co ty masz na mysli
Go Back To Polska Topic List
Prev123456Next
Add Reply New Topic New Poll