d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > Brawl Stars - Temat Oficjalny
Prev1252627282954Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 1,040.00
Jan 15 2025 02:26pm
to taka liga legend na telefon?
ja definitywnie kończę z ligą przez zmianę którą wprowadzili :(

A jaką zmianę wprowadzili? Ja odinstalowałem wild rift z telefonu.
Postacie się dobiera pod mapę i drużynę.
Ja lubię Edgara i Colta.

Ja lubię najbardziej emz, poco i tarę (ta co kartami rzuca, chyba tak się nazywa). Lubię też bea, ale słaba jest raczej.
Member
Gold: 276.63
Warn: 10%
Jan 15 2025 02:46pm
A jaką zmianę wprowadzili? Ja odinstalowałem wild rift z telefonu.

Ja lubię najbardziej emz, poco i tarę (ta co kartami rzuca, chyba tak się nazywa). Lubię też bea, ale słaba jest raczej.

nie dostaje się już podstawowej waluty w grze za wbijanie leveli przez co nowe postacie albo będzie trzeba w chuj godzin grindować albo kupić je za $. ja jeszcze jakoś przeboleje bo mam prawie wszystkie postacie ale nowi gracze mają przejebane. usuneli też nagrody w postaci skrzynek za dobrą ocenę w grze z których mogły wypaść rózne skinki co bardzo boli bo levelowanie konta jak i poprawna gra nie daje już żadnego rewardingu :mellow: zwykły ruch pazerności na kasę
Member
Gold: 12,059.17
Jan 16 2025 06:21am
A jaka jest najsłabsza, a jaka najlepsza według Ciebie postać? Ja mam już jedną mityczną.

Postacie się dobiera pod mapę i drużynę.
Ja lubię Edgara i Colta.

To co napisał last Hope to prawda.
Na mapach gdzie jest dużo wolnej przestrzeni wybiera się generalnie tych co strzelają daleko.
Ale na mapach gdzie jest dużo ścian, i za bardzo nie masz jak strzelać daleko bo są ściany, to wybierasz raczej postacie z mniejszym zasięgiem.
Wybieranie postaci pod drużynę to już wyższa szkoła jazdy, na początku raczej się tym nie przejmuj.

Ten tymczasowy "Buzz astral" jest mocny, mój ulubiony tryb to skrzydło.
Ta postać początkowa Shelly jest całkiem mocna, bo mocno wali z bliska, a jednocześnie gadżetem może się na chwilę przełączyć na strzelanie daleko.
Z początkowych postaci to darryl też jest spoko, bo co prawda wali blisko ale ładuje mu się samoczynnie superatak, a na superatsku możesz dwa razy podjechać blisko przeciwnika - wtedy go rozwalasz z bliska.
Emz z początkowych postaci bardzo mocno bije.
Do tego Edgara sobie rozwiń.
I jeszcze Colta albo 8bita - 8bit mocniej wali ale wolniej chodzi, kwestia gustu.
I to są postacie które bym radził rozwinąć na początek.
Member
Jan 16 2025 08:12am
To co napisał last Hope to prawda.
Na mapach gdzie jest dużo wolnej przestrzeni wybiera się generalnie tych co strzelają daleko.
Ale na mapach gdzie jest dużo ścian, i za bardzo nie masz jak strzelać daleko bo są ściany, to wybierasz raczej postacie z mniejszym zasięgiem.
Wybieranie postaci pod drużynę to już wyższa szkoła jazdy, na początku raczej się tym nie przejmuj.

Ten tymczasowy "Buzz astral" jest mocny, mój ulubiony tryb to skrzydło.
Ta postać początkowa Shelly jest całkiem mocna, bo mocno wali z bliska, a jednocześnie gadżetem może się na chwilę przełączyć na strzelanie daleko.
Z początkowych postaci to darryl też jest spoko, bo co prawda wali blisko ale ładuje mu się samoczynnie superatak, a na superatsku możesz dwa razy podjechać blisko przeciwnika - wtedy go rozwalasz z bliska.
Emz z początkowych postaci bardzo mocno bije.
Do tego Edgara sobie rozwiń.
I jeszcze Colta albo 8bita - 8bit mocniej wali ale wolniej chodzi, kwestia gustu.
I to są postacie które bym radził rozwinąć na początek.

Ja buzzem wbiłem ponad 100 pucharków, tam jest jakaś dodatkowa skrzynka dla niego. Grałem i coltem i 8bitem, ale znudziły mi się te postacie. Darryla jeszcze nie testowałem, lubię te botaniczkę, co jest bokserką, mam ją na 8 poziomie. Grill mi się też podoba.

This post was edited by fafnirek on Jan 16 2025 08:15am
Member
Gold: 369.00
Jan 16 2025 12:12pm
Ja buzzem wbiłem ponad 100 pucharków, tam jest jakaś dodatkowa skrzynka dla niego. Grałem i coltem i 8bitem, ale znudziły mi się te postacie. Darryla jeszcze nie testowałem, lubię te botaniczkę, co jest bokserką, mam ją na 8 poziomie. Grill mi się też podoba.

Graj tym co Ci się podoba:) w końcu o to też chodzi. Jak masz frajdę z gry to dobrze.
Member
Jan 16 2025 05:02pm
Graj tym co Ci się podoba:) w końcu o to też chodzi. Jak masz frajdę z gry to dobrze.

Staram się grać wszystkimi po trochu ostatnio. Szczególnie tymi, z którymi nie miałem wcześniej styczności.
Member
Jan 17 2025 07:07am
Już mam prawie 4k pucharków :~) polecacie mi rozwijać tego edgara, a ja za bardzo nie lubię tej postaci, jest jedną z tych, którą najmniej grałem...
Member
Gold: 369.00
Jan 17 2025 07:09am
Już mam prawie 4k pucharków :~) polecacie mi rozwijać tego edgara, a ja za bardzo nie lubię tej postaci, jest jedną z tych, którą najmniej grałem...

Nie rozwijaj, jeśli nie lubisz jakiejś postaci.
Ważne, aby mieć frajdę:)
Member
Jan 17 2025 07:46am
Nie rozwijaj, jeśli nie lubisz jakiejś postaci.
Ważne, aby mieć frajdę:)

Oczywiście, o to w tym chodzi :~) mam problemy z celowaniem trochę, samo naciśnięcie guzika nie powoduje, że pociski trafią w cel, mówię tu o takich postaciach jak colt, 8bit czy ten robot, co kulkami strzela, można przydusić prawy guzik i tam się robi celownik, ale w ferworze walki, to strata czasu, żeby w kogoś celować..
Member
Gold: 12,059.17
Jan 17 2025 08:23am

Tak, polecam, Edgar na 7 poziomie ma do kupienia gadżet który ładuje mu superatak.
A jego superatak to doskoczenie do przeciwnika.
Dodatkowo superatak ładuje się samemu, czyli wystarczy chwilę poczekać gdzieś w krzakach i za ścianą i naładuje Ci się skok.
Do tego Edgar się leczy jak w kogoś uderza, taki jakby ludzki wampir.
Silna postać.
Tylko nie możesz nim wskakiwać w kilku wrogów, bo będziesz bił jednego a drugi/trzeci Cię zabiją.
najlepiej poczekać aż Twój cel oddali się nieco od swoich kolegów i doskoczyć do niego i rozwalić go 1vs1.
Go Back To Polska Topic List
Prev1252627282954Next
Add Reply New Topic New Poll