Tak samo jak nieco szkoda mi było zwykłych hitlerowców, tak samo nieco szkoda mi Palestyńczyków. Jednych uwiódł Hitler, drugich Hamas.
Tym niemniej jedni i drudzy nabroili i musieli ponieść karę.
Ideały są piękne, ale ONZ jest niestety bezużyteczna, jako że najwięksi łajdacy typu Rosja mogą po prostu dać weto, z czego ochoczo korzystają.
Polska jak i Izrael mają wspólnego przyjaciela USA, co oznacza że jesteśmy tak jakby przyjaciółmi, jesteśmy wszyscy razem częścią wolnego świata, która sprzeciwia się różnym łajdakom.
Jak tam w box'ie z tuzą lepiej opowiedz

Wydaje Ci się że jesteś mądry, bo naczytałeś lub nasłuchałeś się ruskiej propagandy, ale tak naprawdę to nawet ruscy się z Ciebie śmieją, że Polak głupi im wierzy i łyka jak pelikan wszystkie ich kłamstwa i propagandę.
Ja drogi kolego jestem inżynierem, inteligentnym człowiekiem dobrze wykształconym, trochę nawet jakby filozofem, mam przyjaciół i znajomych w wysokich kręgach społecznych: innych inżynierów, lekarzy, nauczycieli, ludzi inteligentnych i dobrze wykształconych. W wysokich kręgach ludzie generalnie nie wierzą ruskim i ich propagandzie. Mało tego mojego wujka ruskie dranie w czasie wojny wywiozły na Syberię, a nie dostał kulki w łeb pod jakimś Katyniem tylko dlatego, że był mało ważny i dosyć zdrowy i uznali że nada się na darmową syberyjską siłę roboczą ku chwale Stalina.
A kim Ty jesteś, z jakich warstw społecznych i historycznych?
Wiadomo, nie to co Russia Today którą uwielbiają prawaki xd
Poproś drogi kolego lepiej o podwyżkę rubelków bo ostatnio rubel kiepsko stoi w wyniku wojny i sankcji zachodu
https://forums.d2jsp.org/topic.php?t=105569142&f=230&p=670149801ponoc muzyka dobrze wplywa na zwierzeta

z nowym kolega za rece sie zlapcie i na petli sluchajcie
This post was edited by Kkbbhh on Jan 11 2025 12:54am