d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > Kim Dzong Un Zakazał Hot Dogów!
Prev1234Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 1,935.30
Warn: 50%
Jan 10 2025 03:42am
This post is a violation of the site rules and appropriate action was taken.

Dzięki szczepieniom jesteśmy jako Polacy zdrowi. Wiele chorób udało się z populacji usunąć, jak np Polio.
Antyszczepionkowcy to sprężyna Kremla, który chce żeby ludzie w Europie skakali sobie do gardeł - skłócony naród łatwo jest podbić.

Szczerze to na wymioty mnie zbiera myslac o otwieraniu ci oczu :D ze ty sie polakiem czujesz to jest obrzydliwe :D na tym general czatku co tam wypisujesz to wstyd mi za ciebie skurwysynu najgorszy ze takie szkodliwe tluki w tym kraju zyja sobie bezkarnie :D ale wiekszosc takich coz poczac :D na swiecie podobnie jest. Dlatego ratuj ten swiat nie waz sie zadnej szczepioneczki pominac. Zdrowszy bedziesz autysto

This post was edited by Kkbbhh on Jan 10 2025 03:43am
Member
Gold: 12,059.17
Jan 10 2025 05:00am
Szczerze to na wymioty mnie zbiera myslac o otwieraniu ci oczu :D ze ty sie polakiem czujesz to jest obrzydliwe :D na tym general czatku co tam wypisujesz to wstyd mi za ciebie skurwysynu najgorszy ze takie szkodliwe tluki w tym kraju zyja sobie bezkarnie :D ale wiekszosc takich coz poczac :D na swiecie podobnie jest. Dlatego ratuj ten swiat nie waz sie zadnej szczepioneczki pominac. Zdrowszy bedziesz autysto

Wydaje Ci się że jesteś mądry, bo naczytałeś lub nasłuchałeś się ruskiej propagandy, ale tak naprawdę to nawet ruscy się z Ciebie śmieją, że Polak głupi im wierzy i łyka jak pelikan wszystkie ich kłamstwa i propagandę.
Ja drogi kolego jestem inżynierem, inteligentnym człowiekiem dobrze wykształconym, trochę nawet jakby filozofem, mam przyjaciół i znajomych w wysokich kręgach społecznych: innych inżynierów, lekarzy, nauczycieli, ludzi inteligentnych i dobrze wykształconych. W wysokich kręgach ludzie generalnie nie wierzą ruskim i ich propagandzie. Mało tego mojego wujka ruskie dranie w czasie wojny wywiozły na Syberię, a nie dostał kulki w łeb pod jakimś Katyniem tylko dlatego, że był mało ważny i dosyć zdrowy i uznali że nada się na darmową syberyjską siłę roboczą ku chwale Stalina.
A kim Ty jesteś, z jakich warstw społecznych i historycznych?
Member
Jan 10 2025 05:10am
;D moj pradziadek dwie wojny przezyl bedac ulanem
Dziadek z ak wyroki wykonywal bedac jeszcze nastolatkiem
Tutaj masz o starszym co nieco https://wroclaw.wyborcza.pl/wroclaw/7,35771,1068798.html
Twoimi kregami jak i osiagnieciami szczerze brzydze sie :D
Tacy to polacy jak i ty :D
Mam tez geny jakiegos rabina ktory tylko zaplodnil moja babcie
W jednym szeregu na zdjeciu z moscickim padarewskim i pilsudskim stoi

:D o sobie ci nie opowiem bo i tak nie uwierzysz hahahahagagaagagaga

This post was edited by Kkbbhh on Jan 10 2025 05:39am
Member
Jan 10 2025 05:54am
Wydaje Ci się że jesteś mądry, bo naczytałeś lub nasłuchałeś się ruskiej propagandy, ale tak naprawdę to nawet ruscy się z Ciebie śmieją, że Polak głupi im wierzy i łyka jak pelikan wszystkie ich kłamstwa i propagandę.
Ja drogi kolego jestem inżynierem, inteligentnym człowiekiem dobrze wykształconym, trochę nawet jakby filozofem, mam przyjaciół i znajomych w wysokich kręgach społecznych: innych inżynierów, lekarzy, nauczycieli, ludzi inteligentnych i dobrze wykształconych. W wysokich kręgach ludzie generalnie nie wierzą ruskim i ich propagandzie. Mało tego mojego wujka ruskie dranie w czasie wojny wywiozły na Syberię, a nie dostał kulki w łeb pod jakimś Katyniem tylko dlatego, że był mało ważny i dosyć zdrowy i uznali że nada się na darmową syberyjską siłę roboczą ku chwale Stalina.

i mi sie nie wydaje ja juz wielokrotnie sie przekonywalem co do swojej intuicji :D swiatem od najmlodszego sie interesuje i od zawsze mialem wpojona pogarde do telewizora ktorym ty filozofie zyjesz i kipisz :D i nie zycze sobie zebys mnie kolegom nazywal smietniku
Member
Gold: 95.00
Jan 10 2025 07:58am

po co ty odpisujesz temu głupkowi :lol:
Member
Jan 10 2025 08:07am
BWHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHA

[QUOTE=Kkbbhh,Jan 10 2025 02:29pm,670146230,105212975]33iq monster przesmiewczy :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

box'a w mojej stajni bedziesz z dzielill :D:D tak was sparuje po partnersku[/QUOTE]

za rece sie zlapcie
Member
Gold: 95.00
Jan 10 2025 08:11am
This post is a violation of the site rules and appropriate action was taken.

IQ na dłoni widać
Member
Jan 10 2025 08:16am

:D:D:D:D:D:D:D:D: DLON SKALANA CIEZKA ORKA NA POLU -MUSZY AZ WYWIERT BEDZIE :D:D PRZECIEZ TY BYS POPUSCIL KLEKSA JAKBYS ZOBACZYL WYNIK TEGO TESTU KTORYM ZYJESZ A KTORY KIEDYS ZROBILEM :D:D

a fajnego ci partnera wybralem? :D widzisz jak sie juz milej zrobilo w boxie z kolega? :D:D:D takis tuzo a jednak wiesniaczaczka dobrze wyczailem :D:D::DD
Member
Jan 10 2025 08:20am
tuzie tuząąąąąa XD wez tam o ironfistera dbaj jak juz sparowalem was w box'ie :D daj mu troche tego luksusu zza miedzy liznac XD
Member
Gold: 30.00
Warn: 10%
Jan 10 2025 08:46am
:mellow:
Go Back To Polska Topic List
Prev1234Next
Add Reply New Topic New Poll