Szczerze to na wymioty mnie zbiera myslac o otwieraniu ci oczu :D ze ty sie polakiem czujesz to jest obrzydliwe :D na tym general czatku co tam wypisujesz to wstyd mi za ciebie skurwysynu najgorszy ze takie szkodliwe tluki w tym kraju zyja sobie bezkarnie :D ale wiekszosc takich coz poczac :D na swiecie podobnie jest. Dlatego ratuj ten swiat nie waz sie zadnej szczepioneczki pominac. Zdrowszy bedziesz autysto
Wydaje Ci się że jesteś mądry, bo naczytałeś lub nasłuchałeś się ruskiej propagandy, ale tak naprawdę to nawet ruscy się z Ciebie śmieją, że Polak głupi im wierzy i łyka jak pelikan wszystkie ich kłamstwa i propagandę.
Ja drogi kolego jestem inżynierem, inteligentnym człowiekiem dobrze wykształconym, trochę nawet jakby filozofem, mam przyjaciół i znajomych w wysokich kręgach społecznych: innych inżynierów, lekarzy, nauczycieli, ludzi inteligentnych i dobrze wykształconych. W wysokich kręgach ludzie generalnie nie wierzą ruskim i ich propagandzie. Mało tego mojego wujka ruskie dranie w czasie wojny wywiozły na Syberię, a nie dostał kulki w łeb pod jakimś Katyniem tylko dlatego, że był mało ważny i dosyć zdrowy i uznali że nada się na darmową syberyjską siłę roboczą ku chwale Stalina.
A kim Ty jesteś, z jakich warstw społecznych i historycznych?