d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > Polecam ów Nagranie
123Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 5,000.38
Jan 1 2025 01:58pm

nie będę spoilerował, ale niczym z filmu Barei ;DDDD
Member
Gold: 314.22
Jan 1 2025 02:32pm
nie stracę 14 min życia na to
Member
Gold: 70.20
Jan 1 2025 02:35pm
Wybili mi bark chuje

Tracisz tu o wiele wiecej. Wybacz że musiałem Ci to uświadomić.

This post was edited by arthurro on Jan 1 2025 02:36pm
Member
Gold: 13.37
Jan 1 2025 02:35pm

A na co
Member
Gold: 2,380.15
Jan 1 2025 02:47pm

Nie będzie to zmarnowany czas :D
Mały karakan w mundurze grozi wielkiemu, naćpanemu lysolowi, że jak nie będzie współpracował to mu zajebie gazem po oczach- co może pójść nie tak? :Do
Potem myślałem, że w końcu pojawił się asertywny pies ze zdrowym podejściem i chce na spokojnie do gościa podejść, ale jednak się myliłem. Gość wsiadający do autobusu to już kulminacja nieporadności misiów patysiów w mundurach
Member
Gold: 410.00
Jan 1 2025 03:54pm
No ogólnie mnie to szkoda polskich służb mundurowych. Wymaga się od nich szybkich zdecydowanych interwencji, ale niestety oni procedur nie wymyślili.

A w dzisiejszych czasach jest tak łatwo przybić przekroczenie uprawnień, że się najzwyczajniej w świecie boją ryzyka utraty pracy :(

Teraz Imagine obecnie na wschodzie jest mnóstwo Ukraińców którzy zdobywają obycie z bronią palną. Kończy się wojna a im wciąż trzeba adrenaliny. Przyjeżdżają do Polski i mają więcej doświadczenia bojowego niż nie jeden Komando policjant... Resztę do powiedzcie sobie sami B)
Member
Gold: 30.00
Warn: 10%
Jan 1 2025 08:41pm
:o
Member
Gold: 5,000.38
Jan 2 2025 12:01am
Nie będzie to zmarnowany czas :D
Mały karakan w mundurze grozi wielkiemu, naćpanemu lysolowi, że jak nie będzie współpracował to mu zajebie gazem po oczach- co może pójść nie tak? :Do
Potem myślałem, że w końcu pojawił się asertywny pies ze zdrowym podejściem i chce na spokojnie do gościa podejść, ale jednak się myliłem. Gość wsiadający do autobusu to już kulminacja nieporadności misiów patysiów w mundurach

Motyw z autobusem rozwalił mi banię ;D

No ogólnie mnie to szkoda polskich służb mundurowych. Wymaga się od nich szybkich zdecydowanych interwencji, ale niestety oni procedur nie wymyślili.

A w dzisiejszych czasach jest tak łatwo przybić przekroczenie uprawnień, że się najzwyczajniej w świecie boją ryzyka utraty pracy :(

Teraz Imagine obecnie na wschodzie jest mnóstwo Ukraińców którzy zdobywają obycie z bronią palną. Kończy się wojna a im wciąż trzeba adrenaliny. Przyjeżdżają do Polski i mają więcej doświadczenia bojowego niż nie jeden Komando policjant... Resztę do powiedzcie sobie sami B)

Przekroczenie uprawnień? Nie sądzę, aby był to problem. Autor tego nagrania to YTer z kanału Konfitura. Chodzi po Warszawie i uczy ludzi nie jeździć autami po chodnikach, czasem kończy się to wezwaniem służb. Niedawno policja go skuła i zabrała suką na komisariat - za co? Bo stał na chodniku i nie pozwalał autom poruszać się wzdłuż właśnie chodnika. Przekroczenie uprawnień? No raczej tak. W przypadku tego łysego typa po prostu obsrali zbroję.
Member
Gold: 410.00
Jan 2 2025 12:50am
Motyw z autobusem rozwalił mi banię ;D

Przekroczenie uprawnień? Nie sądzę, aby był to problem. Autor tego nagrania to YTer z kanału Konfitura. Chodzi po Warszawie i uczy ludzi nie jeździć autami po chodnikach, czasem kończy się to wezwaniem służb. Niedawno policja go skuła i zabrała suką na komisariat - za co? Bo stał na chodniku i nie pozwalał autom poruszać się wzdłuż właśnie chodnika. Przekroczenie uprawnień? No raczej tak. W przypadku tego łysego typa po prostu obsrali zbroję.

No obsrali w obawie o to żeby mieli co do gara włożyć B)

Art. 231 KK
Funkcjonariusz publiczny, który, przekraczając swoje uprawnienia lub nie dopełniając obowiązków, działa na szkodę interesu publicznego lub prywatnego, podlega karze pozbawienia wolności do lat 3.

Czym jest przekroczenie uprawnień przez funkcjonariusza publicznego?
Uwzględniając znaczenie językowe, przekroczeniem uprawnień przez funkcjonariusza publicznego jest podjęcie czynności nienależącej do jego uprawnień lub niemającej uzasadnienia faktycznego lub prawnego albo niezgodnej z wymaganiami proceduralnymi.

Każdy Kowalski zapomina, że działanie funkcjonariuszy to procedury, których przeciętny zjadacze chleba nie zna. Mają też dodatkowo różne priorytety bla bla...

Z drugiej zaś strony jeśli policja działałaby tak jak w Stanach to każdy kowalski. U płakał, że policja nie dobra i bijom B)
Member
Gold: 95.00
Warn: 50%
Jan 2 2025 02:28am
https://www.youtube.com/watch?v=YNLwmgzpDrs

nie będę spoilerował, ale niczym z filmu Barei ;DDDD

widzialem to... polska policja to obraz polskiego panstwa, nie udalni, glupi i nadajact sie do skasowania. Polska powinna wypowiedziec wojne czechom, niemcom, slowakom w/e i sie poddac.
Go Back To Polska Topic List
123Next
Add Reply New Topic New Poll