d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Eesti >
Poll > Poliitika
Prev1234568Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 0.00
Oct 20 2009 11:37am
Quote (Pingers @ Tue, Oct 20 2009, 03:49pm)
Njah, nagu arvata oli siis Kesk Erakond sai Tallinnas kõige rohkem hääli, mis on mõneti kurb..sest ma olen Tallinna hääleõiguslikes inimestes suht pettunud..kuigi nende hääled on "muulastelt" ja pensionääridelt, suuremas osas.
Arvestades üle eestilist hääletamis statistika tulemust siis on lootust, et tulevasi riigikogu valimisi Kesk Erakond ei võida..sest siis juhtisid Reform ja Isamaa/Res Publica. Loomulikult ei saa jääda tulemus nendel valimistel % mõttes täpselt samaks..aga nali oleks see kui Kesk Erakond võidaks. Milleks peaks eestit juhtima mingi vene meelne erakond.

KE sai ka üle Eesti väga hea tulemuse.
2011 On riigikogu valimised ja kui KE populaarsus jätkub saadakse ka riigikogus enamus.
Pealegi toimuvad 2011 presidendi valimised ja kui KE domineerib riigikogu siis võib järgmine Eesti president olla Edgar Savisaar.

:D

This post was edited by xHanzx on Oct 20 2009 11:38am
Member
Oct 21 2009 01:35am
Quote (xHanzx @ Tue, 20 Oct 2009, 19:37)
KE sai ka üle Eesti väga hea tulemuse.
2011 On riigikogu valimised ja kui KE populaarsus jätkub saadakse ka riigikogus enamus.
Pealegi toimuvad 2011 presidendi valimised ja kui KE domineerib riigikogu siis võib järgmine Eesti president olla Edgar Savisaar.

:D

Sa rikkusid mu päeva..

Pingersile nii palju, et kui eestlased näevad kui jama keskerakond on, ei võida nad enam ühtegi valimist.. ma loodan
Retired Moderator
Gold: 134.93
Trader: Trusted
Oct 21 2009 05:26am
Quote (RoyalImperator @ Wed, 21 Oct 2009, 10:35)
Sa rikkusid mu päeva..

Pingersile nii palju, et kui eestlased näevad kui jama keskerakond on, ei võida nad enam ühtegi valimist.. ma loodan

No loodame, ja vaatame millega nad peale pugemise hakkama saavad :D
Member
Gold: 16.39
Oct 21 2009 10:55pm
Üleeile sõitsin bussiga viimsist kesklinna.. kui järsku tuli venekeelne teade , et piletid lähevad odavamaks jne.. Ütleme, et päris sitaks scary oli.. sest eestikeelset teadet sellele ei eelnenud ega järgnenud. Paistab,et Keskerakond lööb asja kommunismi ära.
Siis mul lõi järsku mõte pähe et vabaduse väljakul hakkavad marssima kommunistlikes vormides inimesed kellel nagu Nazi'del on SS kaeluse peal.Ainult et seekord oleks tähtedel SS uus tähendus. "SaviSaar".. Ja selja peal oleks suurte tähtedega "TEHTUD!"

This post was edited by arcx on Oct 21 2009 10:55pm
Member
Oct 22 2009 06:55am
Heh..

Kui teemat edasi arendada, siis meie vabadussammas on väga universaalselt ehitatud.
Sealt saab selle risti pealt maha lüüa ja panna asemele näiteks viisnurga taustal oleva sirbi ja vasara, mis on 3D mõõtmetes ja pöörleb ringi nii, et igast suunast oleks seda näha.
Samba keresse klaasi taha paigaldada punane LED valgustus ja vabaduse platsile rajada nääride(jõulude) ajaks turg, kus müüakse präänikuid, tšeburekki ja muud NSVL-spetsiifilist kraami.

This post was edited by xHanzx on Oct 22 2009 06:55am
Retired Moderator
Gold: 134.93
Trader: Trusted
Oct 23 2009 04:50am
Quote (xHanzx @ Thu, 22 Oct 2009, 15:55)
Heh..

Kui teemat edasi arendada, siis meie vabadussammas on väga universaalselt ehitatud.
Sealt saab selle risti pealt maha lüüa ja panna asemele näiteks viisnurga taustal oleva sirbi ja vasara, mis on 3D mõõtmetes ja pöörleb ringi nii, et igast suunast oleks seda näha.
Samba keresse klaasi taha paigaldada punane LED valgustus ja vabaduse platsile rajada nääride(jõulude) ajaks turg, kus müüakse präänikuid, tšeburekki ja muud NSVL-spetsiifilist kraami.

Kuule see oleks küll vahva, ja siis jõulude pidamine keelatakse üldse ära, nagu vene ajal oli.. kas näärid või ei midagi..Kuused võiks ka punased olla siis juba..

Quote (arcx @ Thu, 22 Oct 2009, 07:55)
Üleeile sõitsin bussiga viimsist kesklinna.. kui järsku tuli venekeelne teade , et piletid lähevad odavamaks jne.. Ütleme, et päris sitaks scary oli.. sest eestikeelset teadet sellele ei eelnenud ega järgnenud. Paistab,et Keskerakond lööb asja kommunismi ära.
Siis mul lõi järsku mõte pähe et vabaduse väljakul hakkavad marssima kommunistlikes vormides inimesed kellel nagu Nazi'del on SS kaeluse peal.Ainult et seekord oleks tähtedel SS uus tähendus. "SaviSaar".. Ja selja peal oleks suurte tähtedega "TEHTUD!"

See on jah siuke asi, et sellega on nagu ta on..Isegi seda kuulnud..ja kui vene keelt ei mõistaks ÜLDSE, siis ei teakski mis ühistranspordiga toimub (Uudised, hinnad jne.)
Varsti ei lastagi eestlasi enam peale, pannakse "Reisisaatjad" valvesse, ja kontrollitakse uksel dokumente, et sa jumala eest eestlane poleks, kui oled..osta endale auto (mida oleks iga inimene obviously juba teinud, kui tal oleks selleks raha või võimalus), või kõnni jala :)
Member
Gold: 100.00
Oct 23 2009 10:12am
Quote (arcx @ 22 Oct 2009 06:55)

Putin saadaks oma töömehed risti tegema, et seekord enam sellist paska ei juhtuks.. Näitab venemaad halvas valguses (sõnaotseses mõttes)

Aga ega tegelikult imestada pole midagi. Arutasin valimiste asja hiljuti oma kursusel ja avastasin, et 90% kursuse noortest tüdrukutest hääletas just keskerakonna poolt (miks, ei tea aga ma olen tähele pannud, et keskerakonna igasugustel avalikel üritustel ja kampaaniatel on just palju noori.. eriti naissoost noori..) mõni ime siis, et nad valimistel võidavad.. eesti on ju tuntud ilusate noorte naiste poolest.. seega on nemad arvestav jõud..

afterall, lääne-virumaal vinni vallas võitsid sotsid 1 häälega keskerakonda, kuigi ma hääletasin irl'i poolt (loomulikel põhjustel).. kergendus oli tulemusi kuulda--
Member
Oct 23 2009 04:02pm
Ja kui Putini vennad hakkavad risti valmistama ning tekib samasugune jama mis meil siin oli. Et vahed sees jne. Siis need vennad saavad kuuli ja telereporterid saavad kuuli ning inimesed kes seda n2gid saavad kah kuuli.. Sest venelased teevad ju k6ik asjad 6ieti... ei saa olla nii et nyyd l2ks midagi valesti

Quote (Pingers @ 23 Oct 2009 13:50)
Kuule see oleks küll vahva, ja siis jõulude pidamine keelatakse üldse ära, nagu vene ajal oli.. kas näärid või ei midagi..Kuused võiks ka punased olla siis juba..Kuused võiks ka punased olla siis juba..

Ning kuuse otsas peab olema punased t2hed "CCCP" ja kuuse all Lenini pilt.

This post was edited by arcx on Oct 23 2009 04:04pm
Member
Oct 24 2009 12:18am
Quote (arcx @ 24 Oct 2009 00:02)
Ja kui Putini vennad hakkavad risti valmistama ning tekib samasugune jama mis meil siin oli. Et vahed sees jne. Siis need vennad saavad kuuli ja telereporterid saavad kuuli ning inimesed kes seda n2gid saavad kah kuuli.. Sest venelased teevad ju k6ik asjad 6ieti... ei saa olla nii et nyyd l2ks midagi valesti

Ning kuuse otsas peab olema punased t2hed "CCCP" ja kuuse all Lenini pilt.

Ja kes kuuli ei saa, saadetakse siberisse
Member
Oct 28 2009 03:59am
HAHHAHHAH!!!!!!!!!!

Need kaks uudist sobivad yksteise kohale v2ga h2sti peaks mainima :D

http://wtf.juhe.ee/wp-content/uploads/2009/09/kartul.jpg

This post was edited by arcx on Oct 28 2009 04:00am
Go Back To Eesti Topic List
Prev1234568Next
Add Reply New Topic New Poll