d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Other Games > MMORPG > Tibia > Czee Tibiaki ;) > Gz Good Game ;)
Closed New Trade New Service New Price Check New Topic New Poll
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Warn: 60%
Nov 7 2008 03:58pm
Choć niedawno zarejestrowałem się to w mojej szkole (prawie 46% społeczności szkoły! Sami chłopacy, na szczęście.) to powiem jedno, Tibia to narkotyk który porostu zabija umysł. kiedy przechodzę koło grupki tibii to słyszę, że jeden użył czaru jakiegoś-tam i cośt-am-ćośt-am. LUDZIE, RODZICE (jeśli są na tym forum osoby które mają dzieci które grają w tibie) NIE POZWALAJCIE GRAć W TIBIE! Jeden hłopak z naszej szkoły przez tibie prawie się nie zabił! Ludzie, ta gra schodzi na p**!
GW jest jest najlepszy, tylko niestety straciłem konto. blink.gif waaa.gif
Member
Gold: 0.00
Nov 9 2008 10:04am
naucz sie pisac i g**** nas to obchodzi
Member
Gold: 2,222.22
Nov 14 2008 04:54pm
Quote (matcom @ Fri, Nov 7 2008, 09:58pm)
Choć niedawno zarejestrowałem się to w mojej szkole (prawie 46% społeczności szkoły! Sami chłopacy, na szczęście.) to powiem jedno, Tibia to narkotyk który porostu zabija umysł. kiedy przechodzę koło grupki tibii to słyszę, że jeden użył czaru jakiegoś-tam i cośt-am-ćośt-am. LUDZIE, RODZICE (jeśli są na tym forum osoby które mają dzieci które grają w tibie) NIE POZWALAJCIE GRAć W TIBIE! Jeden hłopak z naszej szkoły przez tibie prawie się nie zabił! Ludzie, ta gra schodzi na p**!

English, motherfucker.
Member
Gold: 3.00
Nov 19 2008 02:15am
Quote (matcom @ Fri, Nov 7 2008, 11:58pm)

Podrośnij Kolego// (read in English grown up friend).
Go Back To Tibia Topic List
Closed New Trade New Service New Price Check New Topic New Poll