Tikra tiesa..dabartės jau nebereikės sukt makaulės - ar viską teisingai surašei, kad tave suprastų koks užsienietis

. Kadangi tikrai nesu koks "fūdintojas"=spamintojas, tai - parašysiu čia. Tataigis, jeigu ka reikės kokios pagalbos - ištraukt kūną, persimest daiktus ir panašiai... Na, jau žinot, kad visada ateisiu ir padėsiu - kuomi ašian jumi jau galėsiu! Kadangi manes visiškai nevilioja svetimi item, galit drąsiai ant žemės numest kad ir"Enigma" - aš jos nepaimsiu... Vienintelė bėda (bet ji, kiek matau, visus paliečia), kad galiu gaut interrupted ar failed. Na, nuo šito tai nieks neapsaugotas..Taip, pavyzdžiui, vakar ir "pamečiau" gaze ir grim reaper. Beje, dar vienas dalykas... jeigu kam netyčia prireiktų kokio crap uniko ar rare item - egzistuoja didelė tikimybė, jog pas mane stash'e guli kažkas būtent tokio. Taigi, tuomet - PM man čia, ar - whisp realme. Pastaba - tikrai netupėsiu forume visą parą, bet - forumas taip rodys..Nenoriu daryt to 'log me out" - paskui "neatpažįsta" mano password.