Quote (selinas @ Wed, 8 Apr 2009, 20:55)
Pats nerealiausias dalykas butu, kuri jau paskelbiau bnete saite, tai nauja prekybos sistema. Reiketu padaryti toki kaip prekybos miesta, kur zmones sudeda daiktus.Pvz: Kad parduodi magefist pirstines as turiu sedeti zaidime gal puse dienos (dabar) kad parduociau uz medium runa. O magefistai kad ir sudukas bet kartais taip prireikia!Taigi as idedu itema i "trade city" uzrases ko man reikia, sakykim hel runa , pirkejas kuriam ju reikia irgi ten ateina, ir pagal kategorija Unique-gloves-magefist, mato visus siulomus magefistus ir issirenka geriausia pasiulyma jam.Jis mato pati daikta, visus jo status, nes itemas yra trade, tai reiskias jis negali buti naudojamas mano tuo metu.Taigi pirkejas issirenka mano fistus ir toki trade langa (kuriame blizz tikrina iskart ar ne dupe) sakykim ideda savo hel runa ir paspaudzia ok.IR viskas!As tuo metu gal isvis miegu, ar tualete sedziu, pc net neijungtas, o grizes ir prisilogines matau kad trade baigtas, turiu hel runa

galima padaryti ir aukciona kai daug offer pasiimu jei turiu itin gera itema.Taip paprasta!O to nera

puse zaidimo praeina laukiant pirkeju, o dabar isvis beviltiska kazka pardavinet.Cia uzsiregistravau tai jau geriau biski bet irgi tvarkos geros nera, simtai topicu, spek viska gaudyt. Isvados: nebutu simtai zaidimu su pradziom O N, sutaupoma labai daug laiko, saugiausias budas(jei trade city pacios blizz programa), visi mato mazdaug kokios kainos nieks neapgaudineja ir t.t
vienu zodziu tai galima apibudint - AUKCIONAS

cia kaip ant daugumos zaidimu, tada tokie forumai kaip sitas, nebutu tokie svarbus, nes pradavinet/pirkt per tik naudojant zaidima, tai yra laiko svaistymas
o aukcionas yra pats geriausias ir greiciausias budas
@ wyckalas - per aukciona apgauti isvis neimanoma