d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Lietuvių > Ko Cia Tiek Mazai Lietuviu ???? > Oo
Prev12346Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 5.00
Jun 6 2009 12:37am
Quote (d1o @ Fri, Jun 5 2009, 07:55pm)
as gana daznai d2 zaidziu, bet varau vien tik duels, o cia kaip supratau visi kiti zaidzia PvM, tai ka cia su tais mferiais gali pakalbet...

siaip kazkaip Visi hc zaidzia o sc zaidzia daugiausiai tas kas nesinaudoja jsp :(

gal kam patinka vlld , lld , mld ????

ieskau partneriu :)
Retired Moderator
Gold: 10,250.00
Trader: Trusted
Jun 6 2009 01:24am
Quote (squadexx @ Sat, 6 Jun 2009, 09:37)
siaip kazkaip Visi hc zaidzia o sc zaidzia daugiausiai tas kas nesinaudoja jsp :(

gal kam patinka vlld , lld , mld ????

ieskau partneriu :)

pataisai, sc dazniausiai zaidzia jaunesnio amziaus zaidejai, kuriems nereikia jokiu forumu ir nemoka jie jais naudotis

nes forumas vien del trade sistemos reikalingas abiem pusem
Member
Gold: 58,672.40
Jun 7 2009 05:49pm
na kas teisybe tai ne melas nes kiek lopu stovi lt chate,ir pisa vieni kitiem smegenis.visi sc zaidzia... sc ir hc tai kaip du skirtingi zaidmai. na tikiusi kad senoji hc komanda susiriks bent kuriam laikui po reseto. nes su sc nelinksma.del teisybes reikia pasakyt kad ir sc yra normaliu zaideju. bet mazuma...
vlld lld mld idomu ir netgi gal idomiau uz auksto lvl duels. tik daigtus dar sunkaiu gaut o kaina galima sakyt ta pati :P
Banned
Gold: Locked
Trader: Scammer
Warn: 80%
Jun 21 2009 11:01am
hi

This post was edited by DbZ-pSyCho on Jun 21 2009 11:01am
Member
Gold: 5.00
Jun 21 2009 12:05pm
Quote (luckas_ie @ Sun, Jun 7 2009, 11:49pm)
na kas teisybe tai ne melas nes kiek lopu stovi lt chate,ir pisa vieni kitiem smegenis.visi sc zaidzia... sc ir hc tai kaip du skirtingi zaidmai. na tikiusi kad senoji hc komanda susiriks bent kuriam laikui po reseto. nes su sc nelinksma.del teisybes reikia pasakyt kad ir sc yra normaliu zaideju. bet mazuma...
vlld lld mld idomu ir netgi gal idomiau uz auksto lvl duels. tik daigtus dar sunkaiu gaut o kaina galima sakyt ta pati :P

Tai va galiu pasakyti kad noob'u yra visur ar sc ar hc ar east ar asia realms visur ju yra ir visur ju bus beja apie ta mazuma tai ka turejei omeny ?
Man visi good mannered zaidejei yra normalus i sia savoka ieina ( legit duels items . none abs 9x resi potions etc + not lowhost , dont duel w/o go ;) ir daugiau beja aisku )
pradejas zaisti mld , lld vlld susipazinau su labiai smagiais ir tik tais gm zmonemis net paciam keista buvimas su jais nauji buildai test duels mane pati paverte gm dueleri :)
kai kurie is ju jau skaiciuoja 9 sezona D2 ir non ladder turiu tokiu daiktu kad net verkti norisi kaip man ju truksta per 9 sezonus jie sukure daugiau nei 100 char...
apie lld kainas tai patikek dazniausiai lld geras daiktas kainuoja daugiau uz perf hld item tad tikrai reikia fg norint sukurti kazka rimto
siuo metu paskutinis mano char buvo necro LvL 9 i kuri jau investavau apie 4.5K fgs ^^ pagalvoji blem taigi tai lvl 9 kazkoks sudas uz 4.5k bet istikruju tai yra idomu bei jau mano hobiu patapusiu uzsiemimu
1.12 mano pirmas ladder po pertraukos tad nusitemsiu viska i non ladder o po sekancio reseto sujunksiu su 1.13
galeciau pasakoti ir pasakoti apie lld nes tikrai verta pameginti ir pamatyti kokie istikruju gali buti stiprus mazu leveliu characteriai
mes rengiam TvTs = team vs team :) susirenka 8 x 30 lvl charai :) ar mld 49 lvl charai turiu dabar ideja greitu metu pazaisti Tvts lvl 9 :D butu tikrai idomu pamatyti kaip tai atrodytu
o ka apie noobus ... Dziaugiuosi kad jie yra ir vis dar zaidzia ir pradeda taip toliau ju daiktai man patys geriausi ir uz juokinga kaina tik reikia ieskoti tu noobiuku ;)

Dar nupostinsiu cia mano necro stats :)

Sacrifice LvL 9 Necro

Dmg ---------> 210/Min - 1.4k/Max ( su Amplify casted magic ir lvl 11 sacrifice charges scepter ^^ )
Ar ----------------> 1.4k
Def ---------------> 530
Life ----------------> 440

Didziausias charo lvl Pwned 4xlvl su lvl 9 ;)

This post was edited by squadexx on Jun 21 2009 12:14pm
Retired Moderator
Gold: 10,250.00
Trader: Trusted
Jun 22 2009 06:14am
kad budamas 4xlvl as bet koki 9lvl char be daiktu uzmusciau :D

jis gal uzmiges buvo, kol tu ji dauziai?
Member
Gold: 194.82
Jun 22 2009 11:59am
Quote (Kentas @ Mon, Jun 22 2009, 12:14pm)
kad budamas 4xlvl as bet koki 9lvl char be daiktu uzmusciau :D

jis gal uzmiges buvo, kol tu ji dauziai?

nu jo 2x orba paleidi su sorke ir mires, as irgi nesuprantu kaip tas imanoma :D
Member
Gold: 5,282.00
Jun 25 2009 04:52am
ilga pasaka del tu lietuwiu :)
Member
Gold: 3,295.00
Jun 26 2009 07:54am
Quote (squadexx @ Sun, 21 Jun 2009, 20:05)
Tai va galiu pasakyti kad noob'u yra visur ar sc ar hc ar east ar asia realms visur ju yra ir visur ju bus beja apie ta mazuma tai ka turejei omeny ?
Man visi good mannered zaidejei yra normalus i sia savoka ieina ( legit duels items . none abs 9x resi potions etc + not lowhost , dont duel w/o go ;) ir daugiau beja aisku )
pradejas zaisti mld , lld vlld susipazinau su labiai smagiais ir tik tais gm zmonemis net paciam keista buvimas su jais nauji buildai test duels mane pati paverte gm dueleri :)
kai kurie is ju jau skaiciuoja 9 sezona D2 ir non ladder turiu tokiu daiktu kad net verkti norisi kaip man ju truksta per 9 sezonus jie sukure daugiau nei 100 char...
apie lld kainas tai patikek dazniausiai lld geras daiktas kainuoja daugiau uz perf hld item tad tikrai reikia fg norint sukurti kazka rimto
siuo metu paskutinis mano char buvo necro LvL 9 i kuri jau investavau apie 4.5K fgs ^^ pagalvoji blem taigi tai lvl 9 kazkoks sudas uz 4.5k bet istikruju tai yra idomu bei jau mano hobiu patapusiu uzsiemimu
1.12 mano pirmas ladder po pertraukos tad nusitemsiu viska i non ladder o po sekancio reseto sujunksiu su 1.13
galeciau pasakoti ir pasakoti apie lld nes tikrai verta pameginti ir pamatyti kokie istikruju gali buti stiprus mazu leveliu characteriai
mes rengiam TvTs = team vs team :) susirenka 8 x 30 lvl charai :) ar mld 49 lvl charai turiu dabar ideja greitu metu pazaisti Tvts lvl 9 :D butu tikrai idomu pamatyti kaip tai atrodytu
o ka apie noobus ... Dziaugiuosi kad jie yra ir vis dar zaidzia ir pradeda taip toliau ju daiktai man patys geriausi ir uz juokinga kaina tik reikia ieskoti tu noobiuku ;)

Dar nupostinsiu cia mano necro stats :)

Sacrifice LvL 9 Necro

Dmg ---------> 210/Min - 1.4k/Max ( su Amplify casted magic ir lvl 11 sacrifice charges scepter ^^ )
Ar ----------------> 1.4k
Def ---------------> 530
Life ----------------> 440

Didziausias charo lvl Pwned 4xlvl su lvl 9 ;)

Labai jau daug prirašei.. man jei LLD tai labiausiai patinka IRONMAN. ne daiktai, ne kažkas - pure skill :-)

Member
Gold: 58,672.40
Jun 26 2009 12:00pm
Quote (mta @ Fri, Jun 26 2009, 01:54pm)
Labai jau daug prirašei.. man jei LLD tai labiausiai patinka IRONMAN. ne daiktai, ne kažkas - pure skill :-)

na ironman tai viena syki bandziau tai viska laimejo druidas su poison kirminu.antra liko ama su poison ietim.taktika meta ir bega bega bega. letai bet uztikrintai zudo :P

o tavo necras tai kietas dmg daugiau nei mano fury dru lvl 30 nuo 100 iki 1,1k tik tiek kad pas mane 6.2 hit/sec :P su vidutiniokais lld galiu jau kaltis . aisq dar lb daug yra ka tobulint
Go Back To Lietuvių Topic List
Prev12346Next
Add Reply New Topic New Poll