Quote (luckas_ie @ Sun, Jun 7 2009, 11:49pm)
na kas teisybe tai ne melas nes kiek lopu stovi lt chate,ir pisa vieni kitiem smegenis.visi sc zaidzia... sc ir hc tai kaip du skirtingi zaidmai. na tikiusi kad senoji hc komanda susiriks bent kuriam laikui po reseto. nes su sc nelinksma.del teisybes reikia pasakyt kad ir sc yra normaliu zaideju. bet mazuma...
vlld lld mld idomu ir netgi gal idomiau uz auksto lvl duels. tik daigtus dar sunkaiu gaut o kaina galima sakyt ta pati

Tai va galiu pasakyti kad noob'u yra visur ar sc ar hc ar east ar asia realms visur ju yra ir visur ju bus beja apie ta mazuma tai ka turejei omeny ?
Man visi good mannered zaidejei yra normalus i sia savoka ieina ( legit duels items . none abs 9x resi potions etc + not lowhost , dont duel w/o go

ir daugiau beja aisku )
pradejas zaisti mld , lld vlld susipazinau su labiai smagiais ir tik tais gm zmonemis net paciam keista buvimas su jais nauji buildai test duels mane pati paverte gm dueleri

kai kurie is ju jau skaiciuoja 9 sezona D2 ir non ladder turiu tokiu daiktu kad net verkti norisi kaip man ju truksta per 9 sezonus jie sukure daugiau nei 100 char...
apie lld kainas tai patikek dazniausiai lld geras daiktas kainuoja daugiau uz perf hld item tad tikrai reikia fg norint sukurti kazka rimto
siuo metu paskutinis mano char buvo necro LvL 9 i kuri jau investavau apie 4.5K fgs ^^ pagalvoji blem taigi tai lvl 9 kazkoks sudas uz 4.5k bet istikruju tai yra idomu bei jau mano hobiu patapusiu uzsiemimu
1.12 mano pirmas ladder po pertraukos tad nusitemsiu viska i non ladder o po sekancio reseto sujunksiu su 1.13
galeciau pasakoti ir pasakoti apie lld nes tikrai verta pameginti ir pamatyti kokie istikruju gali buti stiprus mazu leveliu characteriai
mes rengiam TvTs = team vs team

susirenka 8 x 30 lvl charai

ar mld 49 lvl charai turiu dabar ideja greitu metu pazaisti Tvts lvl 9

butu tikrai idomu pamatyti kaip tai atrodytu
o ka apie noobus ... Dziaugiuosi kad jie yra ir vis dar zaidzia ir pradeda taip toliau ju daiktai man patys geriausi ir uz juokinga kaina tik reikia ieskoti tu noobiuku

Dar nupostinsiu cia mano necro stats

Sacrifice LvL 9 Necro
Dmg ---------> 210/Min - 1.4k/Max ( su Amplify casted magic ir lvl 11 sacrifice charges scepter ^^ )
Ar ----------------> 1.4k
Def ---------------> 530
Life ----------------> 440
Didziausias charo lvl Pwned 4xlvl su lvl 9
This post was edited by squadexx on Jun 21 2009 12:14pm