d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > עברית > עלייה
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Oct 12 2009 12:20am
אם אני עושה עלייה לישראל ומתנדב בצה"ל כחייל בודד, האם הממשלה תתן לי דירה?
Member
Gold: 4,992.25
Oct 12 2009 01:58pm
לא ...
אתה תקבל קצבה בערך 1200 +/- לדירה כמו כן תקבל כם סכום כזה או אחר לאוכל מכשירי חשמל וכדומה ו
אם אני לא טועה תגיע לאזור 2400 בחודש.
יחידת דיור ( חדר 1 + מקלחת + שירותים+מטבחון- במקרים מסויימים גם מים+כבלים+גם +ארנונה כלולים) אז יחידה כזאת עולה באזור 1500 ש"ח במרכז הארץ
באזורי הצפון או דרום כמובן בפחות באזור ה 800-1100
ומשאר אתה תחיה ...
המלצה שלי ... ממש לא כדי צבא ישראל זה חרא שממש לא תאמן מבחינה מערכתית.
אם תרצה להתגייס לקרבי באמת תזכה להכיר אנשים שתוכל לקרוא להם אחים שלך
אבל חוץ מזה ... שום דבר טוב לא יוצא מזה... רק פציאות.
Member
Gold: 4,484.00
Oct 12 2009 02:58pm
אני לא מגיב פה הרבה וזה כן שווה תגובה.

אם תבחר להתעלם מהתגובה הפסימית והלא פטריוטית שלפני, אז הנה תשובה בשבילך:

דירה לבד בארץ וכל השירותים הנלווים (מים, חשמל, אוכל וכוליי) יעלו לך הרבה יותר מ 1500.
יש לך כמה אופציות:
1) יש משפחות שמאמצות חיילים בודדים. לרוב חיילים שהם קרביים ונותנות להם חדר בבית או במחסן שיש שם מיטה וארון, ואפשר להשתמש במקרר שלהם וכוליי.
אין הרבה משפחות כאלה אבל יש ארגונים (כמו האגודה למען החייל) שמתעסקות בזה.

2) דירה עם שותפים. אם אתה מסוגל לא להתפנק, אז תמצא דירה עם עוד 3 שותפים. זה יעלה לך באזור ה 600-700 שקל שכר דירה זולה, וישאר לך 400-500 שקל למים, אוכל, חשמל וכל מה שאתה צריך.
האופציה השניה קשה יותר כי זאת לא תיהיה דירה יפה במיוחד ובטח לא באזור המרכז, וגם הרבה שותפים אבל אם אתה מספיק פטריוטי וזה באמת חשוב לך, אז זה אפשרי.

אופציה שלישית זה בסיס סגור - אתה חיי בבסיס ויש לך שם מגורים. בסופש"ים תוכל להתארגן בעצמך, אני בטוח שלאט לאט תמצא לך כמה חברים או משפחות נדיבות שישמחו לארח אותך בבית שלהם.
שתדע שהצבא לא נותן לך יותר מדי, אבל האוכלוסיה בארץ תומכת ומגוננת במיוחד על חיילים, אז דרוש קצת מאמץ אבל אפשר למצוא תנאים שמאפשרים לעשות צבא בארץ.

בהצלחה,
אלכס

This post was edited by PoOoZaQ on Oct 12 2009 02:59pm
Member
Gold: 15,972.00
Oct 12 2009 04:45pm
שמע.. אני משכיר יחידה והמחיר הוא ממש לא 1500..
הוא 2300 והוא היה אמור להיות 2500 אבל ירדנו
קיצר זה לא שאני מציע.. פשוט שתדע תווך מחירים
מרכז כמובן

This post was edited by MrRangerx on Oct 12 2009 04:45pm
Member
Gold: 4,992.25
Oct 15 2009 03:55pm
Quote (MrRangerx @ Tue, 13 Oct 2009, 01:45)
שמע.. אני משכיר יחידה והמחיר הוא ממש לא 1500..
הוא 2300 והוא היה אמור להיות 2500 אבל ירדנו
קיצר זה לא שאני מציע.. פשוט שתדע תווך מחירים
מרכז כמובן

לא יודע מאיזה עיר אתם אבל 2300 יחידת דיור זה משהו תלוש מהמציאות.
למרות שהמחירים עלו עדיין אני יכול לעלות גם כמה תמונות של יחידת דיור/צימר
באזור נתניה ממש קרוב למרכז שהעלות היא 1500 כולל הכל חוץ מ חשמל ובמקרה של הבחור גם אוכל
כמובן אם לא מחפשים לא מוצאים אבל המחירים האלה כן קיימים.
תמיד אפשר להתפשר על דירה טיפה יותר מרווחת ולא 15-19מ"ר ב 2500
או לגור ברמת אביב אם 3 שותפים וכל אחד ישים 2000 בחודש על דירה בת 4 חדרים.

כמו כן המשפחות שהזכרת המשפחות האלה חיות במאחזים הקרובים לגבול וכדומה (גם שם הייתי) ו
להגיד את האמת לא ממש מוצא חן בעינני לגור אצל משפחות דתיות. ב 89% מהמקרים כל מי שמאמץ
הם דתיים(שוב מהניסיון שלי). שגרים במאחזים וישובים קרובים לגבול. בכל מקרה התגובה הלא כל כך פטריאותית נובעת
מהכרות קרובה אם מערכת זוועתית ומושחתת ששמע צבא.

This post was edited by royalflush on Oct 15 2009 03:57pm
Member
Gold: 0.00
Oct 16 2009 12:34am
אם אני עושה עלייה לישראל ומתנדב בצה"ל כחייל בודד, האם הממשלאם אני עושה עלייה לישראל ומתנדב בצה"ל כחייל בודד, האם הממשלאם אני עושה עלייה לישראל ומתנדב בצה"ל כחייל בודד, האם הממשלאם אני עושה עלייה לישראל ומתנדב בצה"ל כחייל בודד, האם הממשלאם אני עושה עלייה לישראל ומתנדב בצה"ל כחייל בודד, האם הממשלאם אני עושה עלייה לישראל ומתנדב בצה"ל כחייל בודד, האם הממשלאם אני עושה עלייה לישראל ומתנדב בצה"ל כחייל בודד, האם הממשלאם אני עושה עלייה לישראל ומתנדב בצה"ל כחייל בודד, האם הממשלאם אני עושה עלייה לישראל ומתנדב בצה"ל כחייל בודד, האם הממשלאם אני עושה עלייה לישראל ומתנדב בצה"ל כחייל בודד, האם הממשלאם אני עושה עלייה לישראל ומתנדב בצה"ל כחייל בודד, האם הממשלאם אני עושה עלייה לישראל ומתנדב בצה"ל כחייל בודד, האם הממשלאם אני עושה עלייה לישראל ומתנדב בצה"ל כחייל בודד, האם הממשלאם אני עושה עלייה לישראל ומתנדב בצה"ל כחייל בודד, האם הממשלאם אני עושה עלייה לישראל ומתנדב בצה"ל כחייל בודד, האם הממשלאם אני עושה עלייה לישראל ומתנדב בצה"ל כחייל בודד, האם הממשלאם אני עושה עלייה לישראל ומתנדב בצה"ל כחייל בודד, האם הממשלאם אני עושה עלייה לישראל ומתנדב בצה"ל כחייל בודד, האם הממשלאם אני עושה עלייה לישראל ומתנדב בצה"ל כחייל בודד, האם הממשלאם אני עושה עלייה לישראל ומתנדב בצה"ל כחייל בודד, האם הממשלאם אני עושה עלייה לישראל ומתנדב בצה"ל כחייל בודד, האם הממשלאם אני עושה עלייה לישראל ומתנדב בצה"ל כחייל בודד, האם הממשלאם אני עושה עלייה לישראל ומתנדב בצה"ל כחייל בודד, האם הממשלאם אני עושה עלייה לישראל ומתנדב בצה"ל כחייל בודד, האם הממשלאם אני עושה עלייה לישראל ומתנדב בצה"ל כחייל בודד, האם הממשלאם אני עושה עלייה לישראל ומתנדב בצה"ל כחייל בודד, האם הממשלאם אני עושה עלייה לישראל ומתנדב בצה"ל כחייל בודד, האם הממשלאם אני עושה עלייה לישראל ומתנדב בצה"ל כחייל בודד, האם הממשלאם אני עושה עלייה לישראל ומתנדב בצה"ל כחייל בודד, האם הממשלאם אני עושה עלייה לישראל ומתנדב בצה"ל כחייל בודד, האם הממשלאם אני עושה עלייה לישראל ומתנדב בצה"ל כחייל בודד, האם הממשלאם אני עושה עלייה לישראל ומתנדב בצה"ל כחייל בודד, האם הממשלאם אני עושה עלייה לישראל ומתנדב בצה"ל כחייל בודד, האם הממשלאם אני עושה עלייה לישראל ומתנדב בצה"ל כחייל בודד, האם הממשלאם אני עושה עלייה לישראל ומתנדב בצה"ל כחייל בודד, האם הממשלאם אני עושה עלייה לישראל ומתנדב בצה"ל כחייל בודד, האם הממשלאם אני עושה עלייה לישראל ומתנדב בצה"ל כחייל בודד, האם הממשלאם אני עושה עלייה לישראל ומתנדב בצה"ל כחייל בודד, האם הממשלאם אני עושה עלייה לישראל ומתנדב בצה"ל כחייל בודד, האם הממשלאם אני עושה עלייה לישראל ומתנדב בצה"ל כחייל בודד, האם הממשלאם אני עושה עלייה לישראל ומתנדב בצה"ל כחייל בודד, האם הממשלאם אני עושה עלייה לישראל ומתנדב בצה"ל כחייל בודד, האם הממשלאם אני עושה עלייה לישראל ומתנדב בצה"ל כחייל בודד, האם הממשלאם אני עושה עלייה לישראל ומתנדב בצה"ל כחייל בודד, האם הממשלאם אני עושה עלייה לישראל ומתנדב בצה"ל כחייל בודד, האם הממשלאם אני עושה עלייה לישראל ומתנדב בצה"ל כחייל בודד, האם הממשלאם אני עושה עלייה לישראל ומתנדב בצה"ל כחייל בודד, האם הממשלאם אני עושה עלייה לישראל ומתנדב בצה"ל כחייל בודד, האם הממשלאם אני עושה עלייה לישראל ומתנדב בצה"ל כחייל בודד, האם הממשלאם אני עושה עלייה לישראל ומתנדב בצה"ל כחייל בודד, האם הממשלאם אני עושה עלייה לישראל ומתנדב בצה"ל כחייל בודד, האם הממשלאם אני עושה עלייה לישראל ומתנדב בצה"ל כחייל בודד, האם הממשלאם אני עושה עלייה לישראל ומתנדב בצה"ל כחייל בודד, האם הממשלאם אני עושה עלייה לישראל ומתנדב בצה"ל כחייל בודד, האם הממשלאם אני עושה עלייה לישראל ומתנדב בצה"ל כחייל בודד, האם הממשלאם אני עושה עלייה לישראל ומתנדב בצה"ל כחייל בודד, האם הממשלאם אני עושה עלייה לישראל ומתנדב בצה"ל כחייל בודד, האם הממשלאם אני עושה עלייה לישראל ומתנדב בצה"ל כחייל בודד, האם הממשלv

tl;dr ofc
Go Back To עברית Topic List
Add Reply New Topic New Poll