אני בתור אחד שלא הלך לקרבי בגלל בעיות בבית (עושה כרגע שבוע-שבוע),קצת מתבאס על זה שלא הלכתי לשירות קרבי,שירות עם אנשים שאחרי כמה זמן יתנו את החיים בשבילך,חברים שישארו שבתות בשבילך העיקר שאתה תוכל לצאת לאירוע מסוים,חברים שיעבירו לך את התקופה מרגע שאתה בא לבסיס עד שאתה יוצא הביתה אחרי שבועיים.
שירות קרבי עובר ממש מהר,אתה כל הזמן עם חברים שמעבירים לך את הזמן,פעולות,אימונים וכל זה... אצלי השבוע המסכן הזה לא זז,ואני טוחן כמו קרבי במטבח לפעמים.
לדוגמא כשישבתי בכלא 21 יום עבר לי יותר מהר משבוע בסיס,כי אתה נמצא עם אנשים,יש לך עם מי לדבר ,ככה גם בטירונות.
אבל אני מבין את מי שלא רוצה להיות קרבי,וזה טבעי לפחד אחרי שרואים איך המדינה מתייחסת לחיילים שלה,איך היא נוטשת אותם אחרי שהם נחטפים,איך הצבא שם זין על חיילים. אבל להיות קרבי לדעתי זה חוויה ענקית ואתה יוצא משם עם חברים לכל החיים.
ולהוא שאמר שהוא כולה בן 15 ומדבר על אחרים,בנתיים אל תדבר. רק תחכה עוד כמה שנים כשתהיה קרוב לגיוס ותבין איך הפחד מגיע גם אליך,יכול להיות שעדיין תרצה להיות קרבי וזה טוב,אבל גם יכול להיות שתשנה את הדעה שלך,בנתיים אל תטיף לאנשים.
קיצר חפרתי :S