Quote (Dr_Feelgood @ Jul 18 2010 05:07pm)
zbilja, mislim, ono.
ne mislin sam o sebi da san neka krasna osoba. nebi to moga reči niti za sve ovo šta me okružuje, a zove se svijet, da je nešto krasno. i je, istina je, spadam u hrpu onih koji mrze ne samo kompletnu okolinu nego i samog sebe. i možda mrzim malo više samog sebe nego bilo koga drugog iz jednog jedinog razloga. jer i ja sam dio ovog smrdljivog svijeta. pokvarenog da pokvareniji ne može biti (mada ipak , nikad ne reci nikad). zaustaviti ču se na definiciji pokvaren iako ne ocrtava precizno ovo okruženje. imalo bi se tu šta pisat ako bi baš iša cjepidlačiti da dam dobar opis svega ovog. i onda, ka u klasičnim komadima dođe trenutak kontrapunkta. dođe do točke okreta. obrata. ali zbilja totalnog.
aj da pokušam pojasnit:
mislim, zbilja ono. ma možeš mrzit sebe i sve oko sebe ali ipak iznad svega uvjek najviše mrziš glupost. to je ta neka sjena, tamna strana, koju doslovno mrziš iznad sveg ostalog.
i ovaj ćovjek je tu, u ovom postu, napravija glupost. ma nebi to samo po sebi bija neki osobiti događaj, jer ionako svi rade gluposti. i ja, i svi drugi. neš ti stvari, svi smo napravili neku glupost.
međutim, od gluposti možeš mrzit više samo repetitivnu glupost. glupost koja se ponavlja. ovim glupanima kao da glupost sama po sebi nije dovoljna, nego je još mora bezbroj put ponovit.
ti, takvi, jednostavno nerazumiju da je samo ponavljanje teška glupost. pored, dakle, te nevjerojatne neograničenosti ljudske kreacije oni sami sebe pronalaze u jednako neograničenom ponavljanju.
ovo treče poglavlje ču iskoriti za obračun s ovim koji se oče ponavljat;
kontrapunkt: tebe koji si autor ove ponovljene gluposti. tebe mrzim više nego sebe!!!! do malo prije sam mrzija sebe više nego tebe. ali nakon šta si pokaza samo dio svoje gluposti, nekreativnosti, od tad mrzim tebe više nego sebe.
jebem te neinvetivna!!! majmune jedan!!! ti si jednostavno zaosta u evoluciji!!! inventivnost je glavna poluga evolucije!!! a to ponavljanje ostavi tamo u tom germanskom idiotskom krugu!!!
ispiši se iz popisa hrvata jer takvi glupani nama jednostavno ne trebaju!!!!
boli me kurac za tvoj patetičan nedostatak novca i vremena. učini uslugu sebi i nama - crkni !!!!
moga bi ja još ali me jednostavno nije volja. gadi mi se na ovi topic.
pocea je donekle pisat odvojeno u novim redovima, pa je donekle citljivije