d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Hrvatski > Lijepa Moja
Add Reply New Topic New Poll
Banned
Gold: 0.00
Jul 17 2010 09:51pm
Ni ove dine nista od mora, sjedi hjebe da te jebem u Austriji.
Ajde barem ima nase zike isto u internetu.

Nikada mi nece biti jasno
zasto smo se rastali nas dvoje
i kako je moglo poslije svega
da zavoli drugog srce tvoje

Neke tajne ostaju da zive
i kad ljubav nestane bez traga
gdje si sada, eh da mi je znati
da l' si srecna, moja bivsa draga

Na slikama iz proslosti nase
pored mene nasmijana ti si
stare slike, a pitanje isto
da li si me voljela il' nisi

Trne mi dusa stari moj. Evo Tvojtube link:
http://www.youtube.com/watch?v=S6FDY8ZkoDo&feature=related

Pozdrav.
Member
Gold: 8.00
Warn: 30%
Jul 18 2010 04:06am
čimpr ti rusta s kobasom

KitsHusband
Group: Banned
Gold: 17.18
Trader: Not Rated
Warn: (40%)

^_^

This post was edited by m4tej on Jul 18 2010 04:09am
Member
Gold: 8,707.00
Jul 18 2010 09:07am
zbilja, mislim, ono.
ne mislin sam o sebi da san neka krasna osoba. nebi to moga reči niti za sve ovo šta me okružuje, a zove se svijet, da je nešto krasno. i je, istina je, spadam u hrpu onih koji mrze ne samo kompletnu okolinu nego i samog sebe. i možda mrzim malo više samog sebe nego bilo koga drugog iz jednog jedinog razloga. jer i ja sam dio ovog smrdljivog svijeta. pokvarenog da pokvareniji ne može biti (mada ipak , nikad ne reci nikad). zaustaviti ču se na definiciji pokvaren iako ne ocrtava precizno ovo okruženje. imalo bi se tu šta pisat ako bi baš iša cjepidlačiti da dam dobar opis svega ovog. i onda, ka u klasičnim komadima dođe trenutak kontrapunkta. dođe do točke okreta. obrata. ali zbilja totalnog.
aj da pokušam pojasnit:
mislim, zbilja ono. ma možeš mrzit sebe i sve oko sebe ali ipak iznad svega uvjek najviše mrziš glupost. to je ta neka sjena, tamna strana, koju doslovno mrziš iznad sveg ostalog.
i ovaj ćovjek je tu, u ovom postu, napravija glupost. ma nebi to samo po sebi bija neki osobiti događaj, jer ionako svi rade gluposti. i ja, i svi drugi. neš ti stvari, svi smo napravili neku glupost.
međutim, od gluposti možeš mrzit više samo repetitivnu glupost. glupost koja se ponavlja. ovim glupanima kao da glupost sama po sebi nije dovoljna, nego je još mora bezbroj put ponovit.
ti, takvi, jednostavno nerazumiju da je samo ponavljanje teška glupost. pored, dakle, te nevjerojatne neograničenosti ljudske kreacije oni sami sebe pronalaze u jednako neograničenom ponavljanju.
ovo treče poglavlje ču iskoriti za obračun s ovim koji se oče ponavljat;

kontrapunkt: tebe koji si autor ove ponovljene gluposti. tebe mrzim više nego sebe!!!! do malo prije sam mrzija sebe više nego tebe. ali nakon šta si pokaza samo dio svoje gluposti, nekreativnosti, od tad mrzim tebe više nego sebe.

jebem te neinvetivna!!! majmune jedan!!! ti si jednostavno zaosta u evoluciji!!! inventivnost je glavna poluga evolucije!!! a to ponavljanje ostavi tamo u tom germanskom idiotskom krugu!!!
ispiši se iz popisa hrvata jer takvi glupani nama jednostavno ne trebaju!!!!
boli me kurac za tvoj patetičan nedostatak novca i vremena. učini uslugu sebi i nama - crkni !!!!
moga bi ja još ali me jednostavno nije volja. gadi mi se na ovi topic.
Member
Gold: 83,279.00
Jul 18 2010 11:07am
Quote (Dr_Feelgood @ Jul 18 2010 05:07pm)
zbilja, mislim, ono.
ne mislin sam o sebi da san neka krasna osoba. nebi to moga reči niti za sve ovo šta me okružuje, a zove se svijet, da je nešto krasno. i je, istina je, spadam u hrpu onih koji mrze ne samo kompletnu okolinu nego i samog sebe. i možda mrzim malo više samog sebe nego bilo koga drugog iz jednog jedinog razloga. jer i ja sam dio ovog smrdljivog svijeta. pokvarenog da pokvareniji ne može biti (mada ipak , nikad ne reci nikad). zaustaviti ču se na definiciji pokvaren iako ne ocrtava precizno ovo okruženje. imalo bi se tu šta pisat ako bi baš iša cjepidlačiti da dam dobar opis svega ovog. i onda, ka u klasičnim komadima dođe trenutak kontrapunkta. dođe do točke okreta. obrata. ali zbilja totalnog.
aj da pokušam pojasnit:
mislim, zbilja ono. ma možeš mrzit sebe i sve oko sebe ali ipak iznad svega uvjek najviše mrziš glupost. to je ta neka sjena, tamna strana, koju doslovno mrziš iznad sveg ostalog.
i ovaj ćovjek je tu, u ovom postu, napravija glupost. ma nebi to samo po sebi bija neki osobiti događaj, jer ionako svi rade gluposti. i ja, i svi drugi. neš ti stvari, svi smo napravili neku glupost.
međutim, od gluposti možeš mrzit više samo repetitivnu glupost. glupost koja se ponavlja. ovim glupanima kao da glupost sama po sebi nije dovoljna, nego je još mora bezbroj put ponovit.
ti, takvi, jednostavno nerazumiju da je samo ponavljanje teška glupost. pored, dakle, te nevjerojatne neograničenosti ljudske kreacije oni sami sebe pronalaze u jednako neograničenom ponavljanju.

kontrapunkt: tebe koji si autor ove ponovljene gluposti. tebe mrzim više nego sebe!!!! do malo prije sam mrzija sebe više nego tebe. ali nakon šta si pokaza samo dio svoje gluposti, nekreativnosti, od tad mrzim tebe više nego sebe.

jebem te neinvetivna!!! majmune jedan!!! ti si jednostavno zaosta u evoluciji!!! inventivnost je glavna poluga evolucije!!! a to ponavljanje ostavi tamo u tom germanskom idiotskom krugu!!!
boli me kurac za tvoj patetičan nedostatak novca i vremena. učini uslugu sebi i nama - crkni !!!!

pocea je donekle pisat odvojeno u novim redovima, pa je donekle citljivije :D
Member
Gold: 6,821.00
Jul 18 2010 03:32pm
Quote (Rakshasas(KD) @ 18 Jul 2010 19:07)
pocea je donekle pisat odvojeno u novim redovima, pa je donekle citljivije :D

ma treba mu dat vremena. shvatit ce on to :) vis da se trudi.
Member
Gold: 83,279.00
Jul 18 2010 04:37pm
doture, krace to malo jebemu :D
Member
Gold: 7,557.95
Jul 19 2010 04:00am
uf! predivan topic! ja jednostavno neman sta nadodat! bey teksta sam! istina,ni meni nisu dragi ovi gastarbajterski klerofasisti!! drgane moj kad ti fali toliko vrati se lipo u Hrvatsku i budi sretan! u hrvatskoj ti prolaze ovakvi tekstovi! mozda i zaradis...ne zaboravi na HDZ!!
Member
Gold: 2,250.22
Jul 19 2010 04:56am
Quote (Dr_Feelgood @ 18 Jul 2010 17:07)
zbilja, mislim, ono.
aj da pokušam pojasnit:

Predobro napisano i objašnjeno . Hvala
Go Back To Hrvatski Topic List
Add Reply New Topic New Poll