d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Hrvatski > Bye Bye D2
1236Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 8.00
Warn: 30%
Jun 15 2010 02:13am
pošto je diablo 2 već neko vrijeme za mene samo PVP, i to je jedino što igram donio sam par odluki.
igram samo pvp i plaćam level service što znači da nemam nikakve kontakte s pvmom.
na Europe Softcore Nonladder koji igram dolazi sve više noobova koji misle da su boga za jaja uhvatili kad urade jednog poštenog lika.
od toga mi se sere, majke mi.
u toku je secret server koji su napravili fanovi kolko sam skužio. na njemu igraju samo određeni ljudi više-manje i dobio sam poziv od par frendova da odem tamo.
server se zove d2pk i djeluje na principu : kreiraš lika na lvl 1, u gradu je portal i unutra je andy. ubiješ ju i odmah si lvl 99. imaš masu golda kojima kupujes rares,magics,runewords i unique items kod charsi za 1 fg / each.
pošto će d2 propasti uskoro i od svega ovoga se neće izvuć 100 fg, odlučio sam prodati acc na EU i čekat d3.
ono što radim na EU ću sada raditi na d2pk i to sa svim characterima koje sam oduvijek htio imati itd.

ukoliko netko želi access na moje europe akaunte dati ću vam da se malo zajebavate okolo ukoliko vas dovoljno dobro znam.
recimo da će akaunti biti živi još kakvih 20-ak dana.

Member
Gold: 10,688.43
Jun 15 2010 03:00am
Quote (m4tej @ Jun 15 2010 09:13am)
pošto je diablo 2 već neko vrijeme za mene samo PVP, i to je jedino što igram donio sam par odluki.
igram samo pvp i plaćam level service što znači da nemam nikakve kontakte s pvmom.
na Europe Softcore Nonladder koji igram dolazi sve više noobova koji misle da su boga za jaja uhvatili kad urade jednog poštenog lika.
u toku je secret server koji su napravili fanovi kolko sam skužio. na njemu igraju samo određeni ljudi više-manje i dobio sam poziv od par frendova da odem tamo.
server se zove d2pk i djeluje na principu : kreiraš lika na lvl 1, u gradu je portal i unutra je andy. ubiješ ju i odmah si lvl 99. imaš masu golda kojima kupujes rares,magics,runewords i unique items kod charsi za 1 fg / each.
pošto će d2 propasti uskoro i od svega ovoga se neće izvuć 100 fg, odlučio sam prodati acc na EU i čekat d3.
ono što radim na EU ću sada raditi na d2pk i to sa svim characterima koje sam oduvijek htio imati itd.

ukoliko netko želi access na moje europe akaunte dati ću vam da se malo zajebavate okolo ukoliko vas dovoljno dobro znam.

cuo sam za te servere, bit ce da je fora.

btw zas ne igras wow? malo arenice bacit i to ne... 2-2, 3-3 ili 5-5 timovi, to ti je ko tvt u dia samo 312423423103.9 x bolje :)

This post was edited by The_Outsider on Jun 15 2010 03:02am
Member
Gold: 336.02
Jun 15 2010 03:44am
Quote (m4tej @ Jun 15 2010 09:13am)

mogu ja dobit pristup akauntima? :)
malo bi bacio pvp kad mi se da i toe to
Member
Gold: 41.72
Jun 15 2010 04:39am
Quote (The_Outsider @ Jun 15 2010 09:00am)
http://i275.photobucket.com/albums/jj300/Zhusuke/CoolStoryBro.jpg

btw zas ne igras wow? malo arenice bacit i to ne... 2-2, 3-3 ili 5-5 timovi, to ti je ko tvt u dia samo 312423423103.9 x bolje :)

this , napravis gnome rogua i pwnas
+ d2pk je pun k vec otvoren :P sjecam se da to igro prosle godine i nije dozvoljeno pricat o tome na jsp kolko znam
Banned
Gold: 17.18
Warn: 40%
Jun 15 2010 05:07am
Quote (m4tej @ 15 Jun 2010 09:13)

d2pk kad sam ja radio svoj account je bilo djabe < mislim da je i danas ( mislit i srat je isto ) imao sam problem kada udjes u portal ubijes bossove, nisam si moga kupiti odjecu.

a sto se tice d2 eu sc nl, .... ima par likova koji su uredu iako sam odmah pro pocetku opustio, matej mi je doa malo prakse u HvH Bullpup je zanimjiva only trap assa.. i ima dosta dobrih chargera koji su jednostavno fun za dueliranje.

sto se tice gnjida koji seru sa njihovim eazyloadom / ***om ima vise nego sto treba znaci... 98 % a evo vec smo pri kraju i to je bio razlog zasto sam prestao d2

Rip Subdue (:
Member
Gold: 8.00
Warn: 30%
Jun 15 2010 06:30am
Quote (The_Outsider @ Jun 15 2010 09:00am)
http://i275.photobucket.com/albums/jj300/Zhusuke/CoolStoryBro.jpg

razmišljao sam o wowu malo i zvali su me frendovi da igramo onaj private server neki bez plaćanja
razmislit ću čim vidim neki dobar Duel ili 1v1 ili TvT.... pa ako mi se svidi ću i na to malo heh :]
ali d2pk je ono što me atm zanima

Quote (P4jo @ Jun 15 2010 10:39am)
this , napravis gnome rogua i pwnas
+ d2pk je pun k vec otvoren  :P sjecam se da to igro prosle godine i nije dozvoljeno pricat o tome na jsp kolko znam

otvoren je dosta da ali je sada nova verzija došla.... dozvoljeno je pričat ....
d2jsp je prvotno stvoren za dijeljenje hackova i discussu o hackovima za d2, ali je njag kasnije promijenio politiku
to su mi srali par junior modsa i modsa već, ali ih ovime lako otpiliš.

dozvoljeno je pričati o tome iako neznam što imaš govoriti osim pitati za duele xDD

oćeš samnom tamo?
trebao bi mi jedan barb // druid uz mene za pranje ;D

This post was edited by m4tej on Jun 15 2010 06:31am
Member
Gold: 1,040.00
Jun 15 2010 06:41am
pa sto to ? :/ ccccccccc jesi bezze :P
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Warn: 20%
Jun 15 2010 07:43am
gief axes :)
Member
Gold: 8,707.00
Jun 15 2010 08:24am
aj iskreno onako, šta mene boli kurac šta si ti puka jer ti se nešto ne sviđa! uostalom šta tebe boli kurac ako se meni nešto ne sviđa! a povrh svega, boli kurac bahamontika šta se bilo kome od nas dvojice nešto ne sviđa! to je pod jedan! slijedi korak dva! šta bi ja sada triba suosječati s tobom? zaboli me kurac za to !!! jebem svakog ko suosječa!! poserem se na svakog patetičnog idota koji "suosječa"! isto tako, šta ti imaš suosječat samnom? jebem tebe i sebe istovremeno!!!
ma!
da skratim!!!!

POSEREM SE SLATKO NA OVAJ TOPIC !!!!
Member
Gold: 7,557.95
Jun 15 2010 08:41am
ma koji kurac?? ja ne fatam bolan so se bona dogadja? pa ostavi se diabla malo to je ok ali jsp ostaje uvijek za dobro se izasrat po nekome i primit par sranja po sebi! to je bas onako fino ljudski!! vidis kako je Dotur fino se orijecitio! pa tako fino sroceno pa jao gdje je ovoj sreci kraj??? ps ni ja ne igram diablo dugo vremena(geleri vremena i dupanja su mi ubili djir odavno) ali jsp se necu nikad ostavit!! jsp forever!! d2jsp forever!!! D2JSP FOREVER!!! procitajte ovo admini i moderatori majku vam jebem i dajte mi status barem TRUSTED koju vam reklamu radim! na kurcu cu iztetovirat D2JSP RULES!!! a na guzici oko supka:

d2jsp Gaming and Trading Community always the best fuk me in my arse and feel d2jsp!!!

This post was edited by bahamontik on Jun 15 2010 08:41am
Go Back To Hrvatski Topic List
1236Next
Add Reply New Topic New Poll