e jebiga ja ne gledam bas te dugometrazne.. gledo sam od tih duzih nedavno ninja scrolls, full je hvaljen i sve, dobro je slozen, al meni osobno nema nikakvih osjecaja, jednostavno nije izazvo nikakvu reakciju kod mene.. al pogledaj mozda tebi bude dobar..
death note, radi se o normalnom decku koji je nasao knjigu u koju cije ime upise ta osoba umire, i kad dobi takvu moc u ruke, mali postaje masovni ubijica.. svida mi se jos jer je cjeli anime gledan kroz oci negativca..
full psiholoski i inteligentan anime, i podrzava moje misljenje da je svaki covjek zlo samo treba imat pravi poticaj da to pokaze..

berserk, za glavnog lik kazu da je jedan od naj muzevnijih likova ikad izmisljen, full krvav, tmuran, bolestan anime, dobra tema, dobra radnja, malo je stariji pa nije najbolje crtan al tema to nadoknaduje, manga ide vec dugo i jos uvjek se radi al je anime stao, anime ubiti prikazuje proslost glavnog lika i razlog zas kasnije radi, sta radi..
Samurai Champloo meni full dobar anime, kratak, realan, krvav i ima full ok likove..
Afro Samurai, vizualno full ok, nabrijana radnja sa nadmoci glavnog lika, ok za pogledat..

to mi zasad pada na pamet...
ja cu ovih dana pocet gledat Shirugui, pa javim kak je proslo..