d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Hrvatski > Anime
1234Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 8.00
Warn: 30%
Jan 10 2010 02:02pm
pišite što ste gledali, što ćete gledati, dajte preporuke komentare i svoja mišljenja :]

kratkometražne sam samo gledao Dragon Ball i Elfen Lied
ostalo nisam bas pretjerano
reci malo kakav je taj Death Note
cuo sam puno pohvala :] :]

dugometražne preporuke (odgledo sam dosta dugometraznih):
Nausicaa
Sword of the Stranger
The Girl Who Leapt Through Time (malo je drugacija ali isto ok)
Voices of a Distant Star (lijepa prica ispricana u 25 minuta filma
planovi za sljedecih par dana: (ako je ko gledo nek kaze prije nego pogledam neko govno i izgubim 2 sata :P )
Paprika
Grave of the Fireflies
SteamBoy
Ponyo on the Cliff
Akira
5 Centimeters Per Second

također trebam preporuke za još dugometražnih :]

This post was edited by m4tej on Jan 10 2010 02:02pm
Member
Gold: 0.00
Jan 10 2010 02:46pm
e jebiga ja ne gledam bas te dugometrazne.. gledo sam od tih duzih nedavno ninja scrolls, full je hvaljen i sve, dobro je slozen, al meni osobno nema nikakvih osjecaja, jednostavno nije izazvo nikakvu reakciju kod mene.. al pogledaj mozda tebi bude dobar..

death note, radi se o normalnom decku koji je nasao knjigu u koju cije ime upise ta osoba umire, i kad dobi takvu moc u ruke, mali postaje masovni ubijica.. svida mi se jos jer je cjeli anime gledan kroz oci negativca..

full psiholoski i inteligentan anime, i podrzava moje misljenje da je svaki covjek zlo samo treba imat pravi poticaj da to pokaze.. :D

berserk, za glavnog lik kazu da je jedan od naj muzevnijih likova ikad izmisljen, full krvav, tmuran, bolestan anime, dobra tema, dobra radnja, malo je stariji pa nije najbolje crtan al tema to nadoknaduje, manga ide vec dugo i jos uvjek se radi al je anime stao, anime ubiti prikazuje proslost glavnog lika i razlog zas kasnije radi, sta radi..

Samurai Champloo meni full dobar anime, kratak, realan, krvav i ima full ok likove..

Afro Samurai, vizualno full ok, nabrijana radnja sa nadmoci glavnog lika, ok za pogledat.. :)

to mi zasad pada na pamet...

ja cu ovih dana pocet gledat Shirugui, pa javim kak je proslo.. :D
Member
Gold: 450.50
Jan 10 2010 02:52pm
b
)
Member
Gold: 41.72
Jan 10 2010 02:58pm
hellsing mi je dobar anime :D
Member
Jan 10 2010 03:17pm
Quote (P4jo @ Jan 10 2010 09:58pm)
hellsing mi je dobar anime :D

slazem se :)

btw upravo sam procito da je umro ovaj sta radi naruto... tako da je to izgleda kraj serije...!! :(
Member
Gold: 41.72
Jan 10 2010 03:20pm
Quote (Legna @ Jan 10 2010 09:17pm)
slazem se :)

btw upravo sam procito da je umro ovaj sta radi naruto... tako da je to izgleda kraj serije...!! :(

omg nemoj srat xd ?
Member
Jan 10 2010 03:32pm
Quote (P4jo @ Jan 10 2010 10:20pm)
omg nemoj srat xd ?

y... strasno...
Member
Gold: 25.00
Jan 10 2010 03:46pm
ako neko oce psiholoski/krimi/anime

onda moze probat Paranoia Agent

ima 13 epizoda...gleda san ga prije nekoliko godina i meni se jako svidija :D

This post was edited by speedking on Jan 10 2010 03:47pm
Member
Gold: 8.00
Warn: 30%
Jan 10 2010 04:31pm
Quote (Legna @ Jan 10 2010 08:46pm)
e jebiga ja ne gledam bas te dugometrazne.. gledo sam od tih duzih nedavno ninja scrolls, full je hvaljen i sve, dobro je slozen, al meni osobno nema nikakvih osjecaja, jednostavno nije izazvo nikakvu reakciju kod mene.. al pogledaj mozda tebi bude dobar..

death note, radi se o normalnom decku koji je nasao knjigu u koju cije ime upise ta osoba umire, i kad dobi takvu moc u ruke, mali postaje masovni ubijica.. svida mi se jos jer je cjeli anime gledan kroz oci negativca..

full psiholoski i inteligentan anime, i podrzava moje misljenje da je svaki covjek zlo samo treba imat pravi poticaj da to pokaze.. :D

berserk, za glavnog lik kazu da je jedan od naj muzevnijih likova ikad izmisljen, full krvav, tmuran, bolestan anime, dobra tema, dobra radnja, malo je stariji pa nije najbolje crtan al tema to nadoknaduje, manga ide vec dugo i jos uvjek se radi al je anime stao, anime ubiti prikazuje proslost glavnog lika i razlog zas kasnije radi, sta radi..

Samurai Champloo meni full dobar anime, kratak, realan, krvav i ima full ok likove..

Afro Samurai, vizualno full ok, nabrijana radnja sa nadmoci glavnog lika, ok za pogledat.. :)

to mi zasad pada na pamet...

ja cu ovih dana pocet gledat Shirugui, pa javim kak je proslo.. :D

berserk me nezanima pretjerano posto nije zavrsen i to....
cuo sam za taj afro samurai.
reci ako znas okvirno koliko epizoda imaju afro samurai i death note

pogledat cu ninja scrools :]

inace volim teme tipa:
--> ljubav unatoc svemu lalalala (metropolis gdje robot/human uspjeva zavoljeti i otvara "srce") (voices of the distant star gdje se vole unatoc vremenu itd itd)
--> krvavo nesto i dinamicno (sword of the stranger)
Member
Gold: 25.00
Jan 10 2010 04:38pm
Quote (m4tej @ Jan 10 2010 11:31pm)
berserk me nezanima pretjerano posto nije zavrsen i to....
cuo sam za taj afro samurai.
reci ako znas okvirno koliko epizoda imaju afro samurai i death note

pogledat cu ninja scrools :]

inace volim teme tipa:
--> ljubav unatoc svemu lalalala (metropolis gdje robot/human uspjeva zavoljeti i otvara "srce") (voices of the distant star gdje se vole unatoc vremenu itd itd)
--> krvavo nesto i dinamicno (sword of the stranger)

pogledaj onda Chobits obavezno
Go Back To Hrvatski Topic List
1234Next
Add Reply New Topic New Poll