Quote (Legna @ Oct 25 2009 02:05am)
vjeruj mi razumijem te u potpunosti, iako ja postupam upravo suprotno, svaki puta kada sjednem na motor razumijem da bi mogo poginut
a ja kao i ljudi oko mene istinski volim motor i taj nacin zivota i nebi volio da se netko radi mene makne od necega sta ga cini sretnim, iz slicnog razloga ja jednostavno necu stat vozit.. i jebeno mrzim cinjenicu da stvar koja me najvise veseli moze jednog dana sjebat zivot ljudima kojima je stalo do mene.... odvratna ironija...
razumim i ja to , i meni nema veceg gusta nego bacit dir na motoru , cak moj i nije nesto brz , malo pojacana gillera 50-ta al opet dogodilo se milijun situacija di sam pozelija da nisam ima brzi motor!
samo pametno vozi i uvik racunaj na to da ti mozes vozit najbolje na svitu a da ce se uvik naci neka budala na cesti koja te moze pokupit ( to mi starci govore stalno ).
Izgleda da cu se jos strpit koji misec da mogu polagat i sist cu u auto , mozda ostavim motor cisto radi uspomene , ali izbjegavat cu ici s njim dalje od 3 km od kuce